Uzun zamandır yapılan yorumları takip ediyorum.Kızım 4.sınıfta ve Marmaris te okuyor ama bu sene mezun olacak ve burada istediğim ölçüde kolej olmadığı için en yakın izmir düşünüyoruz.Cuma+cumartesi izmirdeydik.2 saat önce geldik ve ben hala konu üstünde çalışıyorum:)
Karşıyaka Çakabey okulu ile görüştük.Konuşmalar ve görüntü tabiki cezbetti bizi ama yaşayanlardan yada farklı gözlerden yorumları almak daha önemli benim için...Aynı zamanda güzelbahçe Mev koleji dediler.Bugün oraya da gittik.Yaşam alanı olarak da orası beni cezbetti çünkü Marmaris yerleşimine benziyor.Anlayacağınız bende yılbaşı sonrasına kadar karar vermek zorundayım ve şu an kafam jöle gibi...Bana okullar hakkında bildiklerinizi bildirirseniz sevinirim.Ne de olsa yakında sizden biri olacağım...
Çakabey'i tavsiye etmem. Mev hakkında bir bilgim yok ama benim tavsiyem kesinlikle Bahçeşehir Koleji. Bornova'da , Forum civarında, yeni ve çok güzel bir okul. Oğlum orada okuyor, 6. sınıf. Çok mutlu ve okulunu, öğretmenlerini çok seviyor. İddialı bir okul, eğitim sistemleri ile ilgili bilgiyi web sitelerinden bir incele. Muhakkak okulu gez ve görüş. İdareciler, öğretmenler, çalışanlar hep pozitif ve işlerinin ehli insanlar. Ama benim için en önemlisi öğrencilerine gösterdikleri saygı ve aşıladıkları özgüven. İsmi lazım değil eski okulumuzda bırakın öğrencileri, velilerin bile söz hakkı yoktu. Şimdi çok huzurluyuz çok şükür...
Arkadaşlar Biz geçen sene Kent Koleji'ne kaydolduk. yüzme buz pateni yok yok. Herşeyinden çok memnunuz. Öğretmenler deseniz zaten çok iyi. İlk sene olduğu için sene başında bazı aksaklıklar oldu ama hepsi akabinde çözüldü. Biz çok memnunuz, çocuğum da çok mutlu. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.
oğlum 2. sınıfa gidecek iyi bir devlet okulu var mı acaba önerebileceğiniz ayrıca izmir de okullar ikili eğitim öğretim mi veriyor sabahçı-öğlenci diye
Merhabalar acaba bu kolejin yeri ve ücreti ne kadar ayrıca öğretiminden memnun musunuz çocuğunuz kaçıncı sınıf acaba teşekkürler
Merhabalar acaba bu kolejin yeri ve ücreti ne kadar ayrıca öğretiminden memnun musunuz çocuğunuz kaçıncı sınıf acaba teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?