İzmirde Yıldızname iyi bakabilen yer yada kişiler var mı

Poncik poncik

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
23
9
29
Arkadaşlar uzun zamandır hayatımda hep bir şeyler ters gidiyor. Sürekli bir depresyon halindeyim. İş ve kariyer hayatımda ne kadar çabalsam istediğim yere gelemiyorum. Uyurken huzursuzum. Merak ettiğim üzerimdeki bu ağırlık ne onu öğrenmek için yıldızname yada varsa bu işlerden anlayan hoca yardımcı olabilir misiniz..

Arkadaşlar uzun zamandır hayatımda hep bir şeyler ters gidiyor. Sürekli bir depresyon halindeyim. İş ve kariyer hayatımda ne kadar çabalsam istediğim yere gelemiyorum. Uyurken huzursuzum. Merak ettiğim üzerimdeki bu ağırlık ne onu öğrenmek için yıldızname yada varsa bu işlerden anlayan hoca yardımcı olabilir misiniz..
Ülkenin geneli bu durumda farkında mısınız sokaktan çevirdiğiniz 100 kişiye sorun 99'u bu şekilde

Uyurken sürekli korkarak uyanıyorum. Tuhaf rüyalar görüyorum. İş olsun başka bir şey olsun çok çabalıyorum hep bir yorgunluk depresif bir ruh halim var. Çok şükür yine çalışıyorum ama bu ağırlık ne onu bilemedim sadece

Aslında onuda düşündüm ama devlet hastanelerinde genel psikiyatristler başından atmak için ilaç yazıyorlar.özelde seans olarak ücretini karşılayamadığım için gitmedim açıkçası. Durum bu bilemedim
Hakkınızda hayırlısı olsun ama insanların inançlarını suistimal ediyorlar onlara kapılma

Siz fal mı baktırmak istiyorsunuz yoksa yıldız haritanıza mı ? Eğer yıldız haritanıza baktırmak istiyorsanız astroloji bölümüne konu açın.

(Fal diye birsey yok inanmayın ama yıldız haritası ya da doğum haritanıza yorumlatırsanız bunu da işinin ehli insanlara yaptırın.)

Siz fal mı baktırmak istiyorsunuz yoksa yıldız haritanıza mı ? Eğer yıldız haritanıza baktırmak istiyorsanız astroloji bölümüne konu açın.

(Fal diye birsey yok inanmayın ama yıldız haritası ya da doğum haritanıza yorumlatırsanız bunu da işinin ehli insanlara yaptırın.)
Tmm bunu düşünürüm çok teşekkür ederim 😊🍀

Ben de İzmir'e gitmeyi düşünüyorum. İlerleyen haftalarda bakalım.. Sağlık el verirse.. Kızlarağası hanını araştırdım. Bildiğiniz falcı var mı ya da yıldızname bakan?

Ben de İzmir'e gitmeyi düşünüyorum. İlerleyen haftalarda bakalım.. Sağlık el verirse.. Kızlarağası hanını araştırdım. Bildiğiniz falcı var mı ya da yıldızname bakan?
Ben yakın zamanda kızlarağası hanının orda kahve falı bakan kafeler var. Niyazinin yeri diye geçiyor. Ünlü falcısı var çok iyi bakıyor. Kahve ve tarot. Falcının adı Deşira gidip baktım şaşırdım. Çok güzel bakıyor. Tavsiye ederim.

X