İzmirde tüp bebek yaptıranlar

Merhaba öncelikle Rabbim yardımcınız olsun inş, herşey gönlünüzce olur.Ümit İnceboz muhteşem bir Profosör harika bir doktor bunca yıl işinde hakkını veren çok sağlam çok tatlı bir insan ,sitelerde bile kaç yıl öncesinden bir tane negatif yorum bulunmuyor Ümit hanım hakkında ayrıca bende hastasıyım harika bir insan,herşey nasip negatif sonuç alınca lütfen böyle sağlam dürüst güzel ve başarılı doktorları karalamayın rica ederim...
Ümit Hanım hakkında nerden araştırdınız acaba? İnstagramı pek kullanmıyor sanırım yada ben bulamadım

Araci vasitasi tavsiyemdir ama 7 aylık tedavinin sonucu negatif bir tüp bebek
ben de çok kararsızım ümit hanımın ön gçrüşmesi ağustosta. Bira iz ayrıntılı anlatır mısınız Bugün ali öner erdoğdu ve funda göde ile konuştum. ama yşne de karar veremedim çünkü 2 negatifim var doğru kişiyi
bulırum inş

ben de çok kararsızım ümit hanımın ön gçrüşmesi ağustosta. Bira iz ayrıntılı anlatır mısınız Bugün ali öner erdoğdu ve funda göde ile konuştum. ama yşne de karar veremedim çünkü 2 negatifim var doğru kişiyi
bulırum inş
Ne desem boş ümit hanim için hep iyi şeyler okudum duydum, ama benimle birlikte 3 arkadaş daha ayni doktorda tedavi olduk onlar 2 şer embriyo transfer oldular 2 side negatif sonuç aldi,bana tek embriyo koydu ümit hanim benimde negatif sonuçlandı, artık asla tüp bebek yapmayacağım doktorlarda gitmeyeceğim kendiliğinden denemeye karar verdik..ovulasyon testlerine başladım..

canım ismail beyin tedavi yöntemini ve ismail beyi ayrıntılı anlatır mısın? İğneler merionel mi gonal f mi idi? pgt yaptırdın mı? Şimdiden teşekkür ederim. Tavmergenden hiç memnun kalmadım da ...
Ben bütün işlemlerimi tavmergende oldum İsmail küçük yaptı.merionel ve fostimon kullanıyor İsmail bey geliştirmek için ben şuan ikizlerime hamileyim tavsiye ederjm

Evet tavmergende oldu transferim
İsmail beyde tedaviye başlamak istiyorum ancak Tavmergen korkutuyor beni. Yorumlar hep olumsuz. Memnun kaldınız mı? Embriyologlar nasıldı? Transferden sonra dinlendirdiler mi? Hemen kaldırdılar mı? Aklımda çok soru işareti var. Yardımcı olur musunuz 😊

İsmail beyde tedaviye başlamak istiyorum ancak Tavmergen korkutuyor beni. Yorumlar hep olumsuz. Memnun kaldınız mı? Embriyologlar nasıldı? Transferden sonra dinlendirdiler mi? Hemen kaldırdılar mı? Aklımda çok soru işareti var. Yardımcı olur musunuz 😊
Yok hic korkmayın gayet basaryla gercrklesti transferim bence irenbeyle farkı yok korkutmayın kendinizi. Transferden islemnden sonra 2 saat kadar odada dinlendirildim İsmail bey zatn orada sizle ilgileniyor... islem sonrası odaya gelip 10 gunluk sürecte neler yapıp yapmayacgnzı anlatıyor bu nedenle ismail beye güvenin yeter bence

Yok hic korkmayın gayet basaryla gercrklesti transferim bence irenbeyle farkı yok korkutmayın kendinizi. Transferden islemnden sonra 2 saat kadar odada dinlendirildim İsmail bey zatn orada sizle ilgileniyor... islem sonrası odaya gelip 10 gunluk sürecte neler yapıp yapmayacgnzı anlatıyor bu nedenle ismail beye güvenin yeter bence
Kaç tane embriyonuz oluşmuştu? Ben üç transferi geride bıraktım. Bu nedenle içim huzursuz. Sık dokuyup sık eler hale geldim. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 🙏🏻

Kaç tane embriyonuz oluşmuştu? Ben üç transferi geride bıraktım. Bu nedenle içim huzursuz. Sık dokuyup sık eler hale geldim. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 🙏🏻
Ismail bey irenbedeken embriyolarim toplandı 10 adet.. oradan ayrilinca umit hanm yaptı ilk transferimi cok pisman olmustum ismail beyle devam etmedim diye sonra embriyoları tasıdık ismail beyle olumlu sonuclandı cok sükür 🙏🏻

Ismail bey irenbedeken embriyolarim toplandı 10 adet.. oradan ayrilinca umit hanm yaptı ilk transferimi cok pisman olmustum ismail beyle devam etmedim diye sonra embriyoları tasıdık ismail beyle olumlu sonuclandı cok sükür 🙏🏻
Çok şükür. Sağlıkla doğsun, ömürlü hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🏻

X