İzmir'deki Falcılar

Kızlar merhaba, ben yeni katıldım aranıza ama cok uzun zamandır takip ediyorum sizleri fala cok merak sardım son aylarda ama bir türlü söyle bana vay be dedirtcek birini bulamadım burda ismi gecenlerin coguna gittim fakat hiç birine süperdi diyemem. en son sevdam kafede ayten hanıma gittim aslında bugünü iyi tutturdu ama bir durum için 2 hafta yada gün için vade verdi, 2 gün bugün bitio olmadı 2 haftaya bakıcaz:) daha önce ayten hanıma baktıran varmı tutturuyomu? cok merak ediyorum cünkü istedigim seylerin olcagını söyledi...

Ayten'e bir defa gittim.Fena değil.Bir kere daha gidebilirim.Şimdiki zaman isabetliydi , gelecek için daha belli değil tutar mı tutmaz mı.Ancak soru hazırlayıp gitmekte fayda var gibi .

Ayten'e bir defa gittim.Fena değil.Bir kere daha gidebilirim.Şimdiki zaman isabetliydi , gelecek için daha belli değil tutar mı tutmaz mı.Ancak soru hazırlayıp gitmekte fayda var gibi .

İnş. tutar canım yaaa tutması lazım:) ya bide cadı kafe cansu var onu denedinizmi bilmiorm cok poziitif ve uzun bakıo cok güzel moral verio bugünüde bilio ama daha uzun vadeyi tutturamadı hatta olcak dediği bişide olmadı senin önerebilceğin biri varmı pekiii?

cadı kafe kızlarağasının neresinde ? pozitif ,uzun bakması güzel , ama sadece moral vermek için atıp tutuyorsa kötü.önerebileceğim ,şahane ,harika, süper, en iyisi diyebileceğim falcı yok .Fena değil diyebileceklerim var.onları da beğenme ya da beğenmeme olasılığın %5o .önceden beğendiklerimi sonra beğenmiyebiliyorum.hepsinin farklı özellikleri var.Bir dönem iyiler bir dönem kötüler.benim önceden yazdıklarımı okuyabilirsin.Canan hanım var fiestada Alsancak'ta.Denenebilir.Ama fiesta bornova şubesini açıyormuş.Oraya transfer olacakmış evi yakın diye belki ayrılmıştır Alsancak'tan

bu kadın eskiden izmirdemiydi. ve şuanda istanbul gültepe de eğer öyle ise ben o kadının numarasını bilen birini tanıyorum kadının adı belgi olabilir mi

ben cansu ya çok uzun zaman dır gidiyorum söylediği şeyler çok tutmuyor ama moralin bozuk olduğunda gidile bilecek en müthiş insan o çok pozitif. söylediklerinin hepsi değil ama bir kısmı mutlaka tutuyor. zaten kimse %100 bilemez.

bir de naciyeyi beğeniyorum şu sıralar , dolu bakıyor ama maalesef evinde bakıyor , herkes eve gitmek istemeyebilir.Biz cümbür cemaat gitmiştik :)

bu kadın eskiden izmirdemiydi. ve şuanda istanbul gültepe de eğer öyle ise ben o kadının numarasını bilen birini tanıyorum kadının adı belgi olabilir mi

hayır canım izmir gültepede oturuyomuş adı neşe şişmanca bi kadın cocugu olmuyodu bide herkes tanırdı ama leventten gidince bulamadık... süper bakan bi kadındı yanlız söylediklerini hala yaşıyoruz o derce bi bulsam onuu hemn gitcem ama şimdilik pasaklı birsenle idare etcem :) ilgin için sagol :)

sürekli gülistana gider gelirdim ve çok memnundum ama kocasının alanyaya tayini çıkmış oraya gitmişler yani güşistan artık izmirde deilmişşşşş...çok kötüyüm ben

İzmir'de bir çok falcı denedim ,denediklerimin içinde geleceği öngörme yüzdesi en fazla olan falcıydı ama ona rağmen defalarca gitmek istesem de cesaret bilmem..Gitmesine üzüldüm.:26::26:

ıyı bırıne fal baktırmak ıstıyorum bugun kemeraltına ınıcem kıme baktırabılırım sızce kım daha ıyı tşkler

kızlar bornovada merkezde ara sokakta böyle daha önce kızlaragasında yıllarca tarot bakmıs kısa boylu beyaz tenli siyah kısa saclı seker bir kadın yası var
adına sevinç dedi daha önce baktırmıs olan ver mı dedikleri cıktı mı hic? cok iyi baktı ama baktıran varsa yorum almak isterim

mesken cafemıydı baktırdıgın yer ben orda ismini bilmiorm ama öle bi bayana baktırdım ve sölediği hiç bişi tutmadı ama herkesin dediği gibi elektrik meslesi belkide ben suana kadar kime baktırdıysam ki nerdeyse baktırmadıgım kalmadı tutturamadı malesef bende tutturabilcek birini arıyorum ve tavsiye bekliorm:)

kızlar buarada daha önce sevdam cafe ayten ve cadı cafe cansuya baktırdıgımı sölemiştim ikiside seni kesin arıcak kafasını toplayınca ve arayınca ilişkiniz daha sağlam olcak evleniceksiniz dedikleri kişiyle kesin olarak ayrıldım yani aradı ama bitsin demek için aradı...ikiside tutturamadı malesef hbriniz olsun(

şu an ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum ancak bence hiiiç takma.yıllar önce barışalım diye neredeyse hatim indirecek kadar dualar ettiğim zat-ı muhterem için bugün iyiki ayrılmışız diyorum...

kemeraltındakilerin içinde destinayı en çok beğendiğimi söylemek isterim ancak bu elektrik meselesi sebebyle birisine iyi demeye korkar oldum vallahi :26:

ilgın ve alakan için tşkler bıdahakıne emın ol baktırıcam deşireya baktırdım eh ıyı dı yada ne ıyı nede kotu sonucta fal yanı tşkler

Ooooo herkes burda yeni uyelerimiz hoşgeldiniz sayenizde inş yeni falcılarımız olur elimizde olanlara doyduk esanscım naciyenin tlf yollarmısın inanmıycaksın belki ama ben ona baktırmadım ve kaç paraya bakıyo merak ettim öpt canım merci

benimki birz farklı bi durum ben cok kötü bi durumdayken istemediğim halde 1 ay gece gündüz peşimden kosan adam agzımdan girdi burnumdan cıktı basladık tam alısmaya basladım. mutluydum, ben ciddi bi ilişkiye hazır diilim diip gitti:) valla ben anlamıorm bu erkek milletini bukdr bencil olunurmu yaa... kimseye güven kalmadı kızlar benden sölemesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…