izmirde gögüs büyütme ameliyatı

peki dalgalanma sorunu ne kadar süre sonra geçti doktor beyin hatası mıydı yani daha sonra kendisi mi düzeltti yoksa zamanla silikonlar oturdu mu

Kizlar merhaba
Bende gogus yaptirmak istiyorum fatih beye ama yurtdisinda yasiyorum eylulun ilk haftasi gelecegim tr. Ins gelir gelmez yaptirmak istiyorum. Fatih beye gogus yapyiranlar benide izlemeye alabilirmi lutfen yardimci olurmusunuz?

peki dalgalanma sorunu ne kadar süre sonra geçti doktor beyin hatası mıydı yani daha sonra kendisi mi düzeltti yoksa zamanla silikonlar oturdu mu
Yok kendiliginden gecti dalgalanma oturunca silikonlar protezin buyuklugu sinirda derim ince.oldugu dokum.hic olmadigi icin oldu bence daha kucukte olsaydi yine olabilirdi olmasada kucuk die mutsuz olurdum sanirim

Yok kendiliginden gecti dalgalanma oturunca silikonlar protezin buyuklugu sinirda derim ince.oldugu dokum.hic olmadigi icin oldu bence daha kucukte olsaydi yine olabilirdi olmasada kucuk die mutsuz olurdum sanirim
cok sağol cevapların için
sanırım senin tavsiyenle bende fatih beye olucam ameliyatımı
resimlerini gordum ve baya begendim ben

srm merhaba, şimdi okudum sizde fatih beye olmuşsunuz. Bende Fayih beye olucam acaba sizden rica etsem beni izlemeye alır mısınız? Benim fotom yok olmaz derseniz anlarım.. Sadece Fatih beyin ameliyat ettiği kişileri görmeye ihtiaycım var şimdiden teşekkür ederim

merhaba kızlar güzel yorumlarınız sayesinde bende fatih beye muayene olmayı düşünüyorum. neredeyse 2010 dan beri tüm yazıları okudum sadece büyüklük konusunda endişeliyim. fatih beyin ameliyat ettigi kişilerden birini görebilirsem memnun olurum izlemeye alırsanız sevinirim teeşkkrler

Canım ameliyatın kasaltı mı oldu. Bir de kasaltı ameliyatlarda göğüs kafesi kemiklerimiz bir işleme maruz kalıyo mu. Beni aydınlatsan canım?

Benim dual plan ust kisim kasaltinda altkisim kas ustunde, islem gormuo kemikler canim
Hım anladım canım slikonun üst kısmının kas üstünde olmaması çok farklı geldi bana ilk defa duydum dual planı. Peki canım memnun musun büyüklüğü nasıl 90 beden sütyen kullanabiliyor musun? Benim hayalim bu da. Çok soru sordum merak işte bende ameliyat olmak istiyom

85-90 -95 bunlar senin sirt genisligin. Cuplar onemli. Benim 85c cup ama biraz kilo alsam 90 c de kullanabilirim. Onemli olan cup olcusu yani

Mesela bnm gibi sifir meme birine 375 cc direk kadustu yapsa top top durur cunku silikonu saklayacak meme dokusu yok. Ama protezin ustunu kasaltinda biraktiginda daha dogal gecis oluyor. Drum bana sordu portakal gibi bi goruntumu yoksa dogal gecismi diye.ben dogal gecisi sectim.

Anladım canım. Bende hem doğal dursun hem dolgun ve dik olsun hem de ameliyat olduğuma değsin istiyorum. Küçük olsun istemiyorum. Küçük olursa çok pişmanlık duyarım. Sen tecrübelisin. Benim boyum 174 kilom 56. Birazcık göğüs dokum var. Bana uygun büyüklük yani cc ve plan nasıl olur sence. Kasaltı düşünüyom ama

Orda mısın canım

Canim onun icin ben bisey diyemem. Bende 174 68 kiloyum. 375 var bende gayet iyi duruyolar ama senin nasil olur onu dr belirler. 90 snin sirt olcun. A B C D cup seklinde oda memenin buyuklugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…