• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde özel bölgeye sir yaptırabileceğim bir yer arıyorum

batarang

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
451
3
296
İzmir
merhaba kızlar,
ben karşıyakada oturuyorum,hem sir hem manikğr pedikür yapan iyi bi yer biliyomusunuz?
ben özel bölgeye bikaç kez yaptırdım ama çok memnun kalmadım,hem çok acıyokafamçokkarıştı.eli hafif biri var mı?

Miss Fate. ıskelenin karşısındaki fortisin sokağında, eski postanenin hemen yanında. Siri orda yaptırıyorum ben, çok da memnunum. Deneyebilirsin. Manikür pedikür yapan genç kız biraz dingil ama belki onu da seversin bi dene istersen.

Miss Fate. İskelenin karşısındaki fortisin sokağında, eski postanenin hemen yanında. Siri orda yaptırıyorum ben, çok da memnunum. Deneyebilirsin. Manikür pedikür yapan genç kız biraz dingil ama belki onu da seversin bi dene istersen.

allah iyiliğini versin e mi güldürdün sabah sabahkaydirigubbakcemile3 dingil derken kötü mü yapıyo?yoksa işi iyi de şahsen mi dingil?laelaelaelaelae

allah iyiliğini versin e mi güldürdün sabah sabahkaydirigubbakcemile3 dingil derken kötü mü yapıyo?yoksa işi iyi de şahsen mi dingil?laelaelaelaelae

:sm_cool: Valla ben bi model yaptığını gördüm sadece. Nişanımda ona yaptırdım manikürümü. Güç bela nişan temizliğinde kırmadan uzatmayı becerdiğim tırnaklarımı kısa kesip french yaptı. Kesme uzun olsun dedim, ben senin işine karışıyo muyum sen de benimkine karışma dedi :oklava: Şahsen dingil oluyo bölesi sanırım yerimseniben

:sm_cool: Valla ben bi model yaptığını gördüm sadece. Nişanımda ona yaptırdım manikürümü. Güç bela nişan temizliğinde kırmadan uzatmayı becerdiğim tırnaklarımı kısa kesip french yaptı. Kesme uzun olsun dedim, ben senin işine karışıyo muyum sen de benimkine karışma dedi :oklava: Şahsen dingil oluyo bölesi sanırım yerimseniben

anladım,komple dingilmiş:lepi:
ben hepsini yaptırabileceğim bi yer arıyorum ama tık yok..

walla bende alaybeyde bi çok yere gittim hepsi al birini vur ötekineydi ağda konusunda denmekten yporuldum güzellik merkezi olsun temiz olsun manikür pedikürde yaptırayım diodum bulursam burda paylaşırım :)

Miss Fate. İskelenin karşısındaki fortisin sokağında, eski postanenin hemen yanında. Siri orda yaptırıyorum ben, çok da memnunum. Deneyebilirsin. Manikür pedikür yapan genç kız biraz dingil ama belki onu da seversin bi dene istersen.

sadece sir mi yapıyolar canım normal ağda da yapıyolar mı ki acaba sir ağdaya alerjim var benim bilmiyorumkismile

Back