• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama izmirde pembe boya bulabılıcegım bıyer var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
izmirde oturuorum her yerde aradım ama pembe saç boyası bulamadım:( kızlar bulupta aldıgınz bıyer bılıosanız solermısnz???

yalnız sprey olarak deil saç boyası olarak arıyorum:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

illa izmirmi olması lazım...internetten alamazmısın.. jeans color almıştım ben..onun pembesi var..google'a jeans color yaz çıkar...

saçların platın rengıydı pembeye boyamadan once degilmi????

hiç denemedım hep istedim genelde saçlarım kahve veya sıyahtı . bu yaz sarı yaptım:D şimdide pembe istiorum yapan varsa yazın nolur o renk olurmu ılk yaptıımda

kesınlıkle senın ne renk saçların sormak ıstedıgın bısey varsa sorabılırsın yardımcı olayım:D

bu arada nightwish ne kdra aldın boyayı sıtede yazmıor . ne kdr kullandın acıklama yaparmısn?

deişiklik guzeldır. bende cok severım gecen seneye kdr belımdeydı elımde olmadan kestırdım kısacık (yandıda) cok uzulmustum upuzundu :( ama uzuyor zamanla sabreıcem. bı daha asla ellemem saclarıma tavsıye etmem .sacların ne renk? ne renk olmasını ısterdn

cnm saçların doğal sıyahmı:) yoksa boyamı . boyaysa ne işlemler gordu yazarmısn. ben cok bılgılıyım saç işlemi konusunda kuafor cunku en yakınım:=) ondan dolayı hemde arastırmaktan herseyı bılıorum artık:D
sor bana soliyim bide nerde oturduunu sole ona gore yardımcı olcam

o nasıl acılıo bılmıorum kı bn msn vercem ekle benı:D lilithdragonfly@hotm

canım ben pembe boyamadım..yeşil boyadım..e-kuaför diye bir siteden aldım...boya 15milyon kargoyla 23e filan geliyor..taksit yapıncada üstüne eklenen fiyat bu..akmıyor canım...içine hiçbişey koymadan sadece boyayı sürceksin..ama saçn siyahsa tutmaz önce saçın rengini açtırman lazım..

canım ben pembe boyamadım..yeşil boyadım..e-kuaför diye bir siteden aldım...boya 15milyon kargoyla 23e filan geliyor..taksit yapıncada üstüne eklenen fiyat bu..akmıyor canım...içine hiçbişey koymadan sadece boyayı sürceksin..ama saçn siyahsa tutmaz önce saçın rengini açtırman lazım..

aldığın site güvenilir bir site miydi? ben de pembe mor arası bişey beğendim onu denemek istiyorum da.

tesekkur ederım fakat ıstedgm renk ilk boyamada tutarmı

sen alıp boyadınmı herhangı bı renkle

sen alıp boyadınmı herhangı bı renkle

nm forumda geçici boya kulllanan var mı başlığa bakarsan orda kullanan arkadaşların yorumlarını okursun. bende gidp baktıgımda pembe rengide vardı. hem internetten sıparış vermen bıraz uzun zaman alabılır. jeans color markasıyla istedigin rengi hemen elde edersin ama bu gecici boyanın kıvamını yogunlugunu ben bılmıyorum

kullanan bilen biri yokmu kızlar ya:(
sorularım şunlar benım

- nerden aldınız
- renk tuttumu
-ne kdr zamanda akıo
-ne kdra aldınz

Back