İzmir'de hangi doktor çoooook acil.!!!

Ben de ücretli olduğunu düşünüyordum .Suan zoretanin tedavisi görüyorum .O yuzden haolara ara vermek istemiyorum gitmeyi erteliyorum .Ama çok zor durumdayim nefes alamıyorum psikolojik olarak uykudan uyaniyorum bogulacak gibi hissediyorum .Tam olarak problem nedir onu da bilemiyorum .Ameliyat olduktan sonra buraya yorumlarda bulunursanız çok sevinirim .

tahliller parasız arkadaşlar. hatta bir gün kalabiliyorsunuz ücretsiz. :) bence kalmanız daha mantıklı çünkü narkoz insanın dengesini bozduğu içi gelip gitmek zor olacaktır zaten sabah alıyorlar bez tamponları silikon t.,alçı vesaire bir hafta sonrası alınıyor. :)

Ben cuma günü ameliyat olmayı düşünüyorum. Evim yakın diye kalmak istemedim ama Cem Bey tampon koymuyorum demişti. Size tampon koyuldu mu? Bu arada mümkünse fotoğrafınızı görebilir miyim? İsterseniz özelden mail, numara vs. gönderebilirim çünkü çok merak ediyorum.
laylomlay evet nefes problemim vardı zaten olmasa açıkçası cesaret edip ameliyat olamazdım :)

şu an açıkçası şiş yani pek tatmin olacağınızı sanmıyorum :) çünkü bnde olmadım ama dün alınmasına rağmen şişliklerde bence bayağı bir inme oldu :)

selamlar herkese öncelikle cem karas benim ablamın doktorudur. kendisi izmir in en iyi estetikcilerinden biridir. alanında çok uzman bir doktor. ablamla ilgilenmesi ameliyat öncesi olsun yada sonrası çok memnun kaldık. öncelikle ekol kbb sonra da cem karas ı tercih ettiğimiz için biz çok memnun olduk. yüz hatlarına uygun bir burun yapılacak dendi ve de öyle oldu. ablamın en büyük korkusuydu yapay bir burun ile dolaşmak. neyse ki umduğumuz gibi sonuçlandı her şey

Ceme sakın gitmeyin. Ben 3 sene önce ameliyat oldum burnumu mahvetti... ucu düşük ve burnum yamuk. Revizyon olacağım, Bora Karaali düşündüm fakat son zamanlarda çok şikayet var. Ufuk Bilkayda da kararsızım. Revizyon için önerebileceğiniz bir doktor var mı ?

post: 41408368, member: 686060"]Bende bora bey ve can bey arasında kararsız kaldım. Fotonuzu görebilirmiyim gerçi daha çok yeni ama[/QUOTE]
Canim ben Can Kopal'a ameliyat oldum. Asla tavsiye etmiyorum.

Merhaba,

Ben Cem beye ameliyat oldum. Onu sectigim icin cok sansliyim. Istedigim gibi bi burun yapti. Bana gore yapilan burun eski burnunuzdan daha guzelse, sukur etmek gerek, Memnun olmak gerek. Sonucta hic birsey dort dortluk degil, ki Cem doktorum mukemmele yakin bir burun yapti!

post: 41408368, member: 686060"]Bende bora bey ve can bey arasında kararsız kaldım. Fotonuzu görebilirmiyim gerçi daha çok yeni ama
Canim ben Can Kopal'a ameliyat oldum. Asla tavsiye etmiyorum.[/QUOTE]
can beyi dusunuyordum bende anlatabilirmisiniz neden begenmediniz bilgim olsun cok kararsizim

Sakınnn cem karasta abim ameliyat oldu ne burnundan ne ameliyat sonrasından memnun kaldı

ben bora beye ameliyat oldum genel olarak memnunum sadece ucunda hafif bi sarkıklık oluştu düzelttirmek istiyorum. arkadaşım da kendisine ameliyat oldu gayet güzel hiç sıkıntısı olmadı. burundan buruna değişiyor sanırım.

ekolde mehmet sucubaşı diye bi dr var ben de revizyon için kendisini düşünüyorum instagramdan sayfasını inceleyebilirsin fikir olur..

Kız kardeşim ameliyat oldu şuan süper burnu artı kulak burun boğazda baran bey süper doktor

merhaba mehmet sucubaşı kendisi ekolden ayrılmış bayağı bi hastayı mahrum ettiği için sanırım hastane göndermiş. 2011 yılında menemendeydi galiba babam burun ameliyatı olmak için Mehmet beye başvurdu estetik ve nefes alamama sorunu için ameliyat olması gerektiğini söyledi ancak hiçbir şekilde düzelme olmadı günden güne kötüye gitti ve ardından geçen sene 5. ameliyatını oldu sizler düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…