İzmir'deki Falcılar

benimde aynı sözlüm için söyledikleri hiç aklıma gelmezdi ama malesef aldatıldım ve terk edildim peri trotuna gelince masasında 5 6 çeşit tarot var bende hep peri tarotu seçiyorum fatoş abla bana peri tarotu için iletişim kuruyorsun o yüden çıkıyor dedi üç harflilerle bakılan bir tarot çeşidiymiş ve herkes bakamıyormuş bana söylediklerini bire bir yaşıyorum bu arada angel ın söyledigi gibi sözlüm aradı ama beni sinir etti benden vazgeçemezmiş ama halasının kızıylada evlenmek zorundaymış pis herif dengemi bozdu unutturma büyüsü falan yokmu ben bunu hazmedemiyorum :KK43:

Merhaba,

Peri tarotunun ücreti diğerlerine göre biraz daha mı fazladır? Yoksa aynı düzeyde midir?

Emel ablaya gittim. olan biteni gayet iyi bildi. gelecekle ilgili söylediklerinin olup olmucağını görücez. ama kötü birşey söylemedi.
bakma tarzı değişik. ben memnun kaldım. benimle gelen arkadaşım pek memnun kalmadı.
orda sırada bekliyenlerle konuştuk. Baya fanları var :))

bence gidilmeye değer :))

mavirüzgar merhaba gördüğüm kadarıyla sen emele gitmişsin ve şu an forumu okuyosun, özelden mesaj atma hakkım yokta rica etsem emelin telini gönderebilirmisin?

Emel'in telefonunu banada gönderin nooooooooluuuuuuuuuur yaaaaaaaaaaa!!!!!Çok ihtiyacım var adam gibi bir fal baktırmayaaaaaaaaaa:/

kızlar yaaa bu simgeleri nasıl ekliyorsunuz mesajlarınıza?Acemiyim ben forumda.Bayılıyorum o simgelere ben.Hele o hevesle zıplayan var ya,onu her gördüğümde yüzümde bir gülüş oluşuyo elimde olmadan:)))

biraz saplantılı gibi gözükebilirim ama sayfa 403teki mesajıma bakarsanız neden ısrarla aradığımı anlarsınız..şimdiye kadar sitede ismi geçen bir çok falcıya gittim Karşıyaka tarafındakiler hariç ama şimdiye kadar o aradığım kadın ve Gülistan dışında hiç kimsenin dediği bende çıkmadı.(Bu arada Ayten'e de gittim ilk başta bu çocuk yalancı olmaz dediği kişiye '' neden bana herkes bana ısrarla bu ismi söylüyor anlamadım siz farklı söylediniz dedim dur tekrar kar kartları dedi ve yeniden baktı bu sefer de ben farklı yorumlamışım evet bu kişi olacak hayatında dedi...bana biraz tezat geldi..benim merak ettiğim hayatımdan çıkardığım,düşünmediğim ve istemediğim birinin neden ısrarla benim falımda çıktığıydı..Fatoş'a da gelince 3 defa baktırdım 3 ünde de aynı kişi için farklı yorum yaptı..birinde hayatının erkeği şu olacak dedi aynı ismi bilgileri,işi söyledi..2. gittiğimde bu kişi hayatında yok,hayatından TAMAMEN çıkmış dedi ama sana dürüst olmuş seni de sevmiş dedi..en son gittiğimde de aynı kişi için yalan söylüyor,sana tamamen yalan söylemiş dedi..yahu ben zaten bana yalan söylediğini biliyorum o nedenle hayatımdan çıkarttım..açıkçası Fatoş da bana pek tutarlı gelmedi ki ben ona çok uzun zaman aralıklarıyla fal baktırdım.oysaki sana bir daha yazmayacak dediği kişi aynı gün beni aradı)kısacası bu nedenlerden dolayı öncelikli olarak o kişiyi arıyorum..yardım eden biri çıkarsa çok sevineceğim:KK43:

Merhaba, ben de forumda yazılanları tek tek okumaya başladım. Allah sonumuzu hayır etsin. Merak ettiğiniz konuyla ilgili size bir dönüş oldu mu acaba? Yani o meçhul falcıyla ilgili bir gelişme var mıdır?

kızlar bi arkadaştan öğrendim yeşilyurtta fal bilim merkezi varmış arkadaşım kuzeniyle gitmiş kuzeni baktırmış yıldızname falan herşeyi bilmiş işleri rast gitmiyomuş kızın.demiş evinde odanda kahverengi küçük bi ayı var.onun içini sök ve yak o ayıyı demiş.kız eve gitmiş ayının içini skmüş muska çıkmş bide sarı bi yap sürülmüş galiba domuz yağıymış.yani bukadarınıda bilebiliyosa ben gidicem:) buarada kadını aradım yarın gidicektim.ama kadın şehir dışındaymış 10 gün sonra gelicem dedi:KK43: off 10 gün geçsinde hemen gidicem sizide bilgilendiririm:)

rica etsem banada telefon numarasını yollarmısınŞimdiden çok çok çok teşekkürler.:)

Keşke öyle biri olsa ki, olmuş olanı mevcut olanı değil, olacak olanı söylese... Elbette Alah bilir, ama en azından rehberlik etse. Öyle biri olsa ki, duymak istediğimizi değil, gerçeği söylese. Parasında değilim. Gerçek olanı söylesin, her ay gider fal baktırmasam da parasını veririm. Keşke...

rica etsem banada telefon numarasını yollarmısınŞimdiden çok çok çok teşekkürler.:)

kızlaaaaaaaaaaaar
falım geldi aciiiiil kim bu fal bilim merkezindeki arkadaş?Adı sanı ne?En önemliside telefonu kaaaaaaaç?Ben kimseye miyavlamam böyle normalde arkadaşlar lütfen yaa:KK43:(((Ağlarım bakın sonra :)))

Arkadaşlar, sorduğum sorulara cevap verecek bir arkadaş var mıdır? Konu gerçekten acil olmasa, zor durumda olmasam bu kadar soru sorup kafa ütülemezdim. teşekkürler.

Arkadaşlar, sorduğum sorulara cevap verecek bir arkadaş var mıdır? Konu gerçekten acil olmasa, zor durumda olmasam bu kadar soru sorup kafa ütülemezdim. teşekkürler.

ancak msj gönderebildim canım kusura bakma İnşallah bu sıkınılı acil durumun düzelir.mutlu bir hafta sonu diliyorum sana özelden msj yazdım :KK16:

arkadaşlar rıca etsem banada yeşilyurt emelın telefon veya adres tarıfını yollarmısınız lutfeeeeeeeeeennnnn

ancak msj gönderebildim canım kusura bakma İnşallah bu sıkınılı acil durumun düzelir.mutlu bir hafta sonu diliyorum sana özelden msj yazdım :KK16:

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Allah'tan hayırlısı, ne diyeyim :/
Bir de bakım ücreti konusunda bilgi rica etsem, çok şey mi istemiş olurum?

Tekrar teşekkürler

X