Maalesef yaaaİnşallah gidenler memnun bakalım beklentımıze cevap verecek gıbı görünüyor sız karar verdınızmı
Çok sevindim adinıza.kaçıncı sınıfta çocuğunuz?Benim kızım bornova'da Fen Bilimleri Koleji'nde .Çok memnun kaldik.Bir önceki okulundan çok daha mutlu . Bu hafta kayıt yenileyecegiz .Cakabey'in geçen sene ki idarecileri ve birçok öğretmeni de Fen Bilimleri'nde. Hem akademik hem de sosyal açıdan yeterli bir okul. Şimdilik memnunuz
İnşallah gidenler memnun bakalım beklentımıze cevap verecek gıbı görünüyor sız karar verdınızmı
Okulun başarısı sınava giren toplam ögrenci sayısıyla dogru orantılı.çok kişinin sınava girip başarı getirmesiyle az kişinin başarı getirmesi farklı.bu konuyu bir arastırın lütfen.o okulun reklamlarını ben de gördüm.begendim.ama çocuğumu göndermem.çok uzak.acil bir sey oldugunda ulaşımda sıkıntı cekmemeliyim.okul elimin altında olmalı.Kızlar ben çok araştırdım bilmiyorum size uzak mı. Urla'da Yücel Tonguç Koleji varmış. Baya övüyorlar. 2015 TEOG'ta İzmir üçüncüsü olmuş okul. sizin yukarıdaki okullar onların puanlarına yaklaşamıyor. Ben seneye çocuğumu oraya göndereceğim. sordum Buca'dan, Hatay'dan, Konaktan servisleri varmış. Okul butik okulmuş. Resimlerde gördüm ormanlığın içindeymiş. Gönderen velilere de sordum. Beğeniyorlarmış.
merhaba , birazgeç oldu ama :) Şu an 2. sınıfÇok sevindim adinıza.kaçıncı sınıfta çocuğunuz?
Önemli değil.memnuniyetiniz devam ediyor mu?merhaba , birazgeç oldu ama :) Şu an 2. sınıf
Kızlar ben çok araştırdım bilmiyorum size uzak mı. Urla'da Yücel Tonguç Koleji varmış. Baya övüyorlar. 2015 TEOG'ta İzmir üçüncüsü olmuş okul. sizin yukarıdaki okullar onların puanlarına yaklaşamıyor. Ben seneye çocuğumu oraya göndereceğim. sordum Buca'dan, Hatay'dan, Konaktan servisleri varmış. Okul butik okulmuş. Resimlerde gördüm ormanlığın içindeymiş. Gönderen velilere de sordum. Beğeniyorlarmış.
Siz bulabildiniz mi çocuğunuza uygun bir okul..Çok sevindim adinıza.kaçıncı sınıfta çocuğunuz?
Bir okula yazdırdım tabi ama bu uygun,istediğim gibi bir okul olmadı maalesefSiz bulabildiniz mi çocuğunuza uygun bir okul..
anladım..hayırlı uğurlu olsunBir okula yazdırdım tabi ama bu uygun,istediğim gibi bir okul olmadı maalesef(
Gereksizce pahalı oldugunu.ha bir de istanbullu tanidiklarim istanbulda cok parlak bir okul olmadigini soyledi.gerci ben bu kadar pahali olmasa gorusmeye gidecektim yine de :/Karşıyaka da yeni açılan İstek Okullarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?