Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakın yazan kişi için demiyorum ama bılen bılır zamanında aynur rumuzlu ama orjınalde çiğdem olan kendını yere göge sıgdıramadı ha ben baktırmadın ama kadının suratında meymenet yok ben daha güzel fal bakıyorum :) bence bekleyelım hepımızın denedıklerı var ben betülden umutluyum kımı sevdadan kımı bı başkasında ama 40 tl az paramı yeterınce umut tacırıyle karşılaştık zaten beklemekte fayda var özellikle kek sana dıyorum walla gıdersen sacını başını yolarım :) hepimizin sıkıntısı var ondan gıdıyoruz bırde maddı sıkıntı olmasın betül iyise ona buket iyise ona yada şuna buna ama fazla para kaptırmadan azcık azcık :)
hahhaahaa deli:))durcam durcam söz....bu arada maral kafedeki merali de ben beyemedim çok genel bakıyo ama yine denemek isteyen varsa gitsin
kaç para :) malum butcemı bılıyosun ona göre bana ışık tutarmı ben gıdımmı
sitede yeni olduğum için özel msj atamıyorum.onun için gönderemedim size.
valla arkadaşlar bu ece yıllardır çok meşhur zaten. benim övmeme hiç gerek yok.
kadın manyak tarz olarakta tip olarakta bakım olarakta
isteyen dener ben sadece tavsiyede bulunmak istedim
yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen
gittik canım gittik dayanamadık onada gittik tmm çok iyi biliyo ama geçmişi yanı şok oldugum noktalar oldu hadı canım dedım ama ben de çok ıyı bılıyorum geçmişimi hemde ondan daha iiii bana gelecek lazım gelecek hankında ne dedı bana bılıyomusun çok mutlu olucaksın sence bu söz benı ne kadar tatmın ettı
Kek ve Dert sorum size:) eceye baktırmışsınız gülistana kıyasla nasıl onun değerinde birimi biraz bilgi verseniz 40ta az değil yani değermi
Kek ve Dert sorum size:) eceye baktırmışsınız gülistana kıyasla nasıl onun değerinde birimi biraz bilgi verseniz 40ta az değil yani değermi