İzmirde tüp bebek yaptıranlar

İkisini kıyaslamanız mümkün mü? Çok kararsızım. Başarısız doktordan yeni çıktım, yorgun ve bitkinim. Zaman kaybetmek de istemiyorum. Takdiri ilahi tabiki...

Evet irenbede calısrkende onun hastasydım ama oradan ayrılması benim transferime denk gelince ümit hanımla devam etmistm pisman oldum transferimde olumsuz sonuclandı.. simdi yine ismail beyin hastasıyım
İkisini kıyaslamanız mümkün mü? Çok kararsızım. Başarısız doktordan yeni çıktım, yorgun ve bitkinim. Zaman kaybetmek de istemiyorum. Takdiri ilahi tabiki...

Ismail bey paracıl biri degil.. yani ilk gelen hastasına tedavi olumlu olsun dusuncesiyle yaklasıyor zaten instadan falan takip ederseniz hastaları arasında ilk denemede tutanların sayısı cok.. ümit hanımda onu hissetmedim müsteri gibi görüyor hissini verdi bana

Çok teşekkür ederim İsmail beyden de randevu alıp görüşeceğim sağolun

Erol beyden hiç memnun kalmadım kalitesiz embroyu transfer ettiğinden adım gibi eminim ama günahları boynuna tabi yeni doktor araştırıyorum ama laboratuvar olarak tamvergen dediler mi soğuyorum
Irenbe umit hanim tavsiye ederim bende tavmergende iki başarısız denemem oldu ilgileniyorlar bile tam ticarethane olmus ama umut hanim öyle iyi öyle gülersiniz ki ben onun sayesinde pozitif sonucu aldim

Irenbe umit hanim tavsiye ederim bende tavmergende iki başarısız denemem oldu ilgileniyorlar bile tam ticarethane olmus ama umut hanim öyle iyi öyle gülersiniz ki ben onun sayesinde pozitif sonucu aldim
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yeniden tedaviye basliycagim ve kararsızım doktor konusunda.kacinci denemede oldu
hangi ilaçları kullandın çok soru sordum ya af

Ben de 21 nisanda gittim Umit Hanima.. Merkez ucret bilgisini gosteren bir cizelge verdi.. ne yazik ki evde kaldi, bu hafta yazliktayiz, haftaya cuma fotografini atarim size..

Merhaba teşekkür ederim yaklaşık 1 yıl süren bir tedavi gördüm öncesinde vitaminler ile başladık sonra iki defa yumurta toplandı ve 3 ay sonunda transfer edildi umit hanim cok titiz ve herseyden önemli herkese karşı guleryuzlu anne gibi o nedenle ilk denemede tuttu ayrica öncesinde tavmerhende iki başarısız denemem oldu cok ilgisizlik var kesinlikle tavsiye etmem paramda boşuna gitti ayrica tedavi şekilleri cok farklıydı umit hanim bambaşka tedavi uyguladı

Merhaba bende Kerem bey le başladım yarın opu var iki ay önce vitaminlerle başladık bu ay regl ile yumurta geliştirici iğnelere başladık dün bitti iğneler çatlatma iğnesi de olduk yarın opu var bakalım... İlk muayene de 400 TL vermiştik vitaminlere başlayacağımız da bütün kan tahlilleri hsg spermiyogram herşeye baktı 9 gün öncede iğnelere başladık tüp bebek için 9000 alıyorlar ilaçlar kişiye göre değişiyor ve im 9 günlük iğnelerin 2500 civarı tuttu tabi daha transfer sürecinde de verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…