- 31 Mayıs 2010
- 95
- 0
ben bugün bi arkadasimla yelize gittim, cafede olmadigi icin evine gittik. kendisine acikca neden artik cafede calsmadigini sordum. yeliz hanim biraz öfkeliydi ve burda yazilanlardan dolayi rahatsiz oldugunu ve isi o yüzden biraktigini söyledi ama böyle bi yorumda yapti, ben kimseye gel bunu bozayim sunu yapayim demedim, böyle bi yetenegimde yok dedi, allaha dua et demisimdir, bu duayi yada sunu oku demisimdir. ve kendisi sunuda söyledi bi kac gün icinde kendi ismiyle burda bi hesap acicagini ve olaya aciklik getircegini söyledi yani herseyi acikca anlatcagini özelikle bi kisi hakinda! yazilan herseyi okumus, kötü elestirilere kizmiyorum begende olur begenmiyende ama iftiraya gelemem dedi ve o yüzdende burda bazi seyler acikliyacakmis, merak ettim acikcasi ve sizinle paylasmak stedim.... insallah bunlari yazdigim icinde bana kizmaz (((
işte geçen gün yazdıklarımda bunu söylemek istemiştim kimse kimsenin ekmeğiyle oynamasın diye ayıptır günahtır ama kimse umursamadı falı beğenmeyebilirsin ama kimseyi yönlendirme hakkın yoktur..bende gittim yeliz e bana şu var bu var demedi aksine ben sordum ve ben bilmem büyü falan dua edin dedi kapattı..