Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer memursaniz ayın 15 inde maaş aldığınız için Ekim 15 ine gelmeden almalısınız izni ücret iadesi ile ugrasmamak için bende ücretsiz izne ayrılıyorum bu ay ve yıllık izinlerimi Ekim 15 ine kadar kullanıp ayrılacağım siz yıllık iznim yok derseniz önümüzdeki haftadan itibaren ayrilabilirsiniz ama 15 günlük maaş farkını iade edersinizUcretsiz izini calistigimiz kurumda ayni gun icinde halledebiliyo muyuz?
Sebep? Öğretmenlerin ne ayrıcalığı var acaba? Üniversitede memur tanıdığım almıştı meselaAçıkcası diğer memurları bilmiyorum ama milli eğitim bu konuda başı çeker
Merhaba bitmesine az kaldi anlaminda yazdim 1 hafta sonra is basi yapmam lazim sanirim kendimi yanlis ifade etmisim. Cogu kisi bu sekilde heyet raporu aliyor doktordan o yzuden belki bende alabilirim diye dusundum
resmen kanundışı iş için yardım istemişsiniz pess ki pess.Arkadaslar herkese merhaba yeni dogum yaptim ve devletin verdigi 8 haftalik analik iznim bitti bebegime bakacak kimsem yok ailemle ayni sehirde degilim maddi durumumuz da iyi olmadigi icin ucretsiz izne cikamiyorum izmirde heyet raporu yazacak doktor konusunda yardimci olabilcek kimse var mı?