Kızlar merhaba, ben yeni katıldım aranıza ama cok uzun zamandır takip ediyorum sizleri fala cok merak sardım son aylardaama bir türlü söyle bana vay be dedirtcek birini bulamadım burda ismi gecenlerin coguna gittim fakat hiç birine süperdi diyemem. en son sevdam kafede ayten hanıma gittim aslında bugünü iyi tutturdu ama bir durum için 2 hafta yada gün için vade verdi, 2 gün bugün bitio olmadı 2 haftaya bakıcaz:) daha önce ayten hanıma baktıran varmı tutturuyomu? cok merak ediyorum cünkü istedigim seylerin olcagını söyledi...
Ayten'e bir defa gittim.Fena değil.Bir kere daha gidebilirim.Şimdiki zaman isabetliydi , gelecek için daha belli değil tutar mı tutmaz mı.Ancak soru hazırlayıp gitmekte fayda var gibi .
İnş. tutar canım yaaa tutması lazım:) ya bide cadı kafe cansu var onu denedinizmi bilmiorm cok poziitif ve uzun bakıo cok güzel moral verio bugünüde bilio ama daha uzun vadeyi tutturamadı hatta olcak dediği bişide olmadısenin önerebilceğin biri varmı pekiii?
canım yıldızana nın numarasını ve adresini banada mesajlarmısın lütfeeenn
kızlar eskiden 6-7 yıl önce kadar annemin bi falcısı vardı adı neşe şişmanca bi kadındı ve o yıllarda ne söylediyse aynen oldu hatta annemin 40 yaşına geldiginde bi erkek evladı olacagını bile bilmişti levent tarafında oturuyodu 2 yıl önce gültepeye taşınmış bilen duyan gören varsaaaa lütfen yazarmısınız
İnş. tutar canım yaaa tutması lazım:) ya bide cadı kafe cansu var onu denedinizmi bilmiorm cok poziitif ve uzun bakıo cok güzel moral verio bugünüde bilio ama daha uzun vadeyi tutturamadı hatta olcak dediği bişide olmadısenin önerebilceğin biri varmı pekiii?
bu kadın eskiden izmirdemiydi. ve şuanda istanbul gültepe de eğer öyle ise ben o kadının numarasını bilen birini tanıyorum kadının adı belgi olabilir mi
sürekli gülistana gider gelirdim ve çok memnundum ama kocasının alanyaya tayini çıkmış oraya gitmişler yani güşistan artık izmirde deilmişşşşş...çok kötüyüm ben
sürekli gülistana gider gelirdim ve çok memnundum ama kocasının alanyaya tayini çıkmış oraya gitmişler yani güşistan artık izmirde deilmişşşşş...çok kötüyüm ben
ıyı bırıne fal baktırmak ıstıyorum bugun kemeraltına ınıcem kıme baktırabılırım sızce kım daha ıyı tşkler
kızlar bornovada merkezde ara sokakta böyle daha önce kızlaragasında yıllarca tarot bakmıs kısa boylu beyaz tenli siyah kısa saclı seker bir kadın yası var
adına sevinç dedi daha önce baktırmıs olan ver mı dedikleri cıktı mı hic? cok iyi baktı ama baktıran varsa yorum almak isterim
kızlar buarada daha önce sevdam cafe ayten ve cadı cafe cansuya baktırdıgımı sölemiştim ikiside seni kesin arıcak kafasını toplayınca ve arayınca ilişkiniz daha sağlam olcak evleniceksiniz dedikleri kişiyle kesin olarak ayrıldım yani aradı ama bitsin demek için aradı...ikiside tutturamadı malesef hbriniz olsun(
kemeraltındakilerin içinde destinayı en çok beğendiğimi söylemek isterim ancak bu elektrik meselesi sebebyle birisine iyi demeye korkar oldum vallahi :26:
şu an ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum ancak bence hiiiç takma.yıllar önce barışalım diye neredeyse hatim indirecek kadar dualar ettiğim zat-ı muhterem için bugün iyiki ayrılmışız diyorum...