şimdi ben size deneyimlerimi anlatayım:)
***Bornova samyeli cafe...BOŞ
***Karşıyaka Ravazza cafe... herkes çok beğeniyor ama, bana kayda değer hiç bir şey söylemedi, bana evimi felan anlattı, şurda oda var, burda tuvalet var falen felan işte... evimi doğru anlattı am:))
***Alsancak Cookie cafe, ben bura Sevgi hanıma baktırdım, gayet güzel baktı, memnun kaldım, verdiği tarihler 2-3 gün sekmeyle çıktı... fakat şu anda benim herşeyimi bildiği için, tam bişeyler söyleyemiyor artık..
***Karşıyaka Müjgan cafede Tülin hanım var, kahve değilde tarota güzel bakıyor, buna Sevgi hanımla aynı zamanda gittim, ikiside aynı şeyleri söylediler çıktı yani...
***Alsancak Daisye cafede Naz var... şimdiki favorim Naz... ablama ne dedi ise çıktı... bana da güzel şeyler söyledi bekliyorum...
***Kızlarağası Fiesta da Canan hanım var, o geçmişi güzel bildi gelecekle ilgili söylediği bir şey oldu, ama diğerlerinin daha vakti var..
***Kızlarağası Sevdam cafe.. kesinlikle olmayacak dediği şeyler oldu, yani beklediğim onca saate yanarım, bir daha gitmem...
***Kızlarağası Enginar cafede esmer bir bayan var, o da güzel baktı ama bekliyorum dediklerini...
***Son olarak Karşıyaka Müjgan cafede Selda hanıma gittim, içinde bulunduğum durumu aynen anlattı, yaşadıklarımı aynen bildi, gelecekle ilgilide ümitsiz olduğum şeylerin gerçekleşeceğini söyledi... yukarda ondan dedim Seldaya giden varmı diye, inşallah dedikleri çıkar bekliyorum:)))