• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde mayis dugunu

godot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
7
0
86
Ankara
merhaba,

bu sene evlenmeyi planliyoruz. dugun mekani bakiyoruz. aslinda kir dugunu istiyoruz, ama dugunumuz kirda olucaksa gunduz daha guzel olur diye dusunduk. mayista acik alanda gunduz dugun yapan var mi aranizda?

simdiden cevap veren herkes icin tesekkurler.

Ben de Mayıs 2008'de evlendim canım. Şansımıza hava çok güzeldi ve kır düğünü yaptık.

Mayıs ayı nekadar riskli bir ay yaa bizde mayıs diye planladık herşeyide havanın yağmurlu olması sıkıntıya sokabilir.. şansımıza artık:kahve: inşallah herşey yolunda gider

Mayıs ayı nekadar riskli bir ay yaa bizde mayıs diye planladık herşeyide havanın yağmurlu olması sıkıntıya sokabilir.. şansımıza artık:kahve: inşallah herşey yolunda gider

Bizde mayıs 15 e Talles Parkla kır düğünü anlaşmamızı yaptık. ama benim şüphe girdi içime. Acaba yağmurlu olmasa da serin olur da acaba oturulamaz durumda olurmu?
ay vallahi çok kastım kendimi.Nişanlıma değiştirelim haziranın başına alalım diyorum dinletemiyorum. Bu tarihi istiyorum diyor başka birşey demiyor..fisfisfis

merhaba sea,

bizde yeni araştırmaya başladık.Kır düğünü düşünüyoruz.tallespark ı internetten gördük.
sence nnasıl bir yer.o bölgede birkaç yerle görüştük.ücretler biraz pahalı geldi...tallespark nasıl ücreti.
özel mailimi verebilirim
teşekkür ederim.

merhaba kızlar bizde temmuz ayında bordo yeşili düşünüyoruz ama daha girişimlere başlamadık söylüyorum nişanlıma ayarlıyalım yer bulamıcaz die ama dinletemiyorum bu erkekler çok inatçı yaaa :(

Biz çok dolaştığımız için söylüyorum.Yaz ayına ramazanın denk gelmesi sebebiyle her yer dolu.O yüzden elinizi çabuk tutsanız iyi olur bence.:)

Biz Talles Parka gidip görüşmeye başlamadan direk bayan
Temmuz dolu dedi söyliyim yani ona göregamyoncuiremsu

offfff yaaaaaaa bende ramazandan sonraya kalsın istemiom eylülü bulur zaten 3 yıl beraberliğimiz oldu düğünde böle uzarsa kabak tadı verir gibi gelio bana :)

offfff yaaaaaaa bende ramazandan sonraya kalsın istemiom eylülü bulur zaten 3 yıl beraberliğimiz oldu düğünde böle uzarsa kabak tadı verir gibi gelio bana :)

vah vahh biz 11. senemize girdik.senağlama
ama haklısın yani uzadıkça kabak tadı veriyor. Haziran yapın sizdeCADIARZU

maşallah 11 yıldır berabermisiniz?nişan vs bişey yok mu daha?haziran da ablamın kızlarının üni.sınavı var teyze sakın haziranda yapmayın diolar herkese göre ayarlarsak biz evlenemicez bu gidişle :)

nişanlıyız canım 2008 ağustos da nişanlandık. Kısmetse 15 mayısda evleneceğiz.
ınşallah bana hala hayal gibi geliyorda fisfisfis
öss ninde ne zaman olacağı belli değil. Bence eylüle kalmayın bide iki bayram arası olacak sonra:(

ne güzel işte benim istediğim tarihte alsında mayıstı ama neymiş yeğenlerim sınava çalışacakmış neymiş ne kadar meraklıymışım evlenmeye ablamlar falan hep böle baskı kuruolar bana nişanlımada bişey diyemiom temmuz denildi işte en son ama baksana yer bulmak zormuş :(

bence acele edin. Erdoğan usta var narlıdere de. Beyaz ev narlıdere tansaş yolunda. oralara bakın. Artık hafta içi filan denk gelirse öyle yaparsınız.

sağol cnm yaaa :(hep hayalimde hafta sonu hayali vardı hafta içi olursa üzülürüm ama tabi onun içinde düğünü falan erteliyemem :)

Back