- 22 Mart 2010
- 102
- 67
-
- Konu Sahibi Tembelkurabiye
Ben Ali Öner beyden hiç memnun kalmadım onun uyguladığı tedavimde başarısız oldu .Muayene süresi de oldukça kısa olurdu soru işaretleriyle ayrılırdım . Keşke ona gitmeseydim diyorum.kızlar günaydın ben hala doktorda karar veremedim haftaya cumaya iki doktordanda randevu aldım.. ali öner beyi görmek istiyorum nedense akrabam bir görüş görüş deyip duruyor ümit hanımın yoğunluğuda beni korkutuyor kafam allak bullak
Daha sonra baska bir yere gittiniz mi acaba? Hamilesiniz sanirimBen Ali Öner beyden hiç memnun kalmadım onun uyguladığı tedavimde başarısız oldu .Muayene süresi de oldukça kısa olurdu soru işaretleriyle ayrılırdım . Keşke ona gitmeseydim diyorum.
EvetDaha sonra baska bir yere gittiniz mi acaba? Hamilesiniz sanirimtebrik ederim, saglikla kucaginiza almak nasip olsun
Ozel olmayacaksa eger doktoru ogrenebilir miyimEvet4.denememiz de çok şükür başka bir doktorun uyguladığı tedavi ile sonunda pozitif sonuç aldık darısı tüm isteyenlere inşallah.
Doktorumun adı İsmail Küçük canımOzel olmayacaksa eger doktoru ogrenebilir miyim
Tesekkurler canim paylastigin icin, kolaylikla gecsin gunler, saglikla kavus bebegineDoktorumun adı İsmail Küçük canım
Ben de aynı şekilde. Başka hangi doktora gittiniz acaba? Memnun kaldınız mı?Ben Ali Öner beyden hiç memnun kalmadım onun uyguladığı tedavimde başarısız oldu .Muayene süresi de oldukça kısa olurdu soru işaretleriyle ayrılırdım . Keşke ona gitmeseydim diyorum.
Sonrasında İsmail küçük e gittim canım. Ümit inceboz da oldukça tavsiye ediliyorBen Ümit İnceboz, Nurettin Ersöz İnce ve İsmail Küçük arasında kararsızım ben de. Kimi tavsiye edersiniz?
yaaa öylemi bende ümit incebozda karar kılmıştım akrabamız sürekli ali beyi kafama sokuyor aklım karışıyor karar vermek çok zor cuma gününe ali beyede ön görüşme aldım içim kime ısınırsa ona gidicem artıkBen Ali Öner beyden hiç memnun kalmadım onun uyguladığı tedavimde başarısız oldu .Muayene süresi de oldukça kısa olurdu soru işaretleriyle ayrılırdım . Keşke ona gitmeseydim diyorum.
cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim probleminiz neydi olmamasındaki ... benim çikolata kistim var oyüzden ümit hanım ağır basıyorEvet4.denememiz de çok şükür başka bir doktorun uyguladığı tedavi ile sonunda pozitif sonuç aldık darısı tüm isteyenlere inşallah.
cnm ben çikolata kiştim olduğu için ümit hanımı tercih ediyorum ... nuretin beyi duymadım ismail bey işlemleri nerde yapıyor bilgin varmıBen Ümit İnceboz, Nurettin Ersöz İnce ve İsmail Küçük arasında kararsızım ben de. Kimi tavsiye edersiniz?
Ümit hanımada gittim memnun kalmadım kendisinden... Ismail küçüğe gidiyorum tavsiye ederBen Ümit İnceboz, Nurettin Ersöz İnce ve İsmail Küçük arasında kararsızım ben de. Kimi tavsiye edersiniz?
merhaba neden kalmadınızÜmit hanımada gittim memnun kalmadım kendisinden... Ismail küçüğe gidiyorum tavsiye eder
Transferimde en iyi iki kalite embriyomu bana transfer ettigini söylemisti transfer sonrasndada bunu tekrarlamisti hatta ama kimyasal gebelik olunca embriyolarinin kalitesiz oldugunu dusunmustum embriyologla konustugumda en iyi kalitedeki embriyolarm nasil boyle olur dedigimde bana 1 iyi 1 orta embriyo transfer edildigini en iyi kalite olan embriyomun kullanilmadiginu söyledi... kendisine olan güvenim cok sarsıldı... ilk denemelerde boyle bir yol izlediklerini dusunuyorummerhaba neden kalmadınız
merhaba bende ümit inceboza gidiyorum tedavileriniz hangi aşamada
Ümit hanımada gittim memnun kalmadım kendisinden... Ismail küçüğe gidiyorum tavsiye eder
Tavergende diye duydumcnm ben çikolata kiştim olduğu için ümit hanımı tercih ediyorum ... nuretin beyi duymadım ismail bey işlemleri nerde yapıyor bilgin varmı