- 9 Haziran 2011
- 70
- 0
Kızlar nergis ile yelizi karıştırmayın, bana göre ikiside aynı kefede. Nergis hele daha bi para göz 100tl'ye hemen kısmet açarız, büyü bozarız ayağına yatıyor dikkat edin. Asla gitmem artık yani. İnancım da yok. Falları hep ezbere nergisin. Aynı konuştu harfi harfine ablamla bana, ki kaderden tuttu desek kişileri farklı söylüyor. Benim yaşım küçük bana kim büyü yaptırıcak bi kere? Yelizde bi öyle bi böyle. Birinci falla, ikinci fal alakasız.
Murata gelince, evet çok memnun olanlar var ama bana tutmuyor adamın falı şimdi. Tutmuyorken tutuyor mu diyim? Bende varsa sorun tamam yani. Ama bilemedi. Tek sevgilimin adını bildi, onu metinde bildi. Zaten aynı evde yaşıyorlar, genel olarak kullanılan bir isim. Ben okumuyorum mesela, full karaladı çizgi okul hayatı çıkardı, master bile yaptırdı yahu. Gitmem arkadaaaaaş, gitmem. İstediğim bu değil benim.
Murata gelince, evet çok memnun olanlar var ama bana tutmuyor adamın falı şimdi. Tutmuyorken tutuyor mu diyim? Bende varsa sorun tamam yani. Ama bilemedi. Tek sevgilimin adını bildi, onu metinde bildi. Zaten aynı evde yaşıyorlar, genel olarak kullanılan bir isim. Ben okumuyorum mesela, full karaladı çizgi okul hayatı çıkardı, master bile yaptırdı yahu. Gitmem arkadaaaaaş, gitmem. İstediğim bu değil benim.
Son düzenleme: