- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.061
Ama numaranız yok bende ?
Merhaba... Bende cenk bey de karar kılıcam sanırım.
Meme buyutme & genital estetik aynı anda yapılacak... Fakat Meme buyutme de yorum cok ama digerinde hic yok neredeyse
Dr Cenk tokat a Labioplasty ameliyatı yaptıran var mı? Acil yorumlara ihtiyacım var...
Ama numaranız yok bende ?
Gizemcim, cok guzel bir bulusma ve guzel sohbetler oldu. Gercekten cok eglendim. Seni tekrar gormek cok guzeldi. Umarim en kisa surede tekrar bir araya geliriz. Daha kalabalik olarak. Ekledigin resmi cok begendim): bir ara o gun cektigin resimleri , mail adresime gonderebilirsen sevinirim canim.
gönderırım canım tabıkıde resımlerı.senıde gormek cok guzeldı berattıcım...ben kendı adıma cok keyıf aldım sızlerle olmaktan.. haftaıcı olunca arkadaslar işte oldukları ıcın ayarlayamadılar. ınsallah bı dahakı sefere daha kalabalık olarak bulusuruz.
keşke daha önce baksaydım. bizde 3 arkadaş sizi okuduktan sonra gitmeye karar verdik. Fahri Molada karar vermiştik ama okuyunca bir fikir de Cenk beyden almak istedik. muayene için ücret alıyor mu? ben sadece dikleştirme yapacağım. hemen işe dönermiyim acaba bilgisi olan varmı? ölçüm 85 c doğum ve emzirme sonrası oluşan sarkma var.
Canim kusura bakma araya girmis gibi olmadim umarim :) annem Fahri Mola ile olmustu simdi sira bende fakat karar veremiyorum bir turlu.. Fahri Bey'le gorustunuz mu? Neye karar verdiniz?
keşke daha önce baksaydım. bizde 3 arkadaş sizi okuduktan sonra gitmeye karar verdik. Fahri Molada karar vermiştik ama okuyunca bir fikir de Cenk beyden almak istedik. muayene için ücret alıyor mu? ben sadece dikleştirme yapacağım. hemen işe dönermiyim acaba bilgisi olan varmı? ölçüm 85 c doğum ve emzirme sonrası oluşan sarkma var.
keske 29 unda lozanda olsaydınız sızde. cok keyıflı bır bulusmaydı ve ayrılamadık resmen.
muayene ucretı 100 tl ama amelıyat olmaya karar verdıgınde 100 tl yı amelıyat ucretınden dusuyor.
gorus fıkrını al derım cenk beyın. 4 gun senı zorlar yatıp kalkman onun dısında rahat bı surec ve ozellıkle 1. haftadan sonra sporcu sutyene gectıkten sonra atlattın demektır.
35özge35 vardı forumdan onun da sarkma vardı ama asırı zayıflama sonrası olusan. dıklestırme ızlerını gormussundur lolıpop seklınde ve kız bekar oldugu ıcın sılıkonla hacım vermeyı tercıh ettı. hem o ız olusmadı hemde cok seksı memelere sahıp oldu.
diğer buluşmaya benide çağırın :) benim 19 ay emzirme sonrası oluşan sarkma var ama içi dolu 5 yaşında oğlum artık zamanı geldi diye düşünyorum. iş yerinden izin almak sıkıntı şuan zaten ekim gibi yaptırmayı düşünüyorum veya kasım . dikleştirmede de 4 günmü ? cumayaptırsam pzt işe dönemezmiyim araba kullanamazmıyım acaba?
protezle dıklestırme derse bızım meme buyutme sureclerıyle aynı ama normal dıklestırmede nasıl olur bende bılmıyorum cunku gorduklerım hep sılıkonla toparlanan memeler.
gorusecegın cerrahlar daha saglıklı bılgı verırler.
canım sanırım sen bızım o gun pistachosla gordugumuz bayansın.sen beklentılerını anlattın mı ? mesela pistachos ozelıkle buyuk meme ıstedıgını vurgulamıs ve onada 350 gııbı bı cc kullanmayı dusunurken amelıyatta 4oo cc yapmıs.
ayrıca canım kasustu harıc hıc bır yontem bır mucıze olup hıc agrı olmayacak dıye bır sey yok,, hangı yontem olursa olsun ılk 4 gunu gozden cıkaracaksın. her guzel seyın bır bedelı var sonucta.keske benım dıkıs ızlerıme baksaydın. ılk zamanlar kıpkırmızı oluyo , kotu bı goruntu belkı ama kendınden erıyen dıkıs kullandıgı ıcın zaman ıcınde kendılıgınden erıyo dıkısler ve uzun vadede gercekten ıyıce sılıklesıyo ve kımse anlamıyo..
tabıkı yınede tercıh ve karar senın.. ıstersen baska cerrahlada gorus fıkır al. ıcıne hangısı sınerse ona olursun.
bol sans sımdıden guzelım
Kızlar sağolun ilgilenmişsiniz. Ben yorumumdan birkaç gün sonra baktım, bir şey göremeyince bıraktım. Gerçekten çok üzülmüştüm muayeneden sonra. Zaten sonrasında tatile çıktık eşimle ve döndüm. Bu çok istediğim bir şeydi ve ilk defa bu kadar yaklaşmıştım. Annem de sağlıkçı benim. Ameliyatın yapıldığı hastanedeki haşim aksu yu çok yakın tanıyor. O mutlaka haberim olsun demişti ve cenk beyi de tanıyordu. Annem ben ve eşim beraber gittik. Zaten eşim istemiyordu pek. Cenk bey ekrandan fotoları gösterince bizimkilerin gözü çok korktu. Eşim " ben hiç beğenmedim çok yapay görünüyor ve iz çok kötü" dedi. Benim öyle sancıdan ya da ameliyattan korktuğum yok. Bence de sonrası için değer. Tek vazgeçmiş ya da erteleyiş nedenim doğum sonrası silikonda deformasyon. Yani doğumdan sonra daha mantıklı sanırım. Ama işte bu sefer de bayağı bir ertelemiş oluyorsun. Ki ben daha 1 yıldır evli oluyorum bu Eylül'de ve hemen çocuk da istemiyorum. Eşim vazgeçtiğim için çok mutlu. Ama iyi bir sonuç alsam bence o da mutlu olurdu. İşte böyle bir halde kaldım kızlar
Canim bende bu sene aydina okumaya gidecegim ama izmirde göğüs buyutme ameliyati olmak istiyorum. Ancak dogal olur mu bilmiyorum aslinda 85 veya 80den biraz buyuk istiyorum. Bu sene parami ayarlayip seneye ameliyati olmayi düşünüyorum. Cenk beyi baya ovmussun aklima yatti. Ancak sakincasi yoksa mail olarak bana resmini atabilir misin gizem? Dogal durmasi benim icin cok onemli, tesekkur ederim.
canım konulara 25 mesaj yaz ve benı arkadas olarak ekle. resımlerım var albumumde oradan bakabılırsın.
pc de resım bulundurmuyrum o yusden maıl atamayacagım dedıgım sekılde yaparsan gorebılırsın
kızlar ben salı günü ameliyat oldum ve oldukça hızlı iyileşiyorum 325cc koydu doktorum Op.dr sema özden şiddetle tavsiye ederim