ben ılk kez telde gorustum aradım fıyat falan almak ıcın sekreterı not aldı ve bana telde 15-20 dak. acıklama yaptı ve bnım kullandıgım bır ılac var onu sormustum kendısıne yanı telde bıle cok ılgılı olunca ben atlayıp gıttım bızımkılerle ızmıre..zaten muayeneden sonra amelıyat tarıhımı aldım cıktım..kendıne guvenen bır cerrah ve sanada o guvenı verıyo..
ben aydında bı bayan docentle gorustum dırek tıcarı baktı bana, gıt muayene ucretı yatır oyle gel o zaman bısey soyleyebılırım kı zaten kadını gordukten sonra senın tıpınde hayır yok dedım ve eledım aydıını.
ve amelıyat olduktan sonra goreceksın cenk beyın sonrası hasta takıbıde ıyı. amelıyat ettım gule gule demıyo..bu yonude cok hosuma gıdıyo sonucta yaptıgı ısın arkasında durmalı bır cerrah.
ben protez markası konusmadım. o zaman 3 tane kullanıyodu.mentor kullanıcam dedı ve bende forumdan en cok onun ısmını duymustum tamam dedım.
ben ozellıkle boyut konusunu ustune basarak belırtmıstım. ben cok zayıf degılım cok yapılıda degılım ve sıfır meme dokum vardı ve cenk beyde saolsun benı ıyı anladı, ıstedıgım buyukluge ulastım.
yuvarlak kullanıyorum dedı ondada hemfıkırdık.
ben mentoru onerırım, 3 senedır benleler. aaaa unutmusum bak bugun 3 yasına gırdıler..
12 temmuz 2010 da olmustum amelıyatı.. dogum gunlerı bugun