- 4 Ekim 2013
- 71
- 30
- 34
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.441
beni izler misin fotoğraflarını cok merak ediyorumBen 6 bine oldum 5 ay önce şu an ne kadar bilmiyorum canm...
canım sende mi cenk beye ameliyat oldun??Gizem benim15. günüm ve hala izlerim duruyo siyah şeklinde yani ipler erimedi. Normal mi. Bi de beni izler misin uzun zamab geçtiktwn sonra nasıl oluyo meraktayım
Hayır canım ben cenk beye olmadım.canım sende mi cenk beye ameliyat oldun??nightwalk
peki kime oldun? onerebiliceğin biri var mi memnun musunHayır canım ben cenk beye olmadım.
50 tl bi muayene ücreti oluyor ilk sonra zaten hepsi içinde fiyatın yani 6 bin di ben olduğumda şu an ne kadar bilmiyorumKIZLAR FATİH BEYE AMELİYAT OLANLAR LÜTFEN BENİ İZLEYEBİLİR Mİ
FOTOĞRAFLARINIZI GORMEK İSTİYORUM FİKİR EDİNMEK AÇISINDAN
Lütfen yardımcı olun ameliyat ücretine kadar muayene ücreti alıyor mu
memnun musunuz???
cok sağol cevap verdiğin için50 tl bi muayene ücreti oluyor ilk sonra zaten hepsi içinde fiyatın yani 6 bin di ben olduğumda şu an ne kadar bilmiyorum
Dokum yok denecek kadar az dı yani en kücük beden sütyen içinde göģüslerm bi deri yığınıydı sütyensiz yandan bakıldgnda dümdüz bi görüntü oluyordu 2 çocuk emzirmeden sonra doku kaybı ve sarkma olmuştu.325 cc mentor yuvarlak plus profil uygulandi bana ve dimdik dolgun göğüslerm var şu an.dikleştirmede yapldı bende aynı andacok sağol cevap verdiğin için
peki memnun musun kaç cc takıldı sana onceden gogus dokun var mıydı
Merhaba izliyorum seni ama soj halim yok benim 15ay oldu suan sorun yok sonuçta dogal meme deil ama dogal olan meme nasil bir his onu bilmedigim icin dert etmiyorumcanımmm meraba
sana ozelden yazamıyorum
bende fatih beyi düşünüyorum ama fotograflarını gormeye ihtiyacım var bana yardımcı olursan cok cok sevinirim
ya masallah cokk beğendim güle güle kullannMerhaba izliyorum seni ama soj halim yok benim 15ay oldu suan sorun yok sonuçta dogal meme deil ama dogal olan meme nasil bir his onu bilmedigim icin dert etmiyorum
cok sağol cevabın için :))))Dokum yok denecek kadar az dı yani en kücük beden sütyen içinde göģüslerm bi deri yığınıydı sütyensiz yandan bakıldgnda dümdüz bi görüntü oluyordu 2 çocuk emzirmeden sonra doku kaybı ve sarkma olmuştu.325 cc mentor yuvarlak plus profil uygulandi bana ve dimdik dolgun göğüslerm var şu an.dikleştirmede yapldı bende aynı anda
Fatih bey birkere insan olarak super biri cok naif ve kibar asla egolu ilgisiz tavirlari yok ne zmn bir derdim.var desem.hemen cagirdi beni son kontrollere gitmedim bende seni merak ediyordum filan dedi. Evet high profil smooth around kasalti dualplan. Fatih bey ztn dolgun yapmaktan yana alabildiginin en buyugunu koyuyor duydugum herkeste oleydi vucudun elverdigi olcude tabi abarti degil. Benim.bir tik.buyuk olsaymis mesela asla tolere olmazmi bunu bile zor.kapatti dokum kaslarim yani fikirlerine kulak ver derim. Hayirlisi olur insallah gonlune gore hersey.ya masallah cokk beğendim güle güle kullann
hayırsılıyla benimde önümüzdeki kış memişlerim olucak
fatih beyden memnun kaldın mı herhangi bi şikayetin oldu mu suana kadar.
senin pürüzlü high profil dual plan mıydı silikonlar ve yumusaklık derecesini kendin bi belirliyosunn
beni aydınlatırsan cok sevinirim
Gizem benim15. günüm ve hala izlerim duruyo siyah şeklinde yani ipler erimedi. Normal mi. Bi de beni izler misin uzun zamab geçtiktwn sonra nasıl oluyo meraktayım
Merhaba kızlar ben bu forum için üye oldum İzmirde öğrenciyim 20 yaşındayım Cenk doktor öneriliyor genelde ben de ameliyat olmak istiyorum fakat cesaretimi toplayamıyorum ailemin de haberi yok annem tamamen karşı çıktığı için konusunu açmak istemiyorum. Neler önerirsiniz korkumu yenmek istiyorum teşekkürler :)
Yani fotoğrafları görmek için izlenmek gerekiyor değil mi, yeni üyeyim fotoğrafları neden göremiyorum diyordum tam da :)
Beni de izlemeye alabilir misinn? Ben de Cenk Tokat ile Fatih Uygur arasında kaldım, bir de cc konusunda acayip kararsızım ve korkuyorum pişman olacağım bir büyüklükle sonuçlanmasındanörnek görmek çok işime yarayabilir karar aşamasında :/
asminreina senin sayende okadar cok sey ogrendimki silikonlar hakkında. tum yorumlarını teker teker okudum gercekten cok ilgili ve sabırlı birisin birtek senin resimlerini gorebildim cok sey kattın bu foruma tesekkur ederim cenk beyin 150 tl muayene ücretinden dolayı gidemiyorum ona ama aklımdaki 3 doktordan biri