- 28 Eylül 2011
- 26
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar gecen gun Nergiz hanima gittim su an olan olaylar ve durumu bildi fakat gelecek konusunda hic olmicak seyler soyledi ben cok memnun kalmadim acikcasi. Mujgan cafedeki murat da ayni sekilde gelecekle ilgili verdigi hic bi tarih tutmadi . Bugune kadar tek soylediklerini yasadigim falci gulistandi ama cafeden ayrilmis. Kendisinin adresini yada telefonunu bilen paylasirsa cok sevinicem.
biz dertle betüle gittiğimizde ben pek tatmin olamadım yani netleştiremedi falı hiç bi şey anlamadım yani iyimi kötümü karar veremediğim için bi şey yazmak istemedim..
ya aslında haklısın ama senın hayatta karışık be :) ama kek şurda ne kaldıkı ayın 5ne eger dedıgı cıkarsa ozaman yenıden ona ama cıkmazsa ozaman gene bulucaz bırını ne yapalım
biz dertle betüle gittiğimizde ben pek tatmin olamadım yani netleştiremedi falı hiç bi şey anlamadım yani iyimi kötümü karar veremediğim için bi şey yazmak istemedim..
buket salı ve perşembe orda. Ama geçen perşembe hasta olduğu için yoktu.sıdıka die bi kadını önerdiler baktırdım çok vasat ve kısa baktı. Sakın ona baktırmayın. Ama buketi tavsiye ederim...
buket salı ve perşembe orda. ama geçen perşembe hasta olduğu için yoktu.sıdıka die bi kadını önerdiler baktırdım çok vasat ve kısa baktı. sakın ona baktırmayın. ama buketi tavsiye ederim...
arkadaşlar ece diye bi kadın var. yıllardır duyuyorum ismini.bu kadın önceden evinde bakıyomuş. çok ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım bulamadım. göztepede bi kafede bakıyomuş dediler hurrraaa oraya gittim ayrıldı dediler. tam buldum derken yıkıldım
ama nihayet buldum izini şimdi çankayada bi kafede bakıyo pastelin karşısında ev yemekleri mantı yapan bi yer var orda çalışıyo. orayada yeni gelmiş. hatta gülistanın çalıştığı yer desem herkes bilir
ben gülistana niyetle gittim ama gülistan ayrılmış ordan kime niyet kime kısmet. ama çok sevindim eceyi buldum sonunda şaka gibi ya
kesinlikle tereddütsüz deneyin diyorum çok ilginç bir kadın harika biraz argo konuşuyo ama süpppeerr
hayatımdakilerin isimlerini tek tek verdi. onu kaybetmemek için cep nosunu da aldım. artık hayatımda falcı olarak sadece ece var başka kimseye gitmeyide düşünmüyorum. bu kadından sonra hepsi çok klasik geliyo. ama genede bilmediğim ilginç isimler olursa denemek isterim
ben siteye yeni katılddım.acilen yeni girne deki nergizin tel veya adresini duyan bilen biri varsa göndermesini iztiyorum.kızlaaar lütfeen çok ihtiyacım var