İzmir'deki Falcılar

Ben bugün bornovada asiye hanım için telve cafeye gittim bugün olmadığını söylediler gideyim mi gitmiyeyim mi diye düşünürken ordan vatikan ve destina falına bakan birisi olduğunu söylediler önce tereddüt ettim ama sonra çok memnun kaldım.sanırım destina falına baktırdım 15 tl di.diğeri 25 tl.bakan çocuk ismini söyledi ama şu an unuttum.bana ailemi,neler yaşadığımı,ailemde kaç kişi olduğumuzu,nasıl ruh halinde olduğumu,karakterimi herşeyi söyledi.daha önce iki kişiyle ciddi düşündüğümü ama ikisiylede olmadığını en son hayatımdaki insanın nasıl yalancı bir insan olduğunu söyledi.hepsi doğruydu.şaşkınlıkla dinledim.gelecekle de ilgili vadeler verdi bakalım hayırlısı.birde en hoşuma giden yanı genelde falcılara ben anlatırım hikayemi ağzımdan laf almaya çalışırlar.bunda öyle bişey olmadı o anlattı ben şaşkınlıkla dinledim.baya uzun sürdü ve sıkıntılarım için napabilceğimi de söyledi.gittiklerim içinde en çok beğendiklerimden biriydi.geçenlerde polat cafede angele baktırdım o da pozitif biri,neşeli bazı şeyleri tutturdu.aynı cafede fatma diye bayana da baktırdım onunda bazı şeyleri tuttu hayatımla ilgili ama o çok soru soruyor hakkım da öğrenmek için.

arkadaşlar bugün fısıltı kafeye gittik aslında ramazana baktıracaktık ama o yokmuş ömer e baktırdık. bende arkadaşımda çok beğendik şimdiyle ilgili saptamaları çok doğru gelecekle ilgili söyledikleride gayet tutarlıydı çıkma ihitimali yüksek olan şeyler

bikere ömer çok kısa bakıyor ve hızlı konuşuyor ama ramazan çok şirin bir gay ama okadar ramazana fal için degil ama muhabbet etmeye gidilir ama önemli olan bu gün ben fatoş hanıma gittim kadın çok tuaf falda agzını bile açtırmıyor çat çat ne hissediyorsa söylüyor ve tahminleri süper ben daha önce arkadaşımı götürmüştüm bu gün kendim gittim süper benim bu aralar favorim polat kafe 3 yorumcusu varmış ama ben ikisini denedim süper :)

sevgi hanım ;bostanlıda evinde fal bakıyor.önce bir arkadaşımı gönderdim sonra da ben gittim.ücreti 20 tl.falı kahve falı ,15 dakika kadar zaman ayırıyor.sevda, gülistan,canan ,selda ya da nergiz,burcu gibi değil.onlardan daha çok etkilendim.onların fal bakmak için kahve fincanına bile ihtiyaçları yok çünkü yorumları için başka ,daha güçlü bir kanalı kullanıyorlar gibiler.sevgi hanım daha çok bazen aile ,arkadaş çevresinde insanların birbirine fal baktıkları tarzda ,fincandaki şekilleri çıkarmak için çok çabalıyor,büyük bir dikkatle uzun uzun bakıyor fincana.söylediklerinin yarısı bir çok kişiye uyabilecek tarzda 'kısa bir yolun var','uzakta ya da burada seni düşünen biri var','telefon haberin var','beklediğin bir haber var',' biraz sıkılyorsun','içinde a harfi olan biriyle karşılıklı konuşuyorsun','arasıra kalabalık yerlere giriyorsun'.'çevrende biri evleniyor' vs gibi.falın son bir dakikasında geleceğe dönük yorumlar yaptı bu kısım nispeten daha iyiydi ya da gerçekçiydi diyeyim.geçmişten bahsetmiyor.oradan bir sağlama yapamıyorsunuz.hernekadar falı bana hitap etmese de sevgi hanım doğal,kibar, düzgün bir kadın.arkadaşım onun sohbetini çok sevmiş.arada bir gitmeyi düşünüyor.bilmem emin olmak için 2.bir şans verilmeli belki de.bu satırları okuyan herkese çoook sevgiler...:80: Bir daha ki sefere sevda da sıra

esans bana bu sevgi hanım ın telefonunu mesaj atar mısın lütfen ya da bilen başka arkadaş varsa

arkadaşlar yeni girnedeki nergiz hanım, serpil hanm ve gülistan ı çok merak ediyorum bunların telefonlarını yerlerini bilen yok mu aranızda acaba

Esans aslında bu saydığım falcılardan (Gülizar,Serpil,Sevgi ve Nergiz) deneyip en beğendiğin hangisi acaba?

Postaladım ! Ben Sevgiyi ve Nergizi biliyorum.Nergiz çok daha iyi derim.Ama onu da beğenmeyenler, yetersiz bulanlar var önceleri yorumlara baktıysan.

Nergiz :bana geleceğe yönelik söylediklerinden bir olay gerçekleşti.Diğerleri söylediği vaadlerde hatta çok sonrası da olmadı.Ancak bir kaç noktada onun söylediği yollara doğru gidişat.Tanıdıklarmdan da bir iki bildiği durum olmuş ama şimdilik olmamışlar daha fazla.Nergiz de bazı falcılar gibi hayatına etkisi olmayacak gelip geçici detaylardan değil de, çok önemli iz bırakacak olaylardan bahsediyor gibi geldi bana.Şmdiki zamandan bahsederken diğer insanların görüş açısını ,endişelerini söylediğini hatırlıyorum.Bunda fena değildi.Ama Nergiz' de diğer falcılarda olmayan bana ilginç gelen özelliği benim bir gün ,bir kaç gün ya da 1 hafta önce gördüğüm rüyayı , gördüğüm sembolleri bana anlatması.Ancak ona bunu asla söylemediğm için o rüya olduğunu bilmeden ' şu var ,bu var şöyle böyle bir şeyler görüyorum diye şimdiki ya da gelecek zaman tadında anlatıyor.Çok ilginç bir rüya görürsem, onun da yorumunu merak ettiğim için gidiyorum ama ona ne yorumundan önce ne sonra anlattıklarının benim rüyamda gördğüm olaylar olduğunu söylemedim.Bu tarz bir olayı benim Nergize giden tanıdıkarım yaşamadılar ancak onlar da Nergiz'in kurşun dömelerinden bir fayda görmemişler.

FaSoLLaL ,bana 1 ay önce mail atmışsın , en beğendiğim falcıyı sormuş, yanıtı ister özele ister foruma yazabilirsin demişsin.Önce zamansızlıktan sonra da dalgınlıktan çok geciktim cevap için özür dilerim gerçekten.
En beğendiğim falcı yok falcılar var amaaa onların da performansı ay ay dönem dönem çıkıyor iniyor.Listede bi düşüyorlar bi çıkıyorlar borsa misali. Bazen de beğendiklerimden tamamyle vazgeçiyorum bir süre sonra.Size her gittiğinizde dolu dolu, bütün ayrıntılarıyla fal bakan,bütün sorduklarınıza cevap veren, geleceği vadeleriyle ya da vadesiz % 90 tutturan falcı bulmak çok zor .Ancak Diyelim ki böyle birini bulduk ve çok beğendik, 2-3 gidiş sonra o veya bu sbepten bakılan fal da tavsamaya başlar eninde sonunda.O yüzden belirli keskin bir isim veremiyorum.

Aman korkmayın sakın ! şapkalı sevinç değil bu.Yazın tanıştım. alsancak, du fiestada.kahve falını önermem çünkü 6-7 dakika ama tarot için en az 15 dakika vakit ayırıyor.Dolu dolu fal bakıyor tarotta.Aslında kağıtlara çok ihtiyaç duymadığını düşündüm ben.Çok seri ,çok akıcı , çok güzel,zengin bir türkçeyle tane tane konuşuyor.Aynı lafları dön dolaş çevirmiyor.Ayrıntı veriyor .Çok soru sordurtuyor.Giderseniz soru hazırlayıp gidin çünkü insan orada affalayınca aklına çok soru gelmiyor.Not alın çünkü ortalama bir falcıdan daha fazla detay veriyor.Gelelim en önemli soruya: geleceği biliyor mu?Vadeler maalesef sevinç'te de pek parlak değil:KK43:sonbaharda 2 ay çinde olacağını söylediği şeyler olmadı.Ancak ben ve arkadaşlarım ne zaman gittiysek herbirimiz için tek tek söylediklerini hatırlamasına imkan olmadığı halde daha önce gelecek için söylediklerine yüzde doksan uyan şeyler söyledi.Pazartesi ,salı çalışmıyor.Fiyat 15 tl civarı.Sizlere yine daha önce demediğim gibi' bu falcıya mutlaka gidin','harika , muhteşem ,olağanüstü ,süpperr, inanamıyorum'tarzı laflar etmiyorum.Sadece bana ortalamanın üstünde bir falcı izlenimi verdi diyorum.

İsterseniz bir de facebooktaki "Falla Gelen" kişisini deneyin. Çok iyi öngörüleri var. Şaştım kaldım.:KK55:

o ne kadara bakıyor ödeme nereye yapılıyor

İçtiğin fincanın fotografını Elif hanımın mailine yolluyorsun. Face'te arkadaşlarını önerdiğinde 30TL önermezsen yani acelen varsa 50 TL. Çok şeyi bildi şimdiye kadar. Ben her ay baktırıyorum. İçim umut doluyor her şey iyiye gitti şimdiye kadar. Denemeye değer derim... Havale işte o kadar. Face'te "Falınız İyi Çıksın"

Son düzenleme:
İçtiğin fincanın fotografını Elif hanımın mailine yolluyorsun. Face'te arkadaşlarını önerdiğinde 30TL önermezsen yani acelen varsa 50 TL. Çok şeyi bildi şimdiye kadar. Ben her ay baktırıyorum. İçim umut doluyor her şey iyiye gitti şimdiye kadar. Denemeye değer derim... Havale işte o kadar. Face'te "Falınız İyi Çıksın"

yok artık bi kahve falına 50 tl 30 tl hemde nette ne saçma:S

Esansçım gönderdiğin mesaj için teşekkürr ama nergiz için bu numara kullanılmamaktadır diyor :)
Nergiz in yeni numarasını bilennn ya da gülistan ın yerini numarasını bilen var mı

X