- 17 Mayıs 2015
- 273
- 169
-
- Konu Sahibi serendipity_
laylomlay evet nefes problemim vardı zaten olmasa açıkçası cesaret edip ameliyat olamazdım :)
Bende öyle gerçeken inşallah beklenen sonucu alırsınız.laylomlay evet nefes problemim vardı zaten olmasa açıkçası cesaret edip ameliyat olamazdım :)
Canim ben Can Kopal'a ameliyat oldum. Asla tavsiye etmiyorum.[/QUOTE]post: 41408368, member: 686060"]Bende bora bey ve can bey arasında kararsız kaldım. Fotonuzu görebilirmiyim gerçi daha çok yeni ama
Sakınnn cem karasta abim ameliyat oldu ne burnundan ne ameliyat sonrasından memnun kaldıArkadaşlar sonunda ameliyat olmak için şartlar olgunlaştı ama doktora karar vermem lazım. Ekol Kbbde Bora Karaali'ye karar vermiştim ama yıllık izindeymiş. Yarın için randevu aldım Ekolden en azından başka bir doktordan fikir alayım diye. Cem Karas'ın yorumlarını okudum. Kötü yorumlar da var çok kararsız kaldım. Ekol Kbb'de bildiğiniz başka doktor var mı?
Ceme sakın gitmeyin. Ben 3 sene önce ameliyat oldum burnumu mahvetti... ucu düşük ve burnum yamuk. Revizyon olacağım, Bora Karaali düşündüm fakat son zamanlarda çok şikayet var. Ufuk Bilkayda da kararsızım. Revizyon için önerebileceğiniz bir doktor var mı ?
Kız kardeşim ameliyat oldu şuan süper burnu artı kulak burun boğazda baran bey süper doktorben bora beye ameliyat oldum genel olarak memnunum sadece ucunda hafif bi sarkıklık oluştu düzelttirmek istiyorum. arkadaşım da kendisine ameliyat oldu gayet güzel hiç sıkıntısı olmadı. burundan buruna değişiyor sanırım.
ekolde mehmet sucubaşı diye bi dr var ben de revizyon için kendisini düşünüyorum instagramdan sayfasını inceleyebilirsin fikir olur..