izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Merhabalarrr.. Ben de ayın 29 unda muayene günü aldım afatih Uygur'dan. Çok yoğun olduğu için anca bu tarihe verdiler. Sanırım muayene olup gün alacağım 15 tatile..

29 ağustos mu?? 10 gün var şimdi geçmek bilmez :)) randevudan sonra beni de haberdar edebilir misiniz acaba? Çok merak ediyorum ne söyleyecek. Benim Bi rahatsızlığım çıktı ilaç kullanırsam ameliyat sürecim etkilenebilir o yüzden tam ve doğru teşhis aldıktan sonra ben de muayene olacağım şnşallah

Yuvarlak 325 cc mentor plus profil takıldı çok memnunum canm.bende ilk fatih beye gittim ve kararımi verdim..15 gün sonra da ameliyat oldum.dikleştirmede var benim..hic bi sıkıntı yaşamadm şükür...
Çok sevindim senin adına.. Hayırlı olsunn.. Benim malesef daha çok var. Amabu bile mutlu ediyo beni :)

Evet yaa çok var daha :/ çok yoğunmuş Fatih bey.. Tabiki ayrıntıları yazarım muhakkak.. Çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsiniz inşş

Canım 6 yil olmus sen yaptirali heralde. Halen memnun musun? Deforme olmus mu? Konu 2010da açılmış cunku birkaç sayfa okudum

Çok sevindim senin adına.. Hayırlı olsunn.. Benim malesef daha çok var. Amabu bile mutlu ediyo beni :)
Daha çok var diyosun ama zaman çabuk geçiyor bi bakmışsın olmuş bitmiş :)))...önemli olan olmaya karar vermen..bir kadın bişeyi istiyorsa yapar eninde sonunda nokta :)))

Daha çok var diyosun ama zaman çabuk geçiyor bi bakmışsın olmuş bitmiş :)))...önemli olan olmaya karar vermen..bir kadın bişeyi istiyorsa yapar eninde sonunda nokta :)))
Aynen çok şükür o karar aşamasını geçtim. Haklısın belki de göz açıp kapayıncaya kadar gelecek bi bakmışım olmuşumm ay ne heyecanlı yaa inş dediğin gibi çabucak geçerr ama istediğimizin eninde sonunda olması bu doğru işte

Evet yaa çok var daha :/ çok yoğunmuş Fatih bey.. Tabiki ayrıntıları yazarım muhakkak.. Çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsiniz inşş

Çok teşekkür ediyorum.Sayılı gün çabuk geçer diye kendimizi avutalım :)) Şimdi deniz sezonu bitmek üzere ya ondan artmıştır belki de hastaları.Öteki yaza hazır olmak isteyen herkes başvurmaya başlamıştır :) Ben parayı tamamladım sayılır aslında onu bekliyordum sonradan ufak bir pürüz çıktı belki de hayırlısı böyledir diye beklemekten başka çarem yok.Siz şimdi muayene olup sonra 15 tatilde mi ameliyat olacaksınız?O kadar süre nasıl bekleyeceksiniz

Büyük ihtimalle ondan artmıştır. Bana kalsa gider gitmez hadi karar verdim ameliyata girelim diyeceğim benim de maddiyatla ilgili pürüz çıkınca 15 tatile ertelemek zorunda kaldım ama diyorum ya buna da şükür öyle ya da böyle engel de çıksa olacak ya valla işte zaman inadına çok yavaş geçer aylar var daha inşallah dedikleri gibi göz açıp kapayıncaya kadar geçer şafak sayar gibi gün sayacağım :) hakkımızda hayırlısı olsun en güzel zamanda olsun inş

Ben de olmamıştım ama olmayan meme fotolarımı çekip koydum. Üzgünüm cnm burda herkes böyle yapıyor. Vardır bir bildikleri diye düşünüyorum
Valla ben ameliyat oldugum zaman zeynep vardı. Tanımadıgı halde resimlerini attı benı cok bılgılendırdı. Bende herkese yardımcı oluyorum. Ve uye eklerkende mesj sayısı hangı konulara yazdıgına bakıyorum. Ha bi özel mesaj atıp rıcade bulunanlar daha mutlu edıyo.

ben de elimden geldiğince bilgilendiriyorum cnm merak etme

Seni baz alarak yazmadım. Gecen bı arkadas trıp attı ve yukardada bnm yazımdan alıntı yaptı genel konustum. Üzerine alınma yani. Herkesın kendı tercıhı ve krıterleri farklı.
Tabiki öyle :) ben sadece emin olmadan eklemiyorum.Resmi olmadan da beni iyi niyetli olduğuna ikna edebilir yani ben nerden bilebilirim niyetini

Slm
Ben de 1 hafta önce büyütme ameliyatı oldum.yanlız hala tereddütlerim var .sol mememi hissetmiyorum sağı hissediyorum.Bu Zamanla geçer mi? Ben sizi izledim siz de izler misiniz ?
Merhaba ameliyatiniz cok yeni normal bu yaşadığınız benimde sol gogsumun alti mosmordu ve his yoktu suan sorun yok zamanla gececek ama malesef kisa zamanlar degil bu gercekten sabir isi gecmia olsun

Merhaba ameliyatiniz cok yeni normal bu yaşadığınız benimde sol gogsumun alti mosmordu ve his yoktu suan sorun yok zamanla gececek ama malesef kisa zamanlar degil bu gercekten sabir isi gecmia olsun
Zaman su gibi akıp geçse keşke

Reactions: srm
Tabiki öyle :) ben sadece emin olmadan eklemiyorum.Resmi olmadan da beni iyi niyetli olduğuna ikna edebilir yani ben nerden bilebilirim niyetini

Fotoğraflarınızı gösterip göstermeme konusu tamamen size kalmış.Fark ettiyseniz size cevap yazmadım çünkü tartışma yapılacak herhangi birşey yok. Tikkabilla bu konuda çok iyi gerek sütyenle yada bikinityle çekilmiş fotoğrafları var fotoğraflarına bakarken özeline girmiş gibi hissetmiyorum kendimi. Ben 2009 yılından beri üyeyim buraya,3 tane hamilelik sürecimi hep burdaki annelerle beraber yaşadım."iyi niyet" dediğiniz için yazma ihtiyacında bulundum çünkü yukarıdaki sözleri bana sarf etmiştiniz.Benim niyetim nasıl kötü olabilir acaba?Göstermemenize saygı duyarım bunu bir daha belirtmek istiyorum,ama ne gibi bir art niyetim kötü niyetim olabilir onu merak ettim doğrusu?

Bakın ben üstünüze düşmedim kendi kararınızdır ama rica ediyorum sözlerinize dikkat edin.Sanki birşeylerden şüphelenmişsiniz gibi bahsediyorsunuz beni de zan altında bırakıyorsunuz bunu yapmaya hakkınız yok.Mesajlarıma bakarsanız nasıl biri olduğumu anlayabilirsiniz benim kimseye kendimi anlatmaya ihtiyacım yok.

Üzerinize alınacak birşey yok ortada tamamen ben diğer arkadaşa cvben yazdım.Kendisi göstermekte sakınca bulmuyor ben sadece fotoğrafı olan üyeleri eklediğimi söyledim.sonuçta ben siz kötü niyetlisiniz demiyorum kötü niyetli insanlarda olabilir bu forumda.Zaten burada kimse kimseyi tanımıyor ki tamamen içgüdüsel olarak hareket ediyor herkes.Sadece bu.Kimseyi kırmak değil derdim.Ben de bu foruma üye olduğumda foto istedi herkes kimse beni eklemedi.nitekim bilgi edinme derdinde olduğum için utana sıkıla olmayan memelerimin fotolarını koydum.ondan sonra beni eklediler.yani burda sistem böyle işliyor ne yazıkki

Sistem değil herkesin kendi kararı.Onu direkt bana söylediniz , "olmayan memelerimi koydum" muhabbetinden sonra size asminreina yazdı herkesin kendi tercihi diyerek siz de "iyi niyet"ten bahsettiniz. Kötü niyetli derken olabilecek en kötü durum karşınızdaki kişinin erkek olması,forumu aktif olarak kullanan birinin erkek olacağı ihtimali bence çok düşük,benim mesajıma binaen yazdığınız şeylerin üstüne niyet vurgusu yaparak bahsetmeniz sonra da geri adım atmanız yanlış. asminreina de size anlatmaya çalışmış,neyse siz yine bildiğinizi okuyun ama lütfen beni olaylara karıştırmayın herhangi bir ithamda bulunmayın.

Sizden neden foto istemiş olabilirler düşündünüz mü?O kadar yazmanıza rağmen hala daha 58 mesajınız var ,ilk mesajında fotoğraf bakmak isteyenlere zaten kimse müsade etmiyor ve haklılar da.Benimle kendinizi karıştırmayın.

Dediğiniz gibi herkesin kendi kararı :) üzerinize alınmanız da sizin probleminiz...bence konuyu uzatıp gerginlik yaratmanıza gerek olan bişey yok lakin ben hiç ilgilenmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…