Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bornovada emel varmış evde bakıyomuş galiba bilen varmı
Arkadaşlar gulıstan fırıncı cafeden ayrılmıs telefon numarasını bılen varsa bana özelden mesaj atabılır mı?? bır de nergısın adres ve numarasını bılen arkadaslar yazarlarsa sevinirim.
sakın gitme derim berbat ötesi bişey...bir insan bu kadar palavra söylermi?söyler
diğer sayfalarda yazmıştım ashley tavsiye etmişti galiba Birgül hanıma gittim Babacan cafe kızlarağasında
kısa vadede söylediği birkaç şey cıktı bilgin olsun 10 tl
sakın gitme derim berbat ötesi bişey...bir insan bu kadar palavra söylermi?söyler
diğer sayfalarda yazmıştım ashley tavsiye etmişti galiba Birgül hanıma gittim Babacan cafe kızlarağasında
kısa vadede söylediği birkaç şey cıktı bilgin olsun 10 tl
Kek eğer Babacan Cafe'de Birgül Hanım var ona gitmediysen acilen dene derim fala bakarken bir şey söyledi ben de mümkün değil demiştim meğer mümkünmüş sonradan öğrenmiş oldum.Bana başka bir randevusu olduğu için kısa bakabildi randevuyla gidersen belki daha uzun zaman ayırır.Gelecekle ilgili isabetli şeyler söyledi hele bir tanesi var 2 ay sonra belli olacak eğer onuda doğru bilirse buraya hemen yazıcam
hayret yaa birisi tavsiye etti bana 40 tl bakıyomuş ama herşeyimi bildi şok olduk kimi götürdüysem şok oldu fln dedi abartıyo insanlar bazende ya
Belki de biraz enerji tutması olayı vardır.
Örneğin, birkaç kişi Birgül'ü beğendi.
Ama bana sorarsan bir sürü harf söyledi ve hikaye.
Ben beğenmedim.
Beğenen de çok. Yani çok kişi olumsuz konuşmuyorsa denenebilir :))
Bu arada Sevdam Cafe de Sevda hanıma sabahtan kuyruğa giriyormuş herkes, fırsatım olursa onu
denemek istiyorum bende . Giden ve yorumu olan var mı ?
Belki de biraz enerji tutması olayı vardır.
Örneğin, birkaç kişi Birgül'ü beğendi.
Ama bana sorarsan bir sürü harf söyledi ve hikaye.
Ben beğenmedim.
Beğenen de çok. Yani çok kişi olumsuz konuşmuyorsa denenebilir :))
Bu arada Sevdam Cafe de Sevda hanıma sabahtan kuyruğa giriyormuş herkes, fırsatım olursa onu
denemek istiyorum bende . Giden ve yorumu olan var mı ?
kızlarrrrrr sevdamı tavsiye ediyomusunuz??? daha önceden baktıranlar deneyimlerini bizimle paylaşabilirlermi