Merhabalar acaba bu kolejin yeri ve ücreti ne kadar ayrıca öğretiminden memnun musunuz çocuğunuz kaçıncı sınıf acaba teşekkürler
Msjım sana canım..merhaba :) K. kolejinin yeri Güzelbahçe'de. Eski Piri Reis'in yerinde. Ücreti 2013 yılında 13.560+servis+yemek'ti. Biz hiç memnun kalmadık. Okulla ilgili çok büyük sıkıntılar yaşadık. Ve okul değişikliği yaptık. İyi araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Özel okullar artık çok ticarileşti ve çoğu çocuklarımızı düşünmüyor. Size vaat edilen eğitimin ne kadarının gerçekleştirildiğini, öğretmen kadrosunu iyice araştırın. Reklamlara kanmayın. Basit bir örnek vereyim size sınıflar 18 kişi olacak dediler 23 kişi aldılar minicik sınıflara.( bu bizim yaşadığımız en basit sıkıntı ). Şimdi başka bir özel okula gidiyor oğlum. Çok mutlu ve başarılı. Eskiden okula gitmek istemiyordu. Şimdi hafta sonu tatili bile uzun geliyor ona. Sevgiler...
Merhaba canım.oğlunun okulundan memnun kaldınız mı???canım . Oğlunu 21377574 .!.:Biz uzun araştırmalarımız sonucunda evimize yakınlığı ve oturmuş bir eğitim yapısı itibariyle Özel Türk Kolejine karar verdik ve oğlumuz 1. sınıfa başladı..Şimdilik gayet memnunuz,İtk 'yı seçmemizin bir başka nedeni ise yoğun ingilizce vermeleri (haftada 10 saat ) ve 1.sınıftan itibaren 2. dil verilmesiydi.Biz ispanyolcayı seçtik.Soruları olan arkadadaşlara yardımcı olabilirim..sevgiler...
Bu kolejin adı ne canım? Nasıl gidiyor, devam edecek misiniz?merhaba :) K. kolejinin yeri Güzelbahçe'de. Eski Piri Reis'in yerinde. Ücreti 2013 yılında 13.560+servis+yemek'ti. Biz hiç memnun kalmadık. Okulla ilgili çok büyük sıkıntılar yaşadık. Ve okul değişikliği yaptık. İyi araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Özel okullar artık çok ticarileşti ve çoğu çocuklarımızı düşünmüyor. Size vaat edilen eğitimin ne kadarının gerçekleştirildiğini, öğretmen kadrosunu iyice araştırın. Reklamlara kanmayın. Basit bir örnek vereyim size sınıflar 18 kişi olacak dediler 23 kişi aldılar minicik sınıflara.( bu bizim yaşadığımız en basit sıkıntı ). Şimdi başka bir özel okula gidiyor oğlum. Çok mutlu ve başarılı. Eskiden okula gitmek istemiyordu. Şimdi hafta sonu tatili bile uzun geliyor ona. Sevgiler...
Merhaba hala Kent Kolejindemisiniz acaba nasıl memnunmusunuz biraz bahsedebilirmisinizArkadaşlar Biz geçen sene Kent Koleji'ne kaydolduk. yüzme buz pateni yok yok. Herşeyinden çok memnunuz. Öğretmenler deseniz zaten çok iyi. İlk sene olduğu için sene başında bazı aksaklıklar oldu ama hepsi akabinde çözüldü. Biz çok memnunuz, çocuğum da çok mutlu. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Evet hala Kentteyiz. iki çocuğumda orda.ortaokula geçecek bu sene bir çocuğum diğeri de anaokulunu bitiriyor. İlkokula başlayacak.öğretmenlerimizden memnunuz. yabancı dil, Yüzme, buz pateni hepsini alıyorlar ders olarak. bizimki ortaokulda ispanyolca sınıfına da başlıcam diyo bakalım.eğitim koçluğu var. onun çokj faydasını gördük özellikle büyükte.Kurulduğu yıl kaydolduk, Tolga Bey var genel müdür. onunla görüşmüştüm ilk yıl.ne söz verdilerse gerçek oldu ve anlatılan herşey de uygulanıyor.hatta şimdi nisanda erken kayıt dönemi indirimleri fln var da anaokulu dolu mesela bizim sınıf.diğer sınıfları bilmiyorm.bikaç kişilik yer varmış bazı sınıflarda. oyüzden gaziemir e de açıyolarmış bi kampüs.ilk sene mayıs sonuna doğru kaydolmuştuk bazı indirimleri kaçırdık. düşünüyosanız bilgi almak için Çağrı hanım var halkla ilişkiler. Okulu arayıp onunla görüşün çok güzel ilgilenir yönlendirir.gerçi hepsi ilgilenir de ben çağrı hanımla görüşüyorum hep.soracağınız olursa ben yine yardımcı olurumMerhaba hala Kent Kolejindemisiniz acaba nasıl memnunmusunuz biraz bahsedebilirmisiniz
Evet hala Kentteyiz. iki çocuğumda orda.ortaokula geçecek bu sene bir çocuğum diğeri de anaokulunu bitiriyor. İlkokula başlayacak.öğretmenlerimizden memnunuz. yabancı dil, Yüzme, buz pateni hepsini alıyorlar ders olarak. bizimki ortaokulda ispanyolca sınıfına da başlıcam diyo bakalım.eğitim koçluğu var. onun çokj faydasını gördük özellikle büyükte.Kurulduğu yıl kaydolduk, Tolga Bey var genel müdür. onunla görüşmüştüm ilk yıl.ne söz verdilerse gerçek oldu ve anlatılan herşey de uygulanıyor.hatta şimdi nisanda erken kayıt dönemi indirimleri fln var da anaokulu dolu mesela bizim sınıf.diğer sınıfları bilmiyorm.bikaç kişilik yer varmış bazı sınıflarda. oyüzden gaziemir e de açıyolarmış bi kampüs.ilk sene mayıs sonuna doğru kaydolmuştuk bazı indirimleri kaçırdık. düşünüyosanız bilgi almak için Çağrı hanım var halkla ilişkiler. Okulu arayıp onunla görüşün çok güzel ilgilenir yönlendirir.gerçi hepsi ilgilenir de ben çağrı hanımla görüşüyorum hep.soracağınız olursa ben yine yardımcı olurum
Bugun oglumu Kent Kolejinin 1. sınıfına kaydını yaptırıyoruz, gunısıgı cocukevinden mezun olduktan sonra kent kolejinde devam edecek. Okulda sunulan imkanlar ve anlatılan egitim kalitesi etkileyiciydi. Umarım beklentilerimizi karsılar. Onemli olan cocuklarımızın ''mutlu'' olması.Sevgiler..
bu seneki fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba?Güzelbahçe'de. Bizimki birden ikiye geçti. 13 civarı ücreti. Biz herşeyinden memnunuz. Devam edeceğiz orada.Rica ederim.
tam bilmiyorum henüz gidemedim iş güçten. 13 civarıdır yine tahminim çok yükselmez.Fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz?İlkokul rakamı beni ilgilendiriyor?
Merhaba,
Oğlum gelecek sene 1. sınıfa başlayacak. Biz de okul arayışına girdik. Bornova taraflarında oturuyoruz. Birkaç özel okul dolaştık. Fiyatı çok yüksek olmayan, öğrenciye yarış atı muamelesi yapmayan iyi bir özel okul tavsiyesi olan var mı? Birde yönder koleji hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? (Hatta çocuğu bu koleje devam eden birileri olsa ne iyi olur.)
Bizde 2015-2016 senesinde güzelbahçeye yeni açılacak bahçeşehir kolejine gittik.Bina henüz inşaat halinde.Mesefe olarak bize biraz uzak geldi.Yolda giderken ufaklık buralar nereler çok uzak felan diye konuşunca iyice soğudum okuldan.
Ben de seneye kızımı 1 e vereceğim. Belki raporla 1 yıl erteleriz ama bu mümkün olmayabilir de !!! özelde ege koleji ile itk öneriliyor ama sanırım fiyat yüksek. Aslında önemli olan öğretmen. Devlette iyi öğretmen bulmak lazım. Çocuğu at yarışına hazırlar gibi kasmayacak. Ödevle boğmayacak ve (malesef diyorum )doğum yapma olasılığı ve ya tayin isteme durumu olmayacak bir öğretmen. özel okul ;sınıf mevcudunun az olması,güvenlik, dil eğitimi ve imkan sunumu ,belkide özel ilgi açısından tercih edilebilir . Eğitimde yüksek kalite beklemiyorum açıkçası. Öğretmenlere az ücret ödendiğinden ve çoooook çalıştıklarından mutsuz oluyorlar. Mutsuz öğretmen işine bağlanmaz ,ücret karşılığı olarak görür ve fırsatını bulduğunda kaçar.. kaldı ki özel okul tercihinde okula bizim ödeyeceğimiz ücret de hallice olacak..
Fakaaaaaaat yine de izmirde bornovada iyi okul, iyi öğretmen bulursanız paylaşın. Özel okulların ön kayıtları başladı sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?