İzmirde tüp bebek yaptıranlar

İnşallah her şey yolunda guder kaliteli yumurtalar oluşmuştur.
Ve güzelce embriyo olurlar inşallah

İzmirde tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde yaptırdınız önerileriniz neler tavmergende yaptıran var mı
Konuya biraz geç kalmışım görür müsün bilmiyorum ama nolur gör
Bizde tavmergende tedavi olduk ilçedeki doktorum yönlendirdi ama hiç memnun kalmadık içi boş bir klınik doktorları bile bilgi sahibi değil hele üroloji bölümü tam bir vasat ben neredeyse her gitmemde o kapıdan ağlayarak çıktım işlerini düzgün yapmıyorlar hep süreci uzatma daha fazla tahlil ve ücret alma peşindeler benim canım yandı senin yanmasın kardeşim.

Canım eğer tekrar düşünürsen irenbeyi öneririm şu an için benim daha dün oldu yumurta toplama işlemi ama şuana kadar çok memnunum Dr çok ilgili sorunuz var mı diye soruyor ama bizim aklımıza bile gelmeyen soruları kendi sorup açıklıyor verdiği her ilacın tane tane açıklamasını yapıyor bunu şu yüzden verdim bu yüzden verdim diye dün toplamda 28 tane yumurtam toplanmış bugün aramalarini bekliyorum 24 saat dolmadı daha ama ilgileri alakaları çok güzel hemşirelere bile aklıma geleni sorabiliyorum ve cevapları tatmin edici

Maşallah ne güzel nelere kullandiniz yazabilirsiniz.
Bende bayram sonrası gidecem irenbeye

Mesjim bitmeden cvp dokundum yanlışlıkla. İnşallah tedavin hep böyle güzel ilerler ve güzel sonuçlanır.
Allah'ın izniyle pozitif haberi alırsın insallah. Peki hangi iğne vitamin ilaç sakıncası yoksa yazabilirmisin

Maşallah ne güzel nelere kullandiniz yazabilirsiniz.
Bende bayram sonrası gidecem irenbeye
Amin inşallah hepimize insallahh.. başlangıçta iki ay hazırlanma dönemimiz vardı b12 d vitamini prowomen c vitamini kullandım vitamin olarak bide bende şeker ve guatr var o ilaçları kullandım eşimde B12 d vitamini c vitamini northvital kullandı.. iki ay sonra regli de gittik dört gün merional ve fostinol 150 şerli iğne kullandım dördüncü gün kontrole gittiğimde 15 mm ulaşmıştı yumurtalar merional ve fostinol in dozunu 75 e düşürdü cetrodite verdi dört gün onları kullandım dördüncü gün birde üç tane gonopetly verdi onları kullandım beşinci gün boş geçti altıncı gün yumurta toplandı 28 tane yumurta çıktı ve 26 tanesi aynı boyutta opudan sonra çok uyarilmasin ohss ilmin diye dostinex ve cetrodite verdi enfeksiyon olusmasin diye fitil ve antibiyotik verdi şimdide bunları kullanıyorum ama benim taze tarnsfer olmayacak şimdi 15 gün içinde regl olacaksin gel kontrol edelim ilaç başlayalım bı sonraki regli de transferini yapalım dedi.. şimdi embriyologlarin aramasını bekliyorum bı iki saate arayacaklar

Uzun yazdım biraz ama korkma diye ben hiç arastirmadim önce dokuz Eylül e gitmiştim orada hiç açıklama yapmiyorlardi su ilacı kullan su gün kan ver diyorlardı kan için randevu almaya çalıştığımda pandemi hastanesiyiz tedaviyi ertelicez diyorlardı tekrar tekrar bunlarla uğraştık oraya taa temmuzda gitmiştim Ocak sonu irenbeye geldik regli de tekrar gittik subattaki öyle başladık eşimin iş yerinden arkadaşı tavsiye etmiş oylelikle başladık herkes ümit hanımı övmüş ama çok yoğun çok hastası var diye ben kabul etmedim kerem beye gittim ben zaten laboratuvar da aynı kişiler değişmiyor... Tedavi sırasında Dr un seni tanıması çok önemli kimi hasta yumurta takibi boyunca sık sık kontrole gitmiş ben bı kere gittim sadece sonra opuya gittim Dr una guvenmen lazım inşallah hayırlısı olsun senin icinde

Tüp bebek için ilerde irenbeyi tercih edeceğiz bizde şimdilik üroloji için İstanbul çapaya gideceğiz ilerleme kaydedince çıkışlarımız başlayınca irenbeye gideceğiz inşallah yakın olduğu için

Benim yaş krterim korkum ondan yumurta sağından genç olduğun belli.hep böyle güzel güzel ilerlesin sonunda bebişini kucağına alirsin bebeğini inşallah

Çok teşekkür ederim evet haklısınız ben de çok negatif haberi aldım tavmergen e gidenlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…