• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirde şık restoran tavsiyesi

Geç gördüm ama bir izmirli olarak ben de fikirlerimi söymelek istiyorum;

1- La Cigale favorim!!!! Fransız kültür merkezi bahçesinde, alsancakta..

2- Miko (Alsancak )

3- Alin's

4- Sardunaki (Karşıyaka iskeleyle- karşıyaka nikah salonu arasında kalıyor)

la cigale cok güzel kesinlikle ama buaralar full çekiyor yer bulamadan döndüğümüz çok oldu:50:

buca da sini köşk restaurant diye bi yer var iç dekoru harika kırmızı halılar kocaman avizeler vs. vs. falan var . bi bakın netten. sanal tur falan var sitesinde.

Son düzenleme:
Tavacı Recep Usta(kordon)
La Cigale(alsancak)
Alin's (kordon'da ama daha günlük uğranacak bir yer canlı müzik yok)

balçova selway outletin karşısında tex mex ve hemen dibindeki köşebaşı restaurant, üçkuyular iskelesindeki boğaziçi restaurant, ekonomi üniversitesi karşısında nobilipark tepe restaurant, manisa yolundaki cumba restaurant benim izmir'de favorilerimdir.
tabi mekanların bir günü bir gününü tutmayabiliyor, yada birimizin çok sevdiği, diğerini hayal kırıklığına uğratabiliyor, ama yine de görüşüm bu yönde:)

Alsancak 'la cigale' güzel ancak öğlen ve akşam fiyat farkı olduğunu unutmayın.

Üç kuyulardaki Levent Marina'nın içindeki 'la cigale çok daha güzel .(gündüz gece fiyat farkı yok).Deniz, yatlar ,martılar, manzara ve mekanı Alsancaktakinden daha çok beğeniyorum.

Son düzenleme:
Eskiden aynı yerde Bonjur vardı.Yargıcının karşısında, Reyhan'ın çaprazında .Atmosferi ,dekorasyonu ve yemekleri çok güzel.Tek beğenmediğim tuzlukları ..Tavsiye ediyorum .

Son düzenleme:
Sakın Reci's ya da Reci's Cafe ile karıştırmayın.Bostanlı ,Cafe Reci's sade,şık bir yer.Yemekleri lezzetli ,porsiyonlar büyük,fiyatlar makul,sunumları özenli,garsonlar iyi.Her yaşa önebilirim.Bahar ve yaz bahçesi keyifli oluyor.Etli ya da tavuklu noodle ,krep,salatalarını özellikle tavsiye ederim.

geceyı bılmem ama kahvaltıda yenı bır yer keşfettim menemende seyrek koy dıye bır yer var karsı kafe dıye bır mekan acılmıs harıka kahvaltısı ve yemeklerı super tavsıye ederım

LA cigale - alsancak
Alin's kordon
Miko Garden - alsancak
Ionia- alsancak
Tuzu Biberi(kahvaltı) - bostanlı
DenizPark, AltınBalık - bostanlı
Temiz Mandıra, Mavra - bostanlı
Bravo Pastanesi, Reyhan Pastanesi - bostanlı
RCS, Alins - bostanlı

Bostanlı'daki pek çok restoran :)

Back
X