- 4 Haziran 2009
- 147
- 17
- 34
-
- Konu Sahibi serendipity_
Nefes probleminiz varmiydi?sizin içiniz rahatsa cem beyden kararınızı değiştirmek istemem dediğim gibi bence kafanıza hangi doktor yatıyorsa ona teslim etmelisiniz kendinizi çünkü bende yakın çevreme danışmadan kendi imkanlarımla buldum bora beyi çünkü daha önce diş doktoru tavsiyesi almıştım arkadaşımdan sonuç sadece dolguyla halledilebilecek 4 diş kanal oldu daha da kötüye gitti diyeceğim odur ki gönlünüze ve aklınıza yatan bir doktor seçin :) yahya beyde iyi bir doktora benziyor alçımı ve dikilerimi tamponumu filan aldı amerika'da boston'a filan gitmiş eğitim için bora beyde yanılmıyorsam hollandada çalışmaları olmuş cem beyde dediğiniz gibi ilgili ve size güven veriyorsa onu seçin takdir sizin :)
sizin içiniz rahatsa cem beyden kararınızı değiştirmek istemem dediğim gibi bence kafanıza hangi doktor yatıyorsa ona teslim etmelisiniz kendinizi çünkü bende yakın çevreme danışmadan kendi imkanlarımla buldum bora beyi çünkü daha önce diş doktoru tavsiyesi almıştım arkadaşımdan sonuç sadece dolguyla halledilebilecek 4 diş kanal oldu daha da kötüye gitti diyeceğim odur ki gönlünüze ve aklınıza yatan bir doktor seçin :) yahya beyde iyi bir doktora benziyor alçımı ve dikilerimi tamponumu filan aldı amerika'da boston'a filan gitmiş eğitim için bora beyde yanılmıyorsam hollandada çalışmaları olmuş cem beyde dediğiniz gibi ilgili ve size güven veriyorsa onu seçin takdir sizin :)