Ooooo herkes burda yeni uyelerimiz hoşgeldiniz sayenizde inş yeni falcılarımız olur elimizde olanlara doyduk esanscım naciyenin tlf yollarmısın inanmıycaksın belki ama ben ona baktırmadım ve kaç paraya bakıyo merak ettim öpt canım merci
mesken cafemıydı baktırdıgın yer ben orda ismini bilmiorm ama öle bi bayana baktırdım ve sölediği hiç bişi tutmadıama herkesin dediği gibi elektrik meslesi belkide ben suana kadar kime baktırdıysam ki nerdeyse baktırmadıgım kalmadı tutturamadı malesef bende tutturabilcek birini arıyorum ve tavsiye bekliorm:)
Ooooo herkes burda yeni uyelerimiz hoşgeldiniz sayenizde inş yeni falcılarımız olur elimizde olanlara doyduk esanscım naciyenin tlf yollarmısın inanmıycaksın belki ama ben ona baktırmadım ve kaç paraya bakıyo merak ettim öpt canım merci
benımde gıttıgım metoş vardı kıım bılır nerde sımdı ama çok ıyı falcı olmayabılır ama çok matrak bırıydı sohbetıne samatasına gıderdım eskıden 3 4 yıl once (
dertcim, 20 tl ye bakıyor.benden de sevgiler ... neşeli fallar
bir de naciyeyi beğeniyorum şu sıralar , dolu bakıyor ama maalesef evinde bakıyor , herkes eve gitmek istemeyebilir.Biz cümbür cemaat gitmiştik :)
canım naciye daha önce evreka da olan değil mi ben gidicektim sonra duydum ordan gitmiş gidememiştim.rica etsem bana da telefonunu gönderebilirmisin.birde birgül hanımı beğenmişsin ona da gitmedim ikisi de aynı şeyleri mi söyledi en çok hangisini tavsiye edersin
Haselnut kızı :) evet bu naciye evrakada daha önce çalışmış olan kadın.Birgül hanım çok yakın vadede olacakbirşeyi bildi.Ancak çok yakın gelecekteki bazı durumları gördü ancak 3 ayın ötesini görmede daha uzak gelecek için çok iyi değldi benim falımda.Eğer şu sıralar ya da 2-3 ay içinde yaşayacağın önemli olaylar varsa , yeni başlangıç ,projeler içindeysen ya da bitrme , çıkma aşamasındaysan sağlama için Birgül'e gidilebilir ama en başarılı olduğu gelecek özellikle 2 gün ile 15 gün arası. O aralıkta olacak önemli olayları kaçırmıyor.Yani 15 günle 3 ay arasını nispeten tutturuyor ancak ondan sonrası için zayıf.Birgül'ün falı 10 dk Naciye 'nin 20 dk.Naciye daha dolu fal bakıyor , bir kaç tık daha iyi Birgül'den .Bunları okuyan arkadaşlar Naciye'yi hararetle tavsiye ettiğimi ,harika ,süper dediğimi sanmasınlar sakın.Naciye şimdilik fena gitmiyor ama ileride zaman geçtikçe düşüncelerim değişebilir.Şimdiye kadar bir önemli bir durumu bir de de ufak bir şeyi bilebildi .Birinin vadesini tam tutturdu, öbürününkini tutturamadı ama yine de oldu o durum.Daha gelecekle ilgili söylediği çok şey var .Bakalım olacak mı söyledikleri ?Naciye Hanım umarım müşterisi artıkça yorulmaz ve fal kalitesini düşürmez.
metoş alsancak müjgan kafede neşeli biri pozitif :)
Ay cok heycanlandım yeni falcı buldum cok güzel baktı gerci gelecek icin daha beklemek iazım ama olsun şuan iyi yanlız cafe falan deil faceden buldum hemen yazım dedim tarot kahini ekleyin baksın[/QUO
ekleyince bakarmısınız deyince bakıyor mu canım yoksa ücretli mi bakıyor
aynen oyle biriydi hala ole olmasına sewındım tşk ederım maral
yarın bu sıteden bı arkadasımızın onerısı uzere destına ya gıdıcem inş elektrk alır benden maral senın onerın varmı rica etsem
çok teşekkür ederim canımbirinden birine önce bi gideyim yazarım burda yorumumu canım sen telve cafe de asiye hanımı denedin mi ben hep ona da gitmek istedim orda başkalarına gidebildim ya yoktu ya başka şey oldu baktıramadım.zaten kime niyetlensem bişey oluyo hep