İzmir'deki Falcılar

Asiye Hanımla daha tanışmadım Haselnutcm.Çevremdekilerden de duymadım.Sadece bu forumda duydum.İyimiymiş ? Sen ne biliyorsun hakkında ?:107:

Bende burda gidenlerin yorumlarından duymuştum canım katina falı bakıyormuş oraya gittiğimde ona baktıranlara sormuştum nasıl memnunmusunuz diye evet demişlerdi zaten arada geliyorlarmış baktırmaya.Orda başka birine baktırmıştım kart falı o da ayrılmış ordan ama çok memnun kalmıştım.Birde orda kahve falına bakan bayana baktırdım ama bana pek hitap etmedi.Asiye hanım kahve falına bakmıyormuş sadece kart fallarına bakıyormuş.

Bende burda gidenlerin yorumlarından duymuştum canım katina falı bakıyormuş oraya gittiğimde ona baktıranlara sormuştum nasıl memnunmusunuz diye evet demişlerdi zaten arada geliyorlarmış baktırmaya.Orda başka birine baktırmıştım kart falı o da ayrılmış ordan ama çok memnun kalmıştım.Birde orda kahve falına bakan bayana baktırdım ama bana pek hitap etmedi.Asiye hanım kahve falına bakmıyormuş sadece kart fallarına bakıyormuş.

Falını beğendiğin Alpay mıydı ?

mesken degildi sanırım bahane falan galiba bir cantacı var hatta onun sokagında bornova postahane sokagı tarafı o kadın süper baktı kuzenime bakmıstı önceden dedikleri cıktı ben baktırdıgımda bunu sallıyor diyemedim gercekten tavsiye ediyorum.

tam olarak yerini tarif edermisin ben dün gittim o tarafa ama bulamadım öyle biyer postahaneye yakınmı yoksa küçükpark tarafındamı? yada tam adını ögrenebilirmisin?

Ay cok heycanlandım yeni falcı buldum cok güzel baktı gerci gelecek icin daha beklemek iazım ama olsun şuan iyi yanlız cafe falan deil faceden buldum hemen yazım dedim tarot kahini ekleyin baksın

canım beni eklemiş tarot kahini mesajda yazdım bakabilirmisiniz diye ses yok henüz başka bişey dememe gerek var mı:44:

eski evine mi geldi acaba sunshine ya da yeni adresi neredeyse lütfen bana mesaj atarmısın 1 yıldır emeli arıyorum kimse bilmiyor acil lazım numarası varsa ya da adreside olur inanın çok önrmli olmasa bu kadar üstelemem anlayışınız için teşekkürler yardımınızı bekliyorum

Çok aradım ama bulamadım Kemalpasa gittim
Bilen yok

arkadaşlar ben kemalpaşada bir bayan duydum benim arkadaşlarıma ne dediyse olmuş. Adı emel anladığım kadarıyla kadın daha önce karsıyakada imiş fakat şimdi kemalpaşada bioenerji çiftliği kurmuş 2 aydır orada bakıyormus hatta bır arkadasım gittiğinde 2 yılda 5 kez bakmam sana git sen demiş bakmamış ilginç:) ben randevu aldım yarın gideceğiz arkadasla bakallım neler söyleyecek ama 50 tl ye bakıyor :=/ Bu kadına baktıran varmı daha önce duydunuz acaba???????????

Emelin No verebilirmisin lutfenn Cook acill

Yaa bende burada duyup (falcı eeebbrruunun nosuna ulaşamadığımda:KK37:) ihtiyaç duyduğumda, tel nosuna ulaşamadığımda sinir olmuştum.Bu durum hepimizin yararına olacak bi iş bence, böyle falcıları bulmak çok güç artık yıldızana uğraşıodur tellerle biraz ama oda bu kadar iyi olmasaydı :KK51:inşallah bana kızmaz :KK17::KK17:

Lütfen çok acil bana yildizananin No gonderebilirmisin Cook acill lutfenn

benimki birz farklı bi durum ben cok kötü bi durumdayken istemediğim halde 1 ay gece gündüz peşimden kosan adam agzımdan girdi burnumdan cıktı basladık tam alısmaya basladım. mutluydum, ben ciddi bi ilişkiye hazır diilim diip gitti:) valla ben anlamıorm bu erkek milletini bukdr bencil olunurmu yaa... kimseye güven kalmadı kızlar benden sölemesi...

benzer bir durumu bende yaşadım.insan çok kötü oluyor gerçekten törpücüm ama baştan kurtulduğuna sevin bence...bir arkadaşım aynı şeyi evlenerek yaşadı hatta...2 ay sonra adam 'evlilik bana göre değilmiş' deyip çıkmış işin içinden.öyle olsa daha mı iyi?

Benim msj hakkim yok.tarif edebilirim y.yurt ordu cad.gurmarin karsisindaki yokustan asagiya inerken sagdaki sirin apt.d 5 sunuda belirteyim cok memnun kalmadim genel konusuyor.

Çok teşekkür ederim ben bu 3 falciyi çok merak ediyorum Yildızana emel Kemalpasa bide Yeşilyurt emel hayatımda hersey ters gidiyor olup biten çok adam
Var ama 2gun sonra beni nerdeyse tanımıyorlar delircm:KK43:((

Arkadaslar lütfen yildizanayla Kemalpasa emelin No.gonderebilirmisiniz eğer msj hakkınız yoksa aralıklarla No. Harflerle yazın :)) belki tutar teşekkürler

benzer bir durumu bende yaşadım.insan çok kötü oluyor gerçekten törpücüm ama baştan kurtulduğuna sevin bence...bir arkadaşım aynı şeyi evlenerek yaşadı hatta...2 ay sonra adam 'evlilik bana göre değilmiş' deyip çıkmış işin içinden.öyle olsa daha mı iyi?

çok haklısın canımda insan kendine yediremiyor anlayamıyor durup dururken neoldu hani ölüp bitiodu die:)neyse kimsenin yanına kar kalmaz..ilgin için cok teşekkür ederim..

kızlar buarada fal deneyimlerimi paylasmanın zamanı geldi umarım canınızı sıkmam ama hakkaten daha tutturanı görmedim:)

Sevdam cafe sevda : kuzenimle gittik oda memnun kalmadı sadece eski erkek arkadasımın adını söyledi ve bu kim dedi bi o sasırttı beni beni onun dısında söylediği hiç bişi tutmadı vadeleride gecti...ztn bi sürü isim söylüo birini tutturması cokta enteresan diil..

polat cafe fatoş ve angel : burdan duymustum isimlerini fatosu hiç begenmedim angelında olcak dediği hiç bişi olmadı henüz..herkesin bukdar begenmesine cok sasırıorm özellikle fatoşu..

berk: burda bi arkadas demişti cok rahat bi adam die hakkaten hiç hos konusmuyor sizinle..cok iddialı seyler söyledi oalnına denk gelmedim:KK43:

bornova mesken cafe: yeni basladıgım ilşkinin cok iyi olcagını adamın cok hayırlı oldugunu benle evlenmek isticegini söyledi ayrıldık:)
ve o istedi..

daisy müjgan: ben bu kadını cok begenirdim aslında ama enson 2 gittigimde cok farklı seyler söyledi kendiyle celisti verdiği vadeler tutmadı birde nası kendineden emin bi hali vardı ama olmadı....

cadı cafe cansu :defalarca gittim enerjisi cok iyi gelio cok umut verio die ama enson bu cocuk seni arıcak ve ilişkiniz daha saglam bi temele oturcak dedği gün ayrıldık..

sevdam cafe ayten : onada cansudan bikac gün önce gittim oda bu cocuk seni arıcak evlenceksiniz fln dedi cok emin konustu ama ayrıldık...

du fiesta kemal: cok tutarlı seyler söyledi bugün ve gecmişle ilgili..vade verdi oda bu cocuk döncek sen istemiceksin dedi hiç sanmıoyorum döncegini öyle bir adam değil olursa mutlaka hbr veririm kızlar

ya neden tutmuyor bilmiyorum belkide artık cok sık gitmeye basladım ondandır ztn son bi kişiye baktırıp bırakcam bu işleri ama kim olsun karar veremiyorum:) bu samyeli cafe serpil hala bakıyormu memnun olan varmı? daisy cafe muratı denemedim onu merak ediyorum.. tavsiyelerinizi bekliorm evde bakanlar hariç tabi eve gitmek cok sıcak gelmiyo bana..

X