- Konu Sahibi asminreina
- #1.481
Merhaba ben birkac gundur yorumlari okuyorum yeni uye oldum henuz siteyi bile dogru duzgun kullanmayi bilmiyorum :) bende ayni dertten muzdaribim eskiden ara ara dusunuyodum ama artik kararliyim yorumlari da okuyunca daha da cesaretlendim :) izmirliyim ve izmirde ameliyat olmak istiyorum fakat meslegimden oturu farkli bir sehirde yasiyorum. Su an tatil icin izmirdeyim. Maddi olarak da su an yaptirabilecek durumda diilim ama para biriktirip ve en onemlisi de cesaret edip artik bende ameliyat olmak istiyorum. Burdan okudugum ve arastirdigim kadariyla su an cenk beyi dusunuyorum :) benimde gogsum yok denecek kadar küçük tahta yani 25 yasindayim ama minyon tipliyim. Ben kis ortasi gibi maddiyati toplarsam muayene olup yazin da ameliyat olmayi dusunuyorum. Cenk beyin su anki muayene ve ameliyat ucreti ne kadar acaba yakin zamanda ameliyat olan var mi? Birde ben dogal damla model dusunuyodum azicik bi cikinti olsun yeter diyodum ama burdaki yorumlari okuyunca kararsiz kaldim o kadar aci cekicem cekmisken buyuk mu olsun ki :)