- 25 Şubat 2016
- 203
- 140
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.421
Gizem benim15. günüm ve hala izlerim duruyo siyah şeklinde yani ipler erimedi. Normal mi. Bi de beni izler misin uzun zamab geçtiktwn sonra nasıl oluyo meraktayımbenım sıfırdı hiç yoktu senı ızlemeye alayım ve benım önceki resimlerimde var bak onlarada aradakı farkı gör. ne buyuk bi değişim olmuş öncesiyle karaılastırabılırsın
Kesinlikle katıliyorum bende fatih beyle görüştüm ilk ve son oldu hemen ameliyata karar verdim oldu bitti sonuç tam istediğim gibi..aklımda hic bir soru işareti bırakmadı ne duymak istediysem sormadan cevabini aldım..ilgisi muhteşem :))doc. dr. fatih uygur arkadaslar! o kadar ilgili, nazik ve guler yuzlu ki emin olun benim gibi gorusur gorusmez hemen olmak isteyeceksinizsiz isteseniz de ne buyuk ne kucuk yapiyor muayenede gorur gormez size uyacak olcuyu soyluyor sizin de goruslerinizi aliyor tabi ama dogal olmayacak bir meme yapmam ben diye de ekliyor. ameliyatta gelisen durum da onemli tabi gogus kafesiniz genisligi vs ben kesinlikle dogal dursun 290-300cc arasi olsun abarti olmasin demistim ameliyatta deneyip 350 cc ye karar vermis sende duracak ve istedigin en dogal goruntuyu verecek olcu buydu kucuk koysaydim uzulurdun dedi yerim yaaaa
Ben 6 bine oldum 5 ay önce şu an ne kadar bilmiyorum canm...fatih bey kaça yapıyor ameliyatı acaba?
Rica ederm canım inşallah imkanin el verir olursun ameliyati.hastanenin fiyati sabitti.Off ben en fazla 4bin verebilrimçok teşekkür ederim cvbın için canım
Bayağıdır arastırıorum sizide okudum cok.beni izlermisnz merak ediormmmilk 4 gün zor gecer ama sonra hızla iyileşiyosun.
doc. dr. fatih uygur arkadaslar! o kadar ilgili, nazik ve guler yuzlu ki emin olun benim gibi gorusur gorusmez hemen olmak isteyeceksinizsiz isteseniz de ne buyuk ne kucuk yapiyor muayenede gorur gormez size uyacak olcuyu soyluyor sizin de goruslerinizi aliyor tabi ama dogal olmayacak bir meme yapmam ben diye de ekliyor. ameliyatta gelisen durum da onemli tabi gogus kafesiniz genisligi vs ben kesinlikle dogal dursun 290-300cc arasi olsun abarti olmasin demistim ameliyatta deneyip 350 cc ye karar vermis sende duracak ve istedigin en dogal goruntuyu verecek olcu buydu kucuk koysaydim uzulurdun dedi yerim yaaaa
fatih bey kaça yapıyor ameliyatı acaba?
benım sıfırdı hiç yoktu senı ızlemeye alayım ve benım önceki resimlerimde var bak onlarada aradakı farkı gör. ne buyuk bi değişim olmuş öncesiyle karaılastırabılırsın
doc. dr. fatih uygur arkadaslar! o kadar ilgili, nazik ve guler yuzlu ki emin olun benim gibi gorusur gorusmez hemen olmak isteyeceksinizsiz isteseniz de ne buyuk ne kucuk yapiyor muayenede gorur gormez size uyacak olcuyu soyluyor sizin de goruslerinizi aliyor tabi ama dogal olmayacak bir meme yapmam ben diye de ekliyor. ameliyatta gelisen durum da onemli tabi gogus kafesiniz genisligi vs ben kesinlikle dogal dursun 290-300cc arasi olsun abarti olmasin demistim ameliyatta deneyip 350 cc ye karar vermis sende duracak ve istedigin en dogal goruntuyu verecek olcu buydu kucuk koysaydim uzulurdun dedi yerim yaaaa
Kesinlikle katıliyorum bende fatih beyle görüştüm ilk ve son oldu hemen ameliyata karar verdim oldu bitti sonuç tam istediğim gibi..aklımda hic bir soru işareti bırakmadı ne duymak istediysem sormadan cevabini aldım..ilgisi muhteşem :))
canımmm merabaYa buyukluk olarak memnunum daha bile.buyuk olabilirdi belki bende 168im 53 kgyim dalgalanma sorunum var bir goguste derim ince kaslarim zayif sanirim.bu yuzden silikon kamufke olmadi ama disardan belli diil gorusmesi ucretsiz gidip gorus onunlada bisi kaybetmezsin
beni izliyebilir misin lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var resimlerinizi gormek istiyorum bende fatih beyi düşünüyorum umarım yardımcı olursunuz simdiden cok tesekkurlerdoc. dr. fatih uygur arkadaslar! o kadar ilgili, nazik ve guler yuzlu ki emin olun benim gibi gorusur gorusmez hemen olmak isteyeceksinizsiz isteseniz de ne buyuk ne kucuk yapiyor muayenede gorur gormez size uyacak olcuyu soyluyor sizin de goruslerinizi aliyor tabi ama dogal olmayacak bir meme yapmam ben diye de ekliyor. ameliyatta gelisen durum da onemli tabi gogus kafesiniz genisligi vs ben kesinlikle dogal dursun 290-300cc arasi olsun abarti olmasin demistim ameliyatta deneyip 350 cc ye karar vermis sende duracak ve istedigin en dogal goruntuyu verecek olcu buydu kucuk koysaydim uzulurdun dedi yerim yaaaa