- 29 Ağustos 2008
- 17
- 0
- 45
Yeliz'in numarasını bilen özelime gönderebilir mi lütfen??
Yeliz'in numarasını bilen özelime gönderebilir mi lütfen??
yelize gittim sonunda ! ayrıntıları birkaç gün içinde yazmak istiyorum .
yelizin telefonu için tşkr ederim:)
ben gayet olumlu düşünüyorum, şimdiye kadar izmitte 6 yıl önce gittiğim falcıdan beri kimse böyle bakmamıştı, o kadını da bir daha bulamamıştım, ama yeliz de çok iyi, umarım onu da kaybetmem öbürü gibi :)
bana iyi şeyler de kötü şeyler de söyledi, yani hep olumlu fln söylemiyor, o an olanla ilgili bnm bilmediğim şeyler söyledi, başta yok canım demiştim, ama 1 saat sonra telefondan hepsini öğrendim. zamanı dediği gibi pek kesin tutturmuyor ama az çok biliyor. bana meslea sevgilinle temmuzda görüşeceksin demişti, bu hafta geldi bir günlüğüne de olsa gördüm sonunda :) iyi yani ben sevdim, hem çok tatlı bir kadın, yavaş yavaş anlatıyor, bizim gittiğimiz gün kızı hastaydı ağlıyordukesin bakmaz baksa da sallar demiştik ama sağolsun iyi baktı. inşallah kızı iyileşmiştir.
slm canım konuşabildin mi yeliz ile ben arıyorum kapalı telefonu nerde çalışıyordu
ayrıca altındağda kadriye yi duyan giden var mı arkadaşlar? tavsiye eerim resim üzerinden bakım yapıyor ..zihin okuyor ve gerçekten aynısı veve gelecekte olacakların çoğunu bilmiş bir kişidir.
telefon bilgisi iin teşekkür ederim.
bu emeli bende cok duydum cok meshurmus hatta ajda pekkan buna sormadan adim atmazmis falan istanbul sosyetesindende bir sürü müsterisi varmis bilmiyom ne kadar dogru
arkadaşlar ben yeni üyeyım neolur bana yelizin numarasını veya nergizin numarasını bırı yollarmı çok acıl lazım
ayrıca altındağda kadriye yi duyan giden var mı arkadaşlar? tavsiye eerim resim üzerinden bakım yapıyor ..zihin okuyor ve gerçekten aynısı veve gelecekte olacakların çoğunu bilmiş bir kişidir.
selam arkadaşlar,
ben foruma yeni katıldım, en son bende murata gitmiştim mujgan cafedeki ama çok dolu olduğu için yeni gelen naz hanım diye bir bayan vardı ona baktırmıştım rastgele. o ana kadar olan olayları olduğu gibi tahmin etti. o gun istanbulda iş görüşmesine gitmiştim ve izmire akşam ustu dönmüştüm, fal masasına oturur oturmaz bana,"istanbuldaki işin olacak dedi" şok oldum. bakalım daha 1 hafta oldu gideli, gelecekle ilgili tahminleri de tutarsa yazacağım..