İzmir'deki Falcılar

Ooooo herkes burda yeni uyelerimiz hoşgeldiniz sayenizde inş yeni falcılarımız olur elimizde olanlara doyduk esanscım naciyenin tlf yollarmısın inanmıycaksın belki ama ben ona baktırmadım ve kaç paraya bakıyo merak ettim öpt canım merci

hosbulduk:))ya keske olsa ben sizin burda yazdıgınız hemen herkese gittim evinde bakanlar hariç ama inan hiç biri bişi tutturamadı:KK43:( hatta cok emin söledikleri seyler olmadı..o yüzden lütfen yeni falcılar buluunn:))

benımde gıttıgım metoş vardı kıım bılır nerde sımdı ama çok ıyı falcı olmayabılır ama çok matrak bırıydı sohbetıne samatasına gıderdım eskıden 3 4 yıl once (:-)

mesken cafemıydı baktırdıgın yer ben orda ismini bilmiorm ama öle bi bayana baktırdım ve sölediği hiç bişi tutmadı:KK43: ama herkesin dediği gibi elektrik meslesi belkide ben suana kadar kime baktırdıysam ki nerdeyse baktırmadıgım kalmadı tutturamadı malesef:KK43: bende tutturabilcek birini arıyorum ve tavsiye bekliorm:)

mesken degildi sanırım bahane falan galiba bir cantacı var hatta onun sokagında bornova postahane sokagı tarafı o kadın süper baktı kuzenime bakmıstı önceden dedikleri cıktı ben baktırdıgımda bunu sallıyor diyemedim gercekten tavsiye ediyorum.

bazen en iyi fal bakan falcılar bile, çeşitli nedenlerle göremezler karşısındakinin geçmişini, geleceğini...

yani buna etken, hava koşulları,
ay'ın hareketleri
baktıran kişinin aura sının kirli oluşu
baktıran kişinin çok mutlu, çok mutsuz, gergin, tedirgin oluşu,
bakan kişinin özel hayatı ile ilgili çalkantıları, gerginliği, çok sevinçli ve çok üzgün oluşu vs.

bu gibi etkenlerden dolayı kişi iyi göremez. o zaman da sallar.

ama kıbrıs şehitlerinde daisy cafede murat var onu önerebilirim.

ayrıca yine kıbrıs şehitlerinde; cafe du fiesta'da canan var! tavsiye ederim.

istanbula gidecek olursanız, bakırköyde çarşı içinde; 'isimci' lakaplı, küçük bir ev yemekleri yapan restoranın üst katında bakım yapan uzun dalgalı saçlı bir erkek var, o süper bakıyor.

canım ben sana cvp verdim ama gelmemiş olabilir msj hakkım henüz başlamadı. neşeden haber yok maalesef ben sana direkt pasaklı birseni öneriyorum suya bakıyo ücret 20 tl üç harflileri var sanırım :) ama rahatsız edici bi durumu yok zaten bahcede bakıyo bi cokda misafiri oluyo :) %80 söylediklerinin hepsi cıkıyo bana üni okucan dedi (ozaman ortaokul yeni bitmişti) okudum bu yıl bitti kardeşime 2 evlilik yapcan dedi kardeşim şuanda ikinci evliliğini yaşıyo böyle yani örnek cok pasaklı birseni denemelisin izmire gelince :)

Ooooo herkes burda yeni uyelerimiz hoşgeldiniz sayenizde inş yeni falcılarımız olur elimizde olanlara doyduk esanscım naciyenin tlf yollarmısın inanmıycaksın belki ama ben ona baktırmadım ve kaç paraya bakıyo merak ettim öpt canım merci

dertcim, 20 tl ye bakıyor.benden de sevgiler ... neşeli fallar :KK66:

evet yeni üyeler yenii falcılarr .. : )
bende ksk sahildee spor klubu hisazında birkaç kafe var orda bir bayan yazmıştı ecbab usulu kahve falıı tarotr falı bakılır diye..
ben baktırdımm. aklımdakileri okudu gelecekden bir kaç birşeyde söyledi ama bakalımm zamanıı var. kendinizi rahatlatmak isterseniz gidebilirsiniz kızlar : )
ismide gül ama biraz pahalıya bakıyor fakat 45 dakka oturduk.

bana nergizin telefonunu atarmısınız lütfen hiçbiryerde bulamadım : (((

bir de naciyeyi beğeniyorum şu sıralar , dolu bakıyor ama maalesef evinde bakıyor , herkes eve gitmek istemeyebilir.Biz cümbür cemaat gitmiştik :)

canım naciye daha önce evreka da olan değil mi ben gidicektim sonra duydum ordan gitmiş gidememiştim.rica etsem bana da telefonunu gönderebilirmisin.birde birgül hanımı beğenmişsin ona da gitmedim ikisi de aynı şeyleri mi söyledi en çok hangisini tavsiye edersin:emir_bebek:

canım naciye daha önce evreka da olan değil mi ben gidicektim sonra duydum ordan gitmiş gidememiştim.rica etsem bana da telefonunu gönderebilirmisin.birde birgül hanımı beğenmişsin ona da gitmedim ikisi de aynı şeyleri mi söyledi en çok hangisini tavsiye edersin:emir_bebek:

Haselnut kızı :) evet bu naciye evrakada daha önce çalışmış olan kadın.Birgül hanım çok yakın vadede olacakbirşeyi bildi.Ancak çok yakın gelecekteki bazı durumları gördü ancak 3 ayın ötesini görmede daha uzak gelecek için çok iyi değldi benim falımda.Eğer şu sıralar ya da 2-3 ay içinde yaşayacağın önemli olaylar varsa , yeni başlangıç ,projeler içindeysen ya da bitrme , çıkma aşamasındaysan sağlama için Birgül'e gidilebilir ama en başarılı olduğu gelecek özellikle 2 gün ile 15 gün arası. O aralıkta olacak önemli olayları kaçırmıyor.Yani 15 günle 3 ay arasını nispeten tutturuyor ancak ondan sonrası için zayıf.Birgül'ün falı 10 dk Naciye 'nin 20 dk.Naciye daha dolu fal bakıyor , bir kaç tık daha iyi Birgül'den .Bunları okuyan arkadaşlar Naciye'yi hararetle tavsiye ettiğimi ,harika ,süper dediğimi sanmasınlar sakın.Naciye şimdilik fena gitmiyor ama ileride zaman geçtikçe düşüncelerim değişebilir.Şimdiye kadar bir önemli bir durumu bir de de ufak bir şeyi bilebildi .Birinin vadesini tam tutturdu, öbürününkini tutturamadı ama yine de oldu o durum.Daha gelecekle ilgili söylediği çok şey var .Bakalım olacak mı söyledikleri ?Naciye Hanım umarım müşterisi artıkça yorulmaz ve fal kalitesini düşürmez.:nazar:

Haselnut kızı :) evet bu naciye evrakada daha önce çalışmış olan kadın.Birgül hanım çok yakın vadede olacakbirşeyi bildi.Ancak çok yakın gelecekteki bazı durumları gördü ancak 3 ayın ötesini görmede daha uzak gelecek için çok iyi değldi benim falımda.Eğer şu sıralar ya da 2-3 ay içinde yaşayacağın önemli olaylar varsa , yeni başlangıç ,projeler içindeysen ya da bitrme , çıkma aşamasındaysan sağlama için Birgül'e gidilebilir ama en başarılı olduğu gelecek özellikle 2 gün ile 15 gün arası. O aralıkta olacak önemli olayları kaçırmıyor.Yani 15 günle 3 ay arasını nispeten tutturuyor ancak ondan sonrası için zayıf.Birgül'ün falı 10 dk Naciye 'nin 20 dk.Naciye daha dolu fal bakıyor , bir kaç tık daha iyi Birgül'den .Bunları okuyan arkadaşlar Naciye'yi hararetle tavsiye ettiğimi ,harika ,süper dediğimi sanmasınlar sakın.Naciye şimdilik fena gitmiyor ama ileride zaman geçtikçe düşüncelerim değişebilir.Şimdiye kadar bir önemli bir durumu bir de de ufak bir şeyi bilebildi .Birinin vadesini tam tutturdu, öbürününkini tutturamadı ama yine de oldu o durum.Daha gelecekle ilgili söylediği çok şey var .Bakalım olacak mı söyledikleri ?Naciye Hanım umarım müşterisi artıkça yorulmaz ve fal kalitesini düşürmez.:nazar:

çok teşekkür ederim canım :KK16:birinden birine önce bi gideyim yazarım burda yorumumu:KK55:canım sen telve cafe de asiye hanımı denedin mi ben hep ona da gitmek istedim orda başkalarına gidebildim ya yoktu ya başka şey oldu baktıramadım.zaten kime niyetlensem bişey oluyo hep :KK9:

Ay cok heycanlandım yeni falcı buldum cok güzel baktı gerci gelecek icin daha beklemek iazım ama olsun şuan iyi yanlız cafe falan deil faceden buldum hemen yazım dedim tarot kahini ekleyin baksın

yarın bu sıteden bı arkadasımızın onerısı uzere destına ya gıdıcem inş elektrk alır benden maral senın onerın varmı rica etsem

Ay cok heycanlandım yeni falcı buldum cok güzel baktı gerci gelecek icin daha beklemek iazım ama olsun şuan iyi yanlız cafe falan deil faceden buldum hemen yazım dedim tarot kahini ekleyin baksın[/QUO

ekleyince bakarmısınız deyince bakıyor mu canım yoksa ücretli mi bakıyor :nazar:

yarın bu sıteden bı arkadasımızın onerısı uzere destına ya gıdıcem inş elektrk alır benden maral senın onerın varmı rica etsem

benim kızlaragasında sürekli gittigim tek yer var polat kafe angel ve fatoş o civarda hemen hemen herkese baktırdım ama begendim diyemem ikisi benim için vazgeçilmez oldu :)

bu arada destinayla ilgili site geçmişine bakmanı tavsiye ediyorum çünki gidenler ev falı gibi baktıgından şikayetçiydi ben kendi fikrimi yazmıyorum??

çok teşekkür ederim canım :KK16:birinden birine önce bi gideyim yazarım burda yorumumu:KK55:canım sen telve cafe de asiye hanımı denedin mi ben hep ona da gitmek istedim orda başkalarına gidebildim ya yoktu ya başka şey oldu baktıramadım.zaten kime niyetlensem bişey oluyo hep :KK9:

Asiye Hanımla daha tanışmadım Haselnutcm.Çevremdekilerden de duymadım.Sadece bu forumda duydum.İyimiymiş ? Sen ne biliyorsun hakkında ?:107:

X