Bilmiyodum bende zaten, benim burdaki bu kadar mesaj yazma amacım farklı esans. Ben burda başka bişey mi yapıyorum anlamadım yani ??? Aynı şeyi yapıyorum zaten farkındaysan. Şöyle söyleyim arkadaşlar.
Ben yelize iki kere gittim, bir kafede birde evine davet etti gittim. Açıkcası arkadaşıma da bakmış siteden bilememiş. Bende aynen esansın söylediği gibi, hiç olmayacak şeylere değindi kafede. Ama sonrasında arkadaşımla gittim, daha önce arkadaşım sibel ablaya kurşun döktürmek, büyü varsa falan bozdurması için gitti ve üzerinde büyü olmamasına rağmen büyü var dedi. Bende bana söylediklerine dayanarak acımadım -okadar uzak ki evi dağ resmen- gttm. Herneyse. Bi hatice'dir dönüyor herkese anlamış değilim. Muhakkak biri ölücek diyor, evindeyken berbat baktı ya. Böyle bişey görmedim, o kafedeki kadın değildi yani. Başka biri ölücek dedi, sende büyü var sevgilindede var dedi. Annendede var dedi. Kadına göre herkes büyülü. Herkes Hatice, bi tuhaf geldi açıkcası kızlar. Bir kere gidin söylediklerine kulak verin dinleyin hatta ve hatta not alın. Bir dahakiler birbirini tutmıycak.
ARKDŞLAR EVREKAYI ARADIM YELİZDEN RANDEVU ALMAK İÇİN SİTEDE YUKARIDA YAZAN YORUMLARDAN DOLAYI ÇOK FAZLA RAHATSIZLIK DUYDUKLARI İÇİN YELİZLE ARTIK ÇALIŞMAMA KARARI ALMIŞLAR HABERİNİZ OLSUN !!!!!!