- 4 Ekim 2013
- 71
- 30
- 34
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.461
peki dalgalanma sorunu ne kadar süre sonra geçti doktor beyin hatası mıydı yani daha sonra kendisi mi düzeltti yoksa zamanla silikonlar oturdu muFatih bey birkere insan olarak super biri cok naif ve kibar asla egolu ilgisiz tavirlari yok ne zmn bir derdim.var desem.hemen cagirdi beni son kontrollere gitmedim bende seni merak ediyordum filan dedi. Evet high profil smooth around kasalti dualplan. Fatih bey ztn dolgun yapmaktan yana alabildiginin en buyugunu koyuyor duydugum herkeste oleydi vucudun elverdigi olcude tabi abarti degil. Benim.bir tik.buyuk olsaymis mesela asla tolere olmazmi bunu bile zor.kapatti dokum kaslarim yani fikirlerine kulak ver derim. Hayirlisi olur insallah gonlune gore hersey.
Yok kendiliginden gecti dalgalanma oturunca silikonlar protezin buyuklugu sinirda derim ince.oldugu dokum.hic olmadigi icin oldu bence daha kucukte olsaydi yine olabilirdi olmasada kucuk die mutsuz olurdum sanirimpeki dalgalanma sorunu ne kadar süre sonra geçti doktor beyin hatası mıydı yani daha sonra kendisi mi düzeltti yoksa zamanla silikonlar oturdu mu
cok sağol cevapların içinYok kendiliginden gecti dalgalanma oturunca silikonlar protezin buyuklugu sinirda derim ince.oldugu dokum.hic olmadigi icin oldu bence daha kucukte olsaydi yine olabilirdi olmasada kucuk die mutsuz olurdum sanirim
Canım ameliyatın kasaltı mı oldu. Bir de kasaltı ameliyatlarda göğüs kafesi kemiklerimiz bir işleme maruz kalıyo mu. Beni aydınlatsan canım?izmirde gögüs büyütme ameliyatı olacak kişilere tavsiyem cenk tokat.. kendısıyle doktorlar sitesi vasıtasıyla ıletısıme gectım..12 temmuzda amelıyat oldum..benım meme dokum yok denecek kadar azdı ve ben beklentılerımı anlattım. bana 375 e 350 high profıl yuvarlak protez kullandı ve sonuc tam ıstedıgım gıbı.eli cok hafif oyle aman aman bı agrım olmadı sadece yatarken ve kalkarken zorlanıyodum oda gayet normal yani..ılk gorustugum zamankı bılgılendırmesı, amelıyathanedekı rahatlıgı ve amelıyat sonrası takıbı hosuma gıttı...
amelıyatımı da gazı hastanesınde oldum hastanede cok konforlu ve personelıde cok ilgili..
benım görüp iletişime geçtigim ilk doktordu ve gercekten yerınde bır karar vermısım..acaba nasıl olcak dıe cok merak edıyodum buyuklugunu saolsun doktorum tam benım beklenntılerıme gore yapmıs dolgun ve dık:)
gönül rahatlığıyla cenk beyi tavsıye ederım amelıyat olacak arkadaslara.hihoyyyt
Benim dual plan ust kisim kasaltinda altkisim kas ustunde, islem gormuo kemikler canimCanım ameliyatın kasaltı mı oldu. Bir de kasaltı ameliyatlarda göğüs kafesi kemiklerimiz bir işleme maruz kalıyo mu. Beni aydınlatsan canım?
Hım anladım canım slikonun üst kısmının kas üstünde olmaması çok farklı geldi bana ilk defa duydum dual planı. Peki canım memnun musun büyüklüğü nasıl 90 beden sütyen kullanabiliyor musun? Benim hayalim bu da. Çok soru sordum merak işte bende ameliyat olmak istiyomBenim dual plan ust kisim kasaltinda altkisim kas ustunde, islem gormuo kemikler canim
Canım orda mısın kafanı mı ağrıttım sorularımlaBenim dual plan ust kisim kasaltinda altkisim kas ustunde, islem gormuo kemikler canim
85-90 -95 bunlar senin sirt genisligin. Cuplar onemli. Benim 85c cup ama biraz kilo alsam 90 c de kullanabilirim. Onemli olan cup olcusu yaniHım anladım canım slikonun üst kısmının kas üstünde olmaması çok farklı geldi bana ilk defa duydum dual planı. Peki canım memnun musun büyüklüğü nasıl 90 beden sütyen kullanabiliyor musun? Benim hayalim bu da. Çok soru sordum merak işte bende ameliyat olmak istiyom
Anladım canım. Bende hem doğal dursun hem dolgun ve dik olsun hem de ameliyat olduğuma değsin istiyorum. Küçük olsun istemiyorum. Küçük olursa çok pişmanlık duyarım. Sen tecrübelisin. Benim boyum 174 kilom 56. Birazcık göğüs dokum var. Bana uygun büyüklük yani cc ve plan nasıl olur sence. Kasaltı düşünüyom amaMesela bnm gibi sifir meme birine 375 cc direk kadustu yapsa top top durur cunku silikonu saklayacak meme dokusu yok. Ama protezin ustunu kasaltinda biraktiginda daha dogal gecis oluyor. Drum bana sordu portakal gibi bi goruntumu yoksa dogal gecismi diye.ben dogal gecisi sectim.
Orda mısın canımMesela bnm gibi sifir meme birine 375 cc direk kadustu yapsa top top durur cunku silikonu saklayacak meme dokusu yok. Ama protezin ustunu kasaltinda biraktiginda daha dogal gecis oluyor. Drum bana sordu portakal gibi bi goruntumu yoksa dogal gecismi diye.ben dogal gecisi sectim.
Benim boyum 174 kilom 56 biraz zayıfım.Birazcık göğüs dokum var. Bende cenk tokatı düşünüyorum.kasaltı istiyorum. Küçük göğüs istemiyorum.Boyuma göre 90 beden sütyen giyebilmem gerekir. Hayalim bu. Bana kaç cc uygun olur?
Canım işte 90 A cup olsam çok mutlu olcamCanim onun icin ben bisey diyemem. Bende 174 68 kiloyum. 375 var bende gayet iyi duruyolar ama senin nasil olur onu dr belirler. 90 snin sirt olcun. A B C D cup seklinde oda memenin buyuklugu
Neyse seni meşgul etmiyim iyi günlerCanim onun icin ben bisey diyemem. Bende 174 68 kiloyum. 375 var bende gayet iyi duruyolar ama senin nasil olur onu dr belirler. 90 snin sirt olcun. A B C D cup seklinde oda memenin buyuklugu