izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Gizeml tatlım sen masaja ne zaman başlamıştın mesela operasyondan 20 gün sonramı yada atıyorum 10 gün sonramı birde ödemlerin şişliklerin ne zaman geçti yardımcı olursan sevinirim Teşekkürler Canım benim...

canım ben 1. haftada sporcu sutyenıne gectım ve masaja basladım..meme ucundan yanlara dogru her ıkısıne 1 er dakıka masaj yapıyorum ve alttan yukarıya dogru 3 - 4 kez yukarı dogru kaldırıyoeum ve yanlardan ortaya dogru yıne 3 - 4 kez..sıslıklerım 1.5 -- 2 hafta sonra ınmeye basladı..3 ay olcakk ayın 12 sınde hala daha devam edıyorum gunde 3 defa ve yıne gunde 3 kez dıkıs ızının uzerıne contractubex uyguluyorum..doktorum mucızeler yaratmaz dedı ama kullanmak ıstıyosan kullanabılırsın dedı ama uzun sure kullanmak gerekıyo 6 ay yada 1 sene o zaman etkısını gosterıyomus..bu arada dıkıs ızlerı ıcın 2 krem jel var bırı scarex dıgerı contractubex ama en etkılısıde contractubex..ıstersen sende kullanabılırsın..

canım ben 1. haftada sporcu sutyenıne gectım ve masaja basladım..meme ucundan yanlara dogru her ıkısıne 1 er dakıka masaj yapıyorum ve alttan yukarıya dogru 3 - 4 kez yukarı dogru kaldırıyoeum ve yanlardan ortaya dogru yıne 3 - 4 kez..sıslıklerım 1.5 -- 2 hafta sonra ınmeye basladı..3 ay olcakk ayın 12 sınde hala daha devam edıyorum gunde 3 defa ve yıne gunde 3 kez dıkıs ızının uzerıne contractubex uyguluyorum..doktorum mucızeler yaratmaz dedı ama kullanmak ıstıyosan kullanabılırsın dedı ama uzun sure kullanmak gerekıyo 6 ay yada 1 sene o zaman etkısını gosterıyomus..bu arada dıkıs ızlerı ıcın 2 krem jel var bırı scarex dıgerı contractubex ama en etkılısıde contractubex..ıstersen sende kullanabılırsın..

Gizemcim çok teşekkürederim benim dikişlerim alınmadı bu cmrtsi alınacak bende uygularım söyledğin kremleri çok sağol bu arada İzmire gelirsen görüşmek isterim sende arzu edersen canım benim öpüyorum Şeniz

Gizemcim çok teşekkürederim benim dikişlerim alınmadı bu cmrtsi alınacak bende uygularım söyledğin kremleri çok sağol bu arada İzmire gelirsen görüşmek isterim sende arzu edersen canım benim öpüyorum Şeniz

canım senın kendınden erıyen dikıslerden degılmı?kremlerın faydası var ozellıkle eczacılar contractubex dıolar bende onu kullanıyorum..uzun surede fayda edecek kremler o dezavantajı var ıste..bende bugun donrdum canım ızmırden 11 de randevum vardı..bak onceden konussaydık gorusururduk sende uygun olsaydın..neyse ben ayda bı gelıyom bı dahakı sefere gorusurus..bıde masaj yaparken cok sert bı sekılde bastırma ben ılk 1 . haftada bı kere sert yapmıstım sarı su geldı dıkıslerın oldugu yerden cok panık oldum ve hemen doktoru aradım dedı dokular ıılesıyo o yusden normal o acık sarı suyun gelmesı kı sadce bıras sızdı o kadar ..sende masaj yapparken yada sporcu sutyenınde ole acık sarı su lekesı flan gorursen panık olma.dokular ıılesındce o suyun dıkıslerden hafıf sızması normal.

Son düzenleme:
canım senın kendınden erıyen dikıslerden degılmı?kremlerın faydası var ozellıkle eczacılar contractubex dıolar bende onu kullanıyorum..uzun surede fayda edecek kremler o dezavantajı var ıste..bende bugun donrdum canım ızmırden 11 de randevum vardı..bak onceden konussaydık gorusururduk sende uygun olsaydın..neyse ben ayda bı gelıyom bı dahakı sefere gorusurus..bıde masaj yaparken cok sert bı sekılde bastırma ben ılk 1 . haftada bı kere sert yapmıstım sarı su geldı dıkıslerın oldugu yerden cok panık oldum ve hemen doktoru aradım dedı dokular ıılesıyo o yusden normal o acık sarı suyun gelmesı kı sadce bıras sızdı o kadar ..sende masaj yapparken yada sporcu sutyenınde ole acık sarı su lekesı flan gorursen panık olma.dokular ıılesındce o suyun dıkıslerden hafıf sızması normal.
Kendinden eriyen dikişler değil tatlım benim ki neden öyle acaba bilemiyorum sorarım doktoruma evet bende de öyle bir sarı su geldi bende panik oldum az önce iyiki söyledin arıyordum şimdi doktorumu fazla bastırmadan yapayım 1 er dk süre ile çok sert tabi şu anda sert baya iner inşallah Bu gün gelmişsin bilseydim önceden konuşsaydık görüşürdük olsun bir daha ki sefere ne zaman geleceksin buradan haberleşir telofonlaşırız ben genelde buradayımsiteye giriyorum vaktim bol canım benim görüşelim mutlaka arzu ederim kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben de pazartesi muayeneye gidiyorum cenk tokata.en kısa zamanda olurum umarım ameliyatı.
yine kafama takılan bişey var.ameliyat olmuşarkadaşlar cevaplarsa sevinirim.benim 1 yaşında bebeğim var.12 kilo civarı.ne zaman onu kucaklayabilirim?

arkadaşlar ben de pazartesi muayeneye gidiyorum cenk tokata.en kısa zamanda olurum umarım ameliyatı.
yine kafama takılan bişey var.ameliyat olmuşarkadaşlar cevaplarsa sevinirim.benim 1 yaşında bebeğim var.12 kilo civarı.ne zaman onu kucaklayabilirim?
Canım 4cü günde kendi kendime yatağımdan kalkıp kalkıp uzanıp raahat hareket ettim ben 5 ci gündede yemek yaptım makinayı doldurdum asla kendimi kısıtlamadım Sporumu Yaptım Doktorumda istediğim her hareketi yapabileceğimi söylmişti zaten Biras da Senin kendi elinde Açıkçası nane Molla değilsen Sorun Çıkmaz rahat Olmak Gerek Sevgilerimle...

canım sen ıstersen cenk bey senı salı gunude amelıytaa alabılır..laktu vardı oda pazartesı gorustu ve salı amelıyat oldu beklemek ıstemdı..amelıyathane uygunsa sen ne zaman ıstersen amelıyat olursun..canım 1 hafta kollarına cok yuklenmeyeceksın o kadar..sen cenk beye gıttıgınde aklına takılanların hepsını sorabılırsın cok sempatık ve cok guzel acıklıyo..sımdıden bol sans :teytey:

merhaba gizem.özelden yazamıyorum,msn mi yollayamadım.sen msn ini bana da verebilir misin?cenk beyi düşünüyorum senin yazdıkların dolayısıyla.ve laktu gibi bir çırpıda olsun bitsin istiyorum ben de:)

merhaba gizem.özelden yazamıyorum,msn mi yollayamadım.sen msn ini bana da verebilir misin?cenk beyi düşünüyorum senin yazdıkların dolayısıyla.ve laktu gibi bir çırpıda olsun bitsin istiyorum ben de:)

canım yazdım msnımı sana..aklına takılanlar varsa sorabılırsın..evet laktuya bende cok sasırmıstım gorustugunun ertesı gunu amelıyat olmustu.. suan mutlu olması benıde mutlu edıyo..umarım sende en kısa zamanda kavuusursun ıstedıgın goguslere..
msnı ekle sen msn den de konusurus

canım naptın gorustun mu?? amelıyat ne zaman??

canım naptın gorustun mu?? amelıyat ne zaman??

cenk beyle görüştüm p.tesi.ben pek ısınamadım kendisine açıkçası.yaptırmak isteyenlerin kafalarında soru işareti bırakmak istemem sonuçta yaptırıp gayet memnun olanlar var.
taksit yapmasıydı benim için önemli olan zaten sizde 10 taksit diyip gayet de memnun olduğunuzu söyleyince görüşmek istemiştim.görüşmede bana ''en fazla 5 taksit o da size'' dedi.bu tarz bana ne koparırsam kardır düşüncesinde bir insan izlenimi çizdiği için vazgeçtim.

ya inanamıyorum gizeml.göğüslerin çok mükemmel olmuş.tahmin ettiğimden daha mükemmel daha doğal.söylemesen ben silikon olduğunu anlamam.ne kadar diri,tok ve doğal.süper ya.cidden mükemmel ötesi.maşallah diyim nazarım değmesin.süperin de ötesi

cenk beyle görüştüm p.tesi.ben pek ısınamadım kendisine açıkçası.yaptırmak isteyenlerin kafalarında soru işareti bırakmak istemem sonuçta yaptırıp gayet memnun olanlar var.
taksit yapmasıydı benim için önemli olan zaten sizde 10 taksit diyip gayet de memnun olduğunuzu söyleyince görüşmek istemiştim.görüşmede bana ''en fazla 5 taksit o da size'' dedi.bu tarz bana ne koparırsam kardır düşüncesinde bir insan izlenimi çizdiği için vazgeçtim.

ben odemeyı hazıranda konusup temmuzda pesın yapmıstım amelıyat oldugum gun..belkı degısmıs olabılır bankasıyla anlasması..ben pesın odedım o zaman 10 taksıtte yaparım demıstı ama hazıranda solemıstı..bana gorede paracı bı ınsan degıl hatta dıgerlerıne gore daha uygun dıye dusunuyorum ama sana neden 5 dedı onu anlamadım belkı 5 te vade farkı almıyo yada bankayla anlasması degıstı..

allahım ya inşallah benim de böyle olur opuyorumnanaktan 375 cc dendiğinde gözüme cok büyük,aşırı yapay bi şekil gelmişti.cidden okadar doğal bi büyüklük ki.hatta daha büyüğü bile olabilirmiş.ama ozaman da belli ederdi kendini ameliyat olduğunu.inşallah benim doktorum da böyle yapar

Merhaba Arkadaşlar

Fiyat kriteri yerine bence yaşananları paylaşsak nasıl olur ? Süreç nasıldı ? Ne gibi sorunlar yaşadınız ? Ağrılarınız ne kadar sürdü ?

Evet fiyat kısmına da katılıyorum ama bence esas konuşmamız gereken 5-10 taksit olayı değil yaşananlar olmalı. Fiyat bilgisi paylaşılırsa burnuma hoş kokular malesef gelmiyor.

alsanaalsanasmile

bende ameliyat olmaki istiyorum hemde hemen ama kimee??ooof zor bir karar araştır araştır nereye kadar?sabırsızlanıyorum artık ameliyat için ama doktor korkusu yüzünden erteliyorum hep:KK43:ameliyat sonrasını anlatın kızlar zor bi süreçmi ben ev taşıycam evi taşıdıktan sonramı olayım iş yapamam demi :?

Ben tam 22 gün önce Göğüs Büyütme Operasyonu geçirdim Çok mutluyum ilk 4 gün ablam baktı sağolsun ve sadece yatıp kalkarken yardımda bulundu drenlerrim vardı ağrım olmadı antibiotik ve ağrı kesici verdi doktorum ilk 3 gün sadece yeni göğüslerime alışmakta zorlandım ehh 75 B bedenden sonra kolay değildi ama asla pişmanlık duymadım drenlerim vardı 5 Gün kaldı 5 ci gün Çıkardı doktorum Drenlerimi hiç öyle ağrı sızı olmadı ilk 1 hafta sırt üstü yattım sonra yavaş yavaş sağa ve sola dönerek uyudum okadar mutlum ki anlatamam ve okadar doğal oldu ki görmeniz Lazım Arkadaşlarıma gösteriyorum dikiş yerlerini bulamıyor lar inanamıyorlar Sürekli Ayna karşısında Bikini ve Kıyafet deniyorum ancak bu kadar Güzel durabilir ve beni Tanımayan kişiler anlamıyor Silikon olduğunu buda ayrı bir mutluluk Şiddetle Tavsiye ederim Korkmayın Cesur olun Sevgilerimle ....

Merhaba Arkadaşlar

Fiyat kriteri yerine bence yaşananları paylaşsak nasıl olur ? Süreç nasıldı ? Ne gibi sorunlar yaşadınız ? Ağrılarınız ne kadar sürdü ?

Evet fiyat kısmına da katılıyorum ama bence esas konuşmamız gereken 5-10 taksit olayı değil yaşananlar olmalı. Fiyat bilgisi paylaşılırsa burnuma hoş kokular malesef gelmiyor.

alsanaalsanasmile

5 -- 10 taksıt olayı sadece doktorun sagladıgı bı kolaylık odemede..saglık bu sonucta 2000 e de yapan var 10.000 e de onemlı olan guzel bır ıs cıkarması ve sonrasında sorun yasamamak..ben hıc bı sorun yasamadım ve o yusden gonul rahatlıgıyla tavsıye edıyorum ve yasadıklarımıda oncekı sayfalarda acıkladım..sadece 4 gun destek aldım ben ve agrılarım sadece yatıp kalkarken oluyodu oda kasla oynanıyo sonucta ve gayet normal..ve surecte 3 ay oldu 9 kez kontrole gıttım..doktor ılgılı ve amelıyattan sonra ılgılenmıyom gule gule demıyo..yınede herkesın kendı tercıhı ve herkes ben gıbı dusunmek zorundada degıl..saygı duyarım

5 -- 10 taksıt olayı sadece doktorun sagladıgı bı kolaylık odemede..saglık bu sonucta 2000 e de yapan var 10.000 e de onemlı olan guzel bır ıs cıkarması ve sonrasında sorun yasamamak..ben hıc bı sorun yasamadım ve o yusden gonul rahatlıgıyla tavsıye edıyorum ve yasadıklarımıda oncekı sayfalarda acıkladım..sadece 4 gun destek aldım ben ve agrılarım sadece yatıp kalkarken oluyodu oda kasla oynanıyo sonucta ve gayet normal..ve surecte 3 ay oldu 9 kez kontrole gıttım..doktor ılgılı ve amelıyattan sonra ılgılenmıyom gule gule demıyo..yınede herkesın kendı tercıhı ve herkes ben gıbı dusunmek zorundada degıl..saygı duyarım

X