• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama izmirde pembe boya bulabılıcegım bıyer var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kullandık dedik ve söyledik ya cnm =S
jeans color
akmaz her yıkamada öyle normal boya gibi yani bnmki akmadı...anca 3yıkamadan sonra
e-kuaför sitesnden aldım
15di ben aldığmda kargo filan hariç
tutuyor saçın sarıysa koyuysa açman lazm
bu renkleri bulabileceğin en iyi marka ve tek marka bu...
for youdaki geçici boyaymış bu değil..

benım ıstedgım boya ne bılıomusn 28 yıkamada tamamen saçtan akan boya. benım saçlar platın tesekkurler bu arada. senın kullandıgn kesınlıkle akmadımı sacından yaklasık 28yıkamadan sora? bildiimi zsaç boyası gbı kaldımı:S ben ole ıstemıorum cnm ya neyse saol

28yıkamamı?? tabikide akar her boya akar 28 yıkamada...eğer 2.bir boyayı yapmıcaksan akar tabi.böyle renkler durmaz saçtaa..
evet bnmki bunun bir yan markası daha ucuz diye aldım adını hatrlamıyorum ama jeans colorun yan markası..bu daha kaliteli ama..

ben bunu alcam o zamn 30 küsür liraymış :) olsun yapmak ıstıorum

cnm bak bence bunu yapma saçın pembe olabilir ama pembe olsada güzel bir pembe olacağını sanmıyorum.

benım ılk boyamada elde etmek ıstedıım renk bu eger yapan varsa ve ilk yapısta bu renk olduysa bana yazın arkadaslar şu boyayla yaptım deyın surdan aldım deyın nolurrr:(

http://image.haber3.com/haber/197375.jpg ilk boyamada istedıım renk

canım saçını siyaha boyadığnda kahve olan kızıla boyadığnda bakır olan kahveye boyadığnda siyah olan çok insan var..yani ilk yaptğmda tutcak diye bişey yok..pembe istiyorsn işte al boya tutmazsa 2. yaptğndna tutcak zaten..saçın açık renkse...kuaförler bile ilk boyada tutturamıyor boyayı kaç kişi mağdur dönüyor eve..

benım saçlarım coook acık sarı platın gbı:) kesın tutar demı:D

cnm benım arkadasım kuaför onda pembe boya yok ve bulamıor. ben alcam ona boyatcam zaten

canım sen imkanın vara al işte jeans color pink rengini. tutar rahatca ılk boyamayda saçın. bundan koyu olur belki bı ıkı yıkamada bunun gıbı olur. ama bu boyada da geçicidir meak etme. saçını uzun sure boyamadıgında yıne eski halıne dönecektir. ve bu jeans color ına saça hiçbir zararı yok

Back