- 2 Kasım 2010
- 311
- 55
Ben bugün bornovada asiye hanım için telve cafeye gittim bugün olmadığını söylediler gideyim mi gitmiyeyim mi diye düşünürken ordan vatikan ve destina falına bakan birisi olduğunu söylediler önce tereddüt ettim ama sonra çok memnun kaldım.sanırım destina falına baktırdım 15 tl di.diğeri 25 tl.bakan çocuk ismini söyledi ama şu an unuttum.bana ailemi,neler yaşadığımı,ailemde kaç kişi olduğumuzu,nasıl ruh halinde olduğumu,karakterimi herşeyi söyledi.daha önce iki kişiyle ciddi düşündüğümü ama ikisiylede olmadığını en son hayatımdaki insanın nasıl yalancı bir insan olduğunu söyledi.hepsi doğruydu.şaşkınlıkla dinledim.gelecekle de ilgili vadeler verdi bakalım hayırlısı.birde en hoşuma giden yanı genelde falcılara ben anlatırım hikayemi ağzımdan laf almaya çalışırlar.bunda öyle bişey olmadı o anlattı ben şaşkınlıkla dinledim.baya uzun sürdü ve sıkıntılarım için napabilceğimi de söyledi.gittiklerim içinde en çok beğendiklerimden biriydi.geçenlerde polat cafede angele baktırdım o da pozitif biri,neşeli bazı şeyleri tutturdu.aynı cafede fatma diye bayana da baktırdım onunda bazı şeyleri tuttu hayatımla ilgili ama o çok soru soruyor hakkım da öğrenmek için.