İzmirde tüp bebek yaptıranlar

Nasıl biri Erol Bey adını duyuyoruz ama bilmıyoruz iletişimi nasıldı? Sizin sorununuz neydi

Evet ilk denemem çikolata kistim var malesef olmadı oyüzden vakit kaybeden tüpe başvurduk siizn neden olmuyor bir engel varmı
Benim de c.kistlerim var iki tane.yas ileri yaş grubu isim daha da zor.hirmonlarimda sıkıntılı ,birde eşimde sperm ileri hareket hızı düşük.

Ben kendimi bildim bileli regl dönemim çok ağrılı geçiyodu. Okadar doktor gezdim hep genetik dediler. 4 yıldır bebeğim olmuyo. En son gittiğim doktprum adenemyosiz dedi 4 aşılama yaptı devlette ama olmadı. Tüpe geçmedi ege üniversitesine gönderdi. Ama ege ye sıra alamadım. O nedenle özele erol beye gittim. Kibar bi doktor sorduğum her soruya güzelce cevap verdi. Tedavi sürecini anlattı. Aynı teşhisi koydu. Sadece hastane çok yoğun ve ilgisiz geldi. Süreci yazarım buraya gördüğüm olumlu olumsuz yanlarını devam ettikçe

walla bu doktorların yoğunluğuda beni bitiriyor ... Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasp etain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…