İzmirde tüp bebek yaptıranlar

Öncesinde tedavi görmüşmüydünğz
İki tedavim iptal oldu.1.si polip varmis görmemişim dedi o alındı.2.si ise 4 gün gonalf kullandım ikinci kontrole gittiğimde yumurta gelişimi durmuş ve E2 hormonun düşmüş dedi.oysa 3 günce çok güzel demişti 12 ml boyutları gayet iyi demişti.

İki tedavim iptal oldu.1.si polip varmis görmemişim dedi o alındı.2.si ise 4 gün gonalf kullandım ikinci kontrole gittiğimde yumurta gelişimi durmuş ve E2 hormonun düşmüş dedi.oysa 3 günce çok güzel demişti 12 ml boyutları gayet iyi demişti.
Uzuldum canim bu sekilde iptal olmasina ama bir de su acidan bak, bir sekilde tedaviye devam edip negatif de gorebilirdin..hem maddi hem manevi daha yipratici olurdu.. vardir bir hayir🙏

Peki sen ne kadardır evlisin ilk tedavin mi ne kadardır çocuk istiyorsun
Yok canim olursa benim besinci transferim olacak.. bundan once iki defa yumurta toplattim..dort transfer..biri kimyasal oldu.. sekiz yil oldu evleneneli.. dort yildir ugrasiyoruz.. aslinda bu defteri kapatmistim ama son bir kere daha deneyecegim sanirim.. kismet😊

Yok canim olursa benim besinci transferim olacak.. bundan once iki defa yumurta toplattim..dort transfer..biri kimyasal oldu.. sekiz yil oldu evleneneli.. dort yildir ugrasiyoruz.. aslinda bu defteri kapatmistim ama son bir kere daha deneyecegim sanirim.. kismet😊
Kaç yaşındasın bı tanudigimiz 5. De bir diğeri de 7. Denemesinde ikiz doğurdu.nasip kısmet canım.insallah bu kez olur mucizen gercekkesir

Zamanı gelmemiştir canım ama insan üzülüyor işte 😏 ümit hanım uğurlu gelir inşallah mucizene kavuşturur seni 🙏

Ben kendimi bildim bileli regl dönemim çok ağrılı geçiyodu. Okadar doktor gezdim hep genetik dediler. 4 yıldır bebeğim olmuyo. En son gittiğim doktprum adenemyosiz dedi 4 aşılama yaptı devlette ama olmadı. Tüpe geçmedi ege üniversitesine gönderdi. Ama ege ye sıra alamadım. O nedenle özele erol beye gittim. Kibar bi doktor sorduğum her soruya güzelce cevap verdi. Tedavi sürecini anlattı. Aynı teşhisi koydu. Sadece hastane çok yoğun ve ilgisiz geldi. Süreci yazarım buraya gördüğüm olumlu olumsuz yanlarını devam ettikçe
İnşallah doktorunuz vesile olur ve evladınıza kavuşursunuz güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏

Benim doktorum irenbeden ismail küçük ilk denemede tutmuştu kızım 2 yaşına giricek ismail bey o zamanlar irenbedeydi şuanda kendi muayenehanesine geçmiş tavsiye ederim İnşallah hayırlı pozitif sonuçlanır süreciniz
Bn de İsmail beye gidiyorum bir negatifim var kendisinde ama tekrar deneyeceğim

kızlar günaydın ben hala doktorda karar veremedim haftaya cumaya iki doktordanda randevu aldım.. ali öner beyi görmek istiyorum nedense akrabam bir görüş görüş deyip duruyor ümit hanımın yoğunluğuda beni korkutuyor kafam allak bullak

kızlar günaydın ben hala doktorda karar veremedim haftaya cumaya iki doktordanda randevu aldım.. ali öner beyi görmek istiyorum nedense akrabam bir görüş görüş deyip duruyor ümit hanımın yoğunluğuda beni korkutuyor kafam allak bullak
Bence icinde kalmasin canim, ikisi ile de gorus.. her doktor icin hem pozitif hem negatif yorumlar oluyor ister istemez..Ali Bey de irenbenin labaratuarini kullaniyor..bence en onemlisi lab..

Bence icinde kalmasin canim, ikisi ile de gorus.. her doktor icin hem pozitif hem negatif yorumlar oluyor ister istemez..Ali Bey de irenbenin labaratuarini kullaniyor..bence en onemlisi lab..
evet cnm tüp bebekte lab ve emriyolog önemli olan diyorlar bakalım onunlada görüşeyim içimde kalmasın

X