- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
Eğitim -öğretimin özel okullardan çok devlet okullarında iyi olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.Özel okula giden çocuğun bir kere huyu suyu değişiyor.Para vererek orda olmanın ayrıcalık olduğunu düşünüyor.Davranışları ,tavırları değiştikçe öğrenci öğrenci olmaktan çıkıyor.O istatistikler keşke gerçeği yanıstsa.Ben koskoca okulda sadece 2 kişinin devlet üniversitesini kazandığını bilirim.Diğerleri hiçbir yere yerleşecek puana sahip değilken,özel üni.ler sayesinde ünili oluyorlar ve bu istatistiklere yüzde 80-90 başarı diye yansıyor.Düşünün 300 kişiden sadece 2 tanesi elle tutulur bir üniversiteyi kazanıyor.
evet size katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis öğretmenleri tınlamıyorlar bile nasılsa sen benim paramla buradasın hesabına bide arkdaşım kolejdeydi notları şişirerek veriyorlar falan diyodu hiç zayıf alan olmuyo diyodu:bbo: artık devlet okullarıda bence o kadar berbat değil olan yok mu vardır ama o kadar aşırı derecede kötü olucağını sanmıyorum:1closedeyes: ama imkanınız varsa özel de iyi olur ama onların arasındanda çürük oluyo Allah yardımcınız okul konusu çok zor