- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi Tembelkurabiye
Evet irenbede calısrkende onun hastasydım ama oradan ayrılması benim transferime denk gelince ümit hanımla devam etmistm pisman oldum transferimde olumsuz sonuclandı.. simdi yine ismail beyin hastasıyımİsmail beye tüp bebek için mi gidiyorsunuz?
İkisini kıyaslamanız mümkün mü? Çok kararsızım. Başarısız doktordan yeni çıktım, yorgun ve bitkinim. Zaman kaybetmek de istemiyorum. Takdiri ilahi tabiki...Evet irenbede calısrkende onun hastasydım ama oradan ayrılması benim transferime denk gelince ümit hanımla devam etmistm pisman oldum transferimde olumsuz sonuclandı.. simdi yine ismail beyin hastasıyım
Ismail bey paracıl biri degil.. yani ilk gelen hastasına tedavi olumlu olsun dusuncesiyle yaklasıyor zaten instadan falan takip ederseniz hastaları arasında ilk denemede tutanların sayısı cok.. ümit hanımda onu hissetmedim müsteri gibi görüyor hissini verdi banaİkisini kıyaslamanız mümkün mü? Çok kararsızım. Başarısız doktordan yeni çıktım, yorgun ve bitkinim. Zaman kaybetmek de istemiyorum. Takdiri ilahi tabiki...
Çok teşekkür ederim İsmail beyden de randevu alıp görüşeceğim sağolunIsmail bey paracıl biri degil.. yani ilk gelen hastasına tedavi olumlu olsun dusuncesiyle yaklasıyor zaten instadan falan takip ederseniz hastaları arasında ilk denemede tutanların sayısı cok.. ümit hanımda onu hissetmedim müsteri gibi görüyor hissini verdi bana
Rica ederim insallah sizede vesile olur Ismail beyÇok teşekkür ederim İsmail beyden de randevu alıp görüşeceğim sağolun
Irenbe umit hanim tavsiye ederim bende tavmergende iki başarısız denemem oldu ilgileniyorlar bile tam ticarethane olmus ama umut hanim öyle iyi öyle gülersiniz ki ben onun sayesinde pozitif sonucu aldimErol beyden hiç memnun kalmadım kalitesiz embroyu transfer ettiğinden adım gibi eminim ama günahları boynuna tabi yeni doktor araştırıyorum ama laboratuvar olarak tamvergen dediler mi soğuyorum
Irenbe umit hanim tavsiye ederim bende tavmergende iki başarısız denemem oldu ilgilenmiyorlar bile tam ticarethane olmus ama umit hanim öyle iyi öyle gülersiniz ki ben onun sayesinde pozitif sonucu aldim
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahIrenbe umit hanim tavsiye ederim bende tavmergende iki başarısız denemem oldu ilgileniyorlar bile tam ticarethane olmus ama umut hanim öyle iyi öyle gülersiniz ki ben onun sayesinde pozitif sonucu aldim
Günaydın bende merak ediyorumPeki fiyatlar nasıl irenbede bende ümit hanıma gitmeyi düşünüyorum bütçem kısıtlı bıraz
Tmm bekliyorum teşekkür ederimBen de 21 nisanda gittim Umit Hanima.. Merkez ucret bilgisini gosteren bir cizelge verdi.. ne yazik ki evde kaldi, bu hafta yazliktayiz, haftaya cuma fotografini atarim size..
Günaydın bende merak ediyorum
Merhaba bende İrenbe’ye gidiyorum tüp bebek 9bin₺, muayene 400₺Tmm bekliyorum teşekkür ederim
Teşekkür ederimMerhaba bende İrenbe’ye gidiyorum tüp bebek 9bin₺, muayene 400₺
Merhaba ben yaptırıyorumİzmirde tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde yaptırdınız önerileriniz neler tavmergende yaptıran var mı
Teşekkür ederim bende aradım 9 bin dediler 3.3 buçuk ilaçlar tutuyormusMerhaba bende İrenbe’ye gidiyorum tüp bebek 9bin₺, muayene 400₺
Merhaba teşekkür ederim yaklaşık 1 yıl süren bir tedavi gördüm öncesinde vitaminler ile başladık sonra iki defa yumurta toplandı ve 3 ay sonunda transfer edildi umit hanim cok titiz ve herseyden önemli herkese karşı guleryuzlu anne gibi o nedenle ilk denemede tuttu ayrica öncesinde tavmerhende iki başarısız denemem oldu cok ilgisizlik var kesinlikle tavsiye etmem paramda boşuna gitti ayrica tedavi şekilleri cok farklıydı umit hanim bambaşka tedavi uyguladıMerhaba öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbende yeniden tedaviye basliycagim ve kararsızım doktor konusunda.kacinci denemede oldu
hangi ilaçları kullandın çok soru sordum ya af
Yani sizdeki kondisyonlara bağlı bende yumurta azdi o yüzden iki defa toplandı tek deneme toplam 8.000 TL civarı artı ilaclarPeki fiyatlar nasıl irenbede bende ümit hanıma gitmeyi düşünüyorum bütçem kısıtlı bıraz