izmirde gögüs büyütme ameliyatı

gizemlcim nasıl geçti kontrolün yarın sabahta ben gidicem nasipse..merak ettim..bende ameliyyat bölgesinde tatlı kaşıntı kasılma oluyo karıncalanıyor böylee...cenk bey iyileşme belirtisi dedi...tek sorunum kayınvalidem bilmiyor ve sargılarım çıkmadan gelicek nasıl yapıcam bilmiyorum onun stresi var üzerimde ..aynı binada oturuyoruzz söylemekte istemiyorumm off ki ne offf

canım ceyranda kalmısım boynum tutuldu dıebılırsın...ben ole dedım gelen mısafırlere yedıler.uzerıne bol bıseyler gıyın zaten salı gunu sargıların cıkar sporcuya gecersın bı sıkıntı kalmaz sonrasında..benım gorusmem ıyıydı..kabuklar attıgında denızede gırebıleecem.pazartesı bır ay olcak benımde gayet ıyıyım hatta bomba gıbıyım desem daha dogruu:dance:

canım ceyranda kalmısım boynum tutuldu dıebılırsın...ben ole dedım gelen mısafırlere yedıler.uzerıne bol bıseyler gıyın zaten salı gunu sargıların cıkar sporcuya gecersın bı sıkıntı kalmaz sonrasında..benım gorusmem ıyıydı..kabuklar attıgında denızede gırebıleecem.pazartesı bır ay olcak benımde gayet ıyıyım hatta bomba gıbıyım desem daha dogruu:dance:

maşallah sana bende görmeyi istiyorum artıkk..takdiğin güzel deniycem...azaldı vaktim bekliyorum arada yukardan bakıyorum bandajdan ama tam göremediğimden merakımı yenemiyorum....darısı başıma ben bayramda gidersem tatile ozamana kadarda geçmiş olur belki bende giririm denize zaten en çok mikinilerimi denemek istiyorum dünya paralar verip bide içine dolgu koydurmuştum.hemen onları çıkarıcamm:))) yüreklendirdin bbeniii......heyecan sardııı genee

gizem l canım yanlış anlama ama resmin varsa paylaşabilir misin ? hiç meme dokusu olmayıp350 nasıl duruyor merak ediyorum çünki :) . daha 1 aylık yeni ama , paylaşabilirsen mutlu olurum . Soruyu cevapladığın içinde teşekkürler . Allah mutluluğunu bozmasın şekercim.

------------------------------
gizeml yeterli postum olmadığı için ben ö.m. atamıyorum . ekledim seni, yaseminb.. diye giden adres. Mail için teşekkürler .

Son düzenleme:
maşallah sana bende görmeyi istiyorum artıkk..takdiğin güzel deniycem...azaldı vaktim bekliyorum arada yukardan bakıyorum bandajdan ama tam göremediğimden merakımı yenemiyorum....darısı başıma ben bayramda gidersem tatile ozamana kadarda geçmiş olur belki bende giririm denize zaten en çok mikinilerimi denemek istiyorum dünya paralar verip bide içine dolgu koydurmuştum.hemen onları çıkarıcamm:))) yüreklendirdin bbeniii......heyecan sardııı genee

nasıldı canım gorusmen..hersey yolunda dımı.. .

nasıldı canım gorusmen..hersey yolunda dımı.. .

selam ...evet gittim hatta süslenerek hasta olmak hoşuma gitmiyor..pansumanım oldu..gördüm sonunda dolgun dik ve güzel bi dekolte..bandajlandım ama cok değil hafif sekilde ödem var o geçince salı günü kurtulucam sporcuya geçicemm....bide yaralarım çabuk iyileşsın diye krem istedim onu söyliycek...şimdilik bukadar canım...çok öptüm.k.iyi bak..

selam ...evet gittim hatta süslenerek hasta olmak hoşuma gitmiyor..pansumanım oldu..gördüm sonunda dolgun dik ve güzel bi dekolte..bandajlandım ama cok değil hafif sekilde ödem var o geçince salı günü kurtulucam sporcuya geçicemm....bide yaralarım çabuk iyileşsın diye krem istedim onu söyliycek...şimdilik bukadar canım...çok öptüm.k.iyi bak..

sen sımdı salı gununu ıple cekıyosundurr..pdemleın sıslerınde 1 haftaya gecer..
bende cok optüm canım.sende dıkkat et kendıne cokk ıı bak :))

canım nasıl oldun daha ıyımısınn...merak ettım senii..

ameliyat sonrası hareketlerinize ne kadar süre dikkat etmeniz gerekiyor ; ya da ne kadar süre ameliyat olduğunuzu aklınızdan çıkarmamanız gerek :)

benim de göğüs dokum yok diyebiliriz ama ameliyatı hiç düşünmedim... yapay olur; dokununca hissedilir; hep dikkatli olmak gerekir gibi düşüncelerim var... ama bu sene bikinimi giyip de ne kadar boş durduğunu görünce acaba dedim bunun tek çözümü ameliyat mıdır?

ikna olmam da zor olacak gibi ama belki yardımcı olursun... ben özellikle şu kısmına takılıyorum ; şu an hayatımda biri yok ama olduğu zaman bu durumdan rahatsızlık duyar mı... elbette kendim için yaptıracağım bir ameliyat ama... yine de insan karşısındakinin de fikrini önemsemeli böyle bir durumda diye düşünüyorum... mesela laktu sen evlisin; eşin bu konuda ne düşünüyor... ya gizeml özel bir soru ama hayatında biri varsa onun düşüncesi ne... isterseniz cevaplamayabilirsin tabii :)

bu arada ben de kimse bilsin istemem... ama bu biraz imkansız gibi sanki ...

canım nasıl oldun daha ıyımısınn...merak ettım senii..

çok sağol gizemlcimm..çok iyiyim..yarın 11:30 da randevum var sporcu takıcam...ilaçlarım bitiyor yavaş yavaş ayaklandım...yatarkende sağa sola destek koyarak yatabiliyorum...yanlız kuş bakışı çok güzel görünüyorlar...sporcu takınca düşünsene dahada güzelleşecekler..masaja nezamana başalrım bilemiyorum....karıncanmalar halen devam ediyor tatlı talı kaşınıyo....şimdilik bukadar..çok öptümm

çok sağol gizemlcimm..çok iyiyim..yarın 11:30 da randevum var sporcu takıcam...ilaçlarım bitiyor yavaş yavaş ayaklandım...yatarkende sağa sola destek koyarak yatabiliyorum...yanlız kuş bakışı çok güzel görünüyorlar...sporcu takınca düşünsene dahada güzelleşecekler..masaja nezamana başalrım bilemiyorum....karıncanmalar halen devam ediyor tatlı talı kaşınıyo....şimdilik bukadar..çok öptümm

canım masajada yarın baslatır cenk bey nasıl masaj yapcagınıda gostercek ama ıhmal etme sakın sonrasında bıde kapsulle ugrasma..cenk bey gunde 3 defa dedı ama ben aklıma geldıkce yapıyorum...sımdı sporcu takınca dahada cok begeneceksın..

sl. küçük böcük ameliat için bence 1 hafta gözden çıkaracaksın...ben çok dikkat etim ağrım olmadı....ben seni çok iyi anlayabiliyorum birsürü para verip aldığım pikinilerim istediğim gibi durmuyorlardı içi süngerli yada detekli alıyordum..denizde yanıncada izi çıkıyo büyük gibi bakınca aslında ufak...neyse çok çektim bende 18 ine kadar büyür dediler evlen büyür dediler çocuk yap büyür dediler hatta 2.de büyür dediler yeter dedim durun ya büyüyen falan yokk...doğal büyüteyim dedim çörek otu falan dolgunluk verdi o kötü kokulara karşı yaptım resmen mücadele verdim ama olmadı..eşimde görüyordu rahatsız olduğumu ama gerek yok benim için iyi falan diyodu işin ciddeyitini anlayıncada sen nasıl istersen nasıl rahat edeceksen dedi ve destek oldu..ilk gece hastanede bırakmadı beni refakatcım oldu bütün o reziiliğimi çekti kusma falan ayılma bölümünüü.....şimdi oda karşıdan yorum yapıyo doktorumuda takdir ediyoo işini bilen doktor diyerekten..ben bende çok düşünmüştüm ama düşündükçe zaman akıyo cesaretli olmak lazım ben şuanda çok mutluyum güvenim geldi yerine ..düşünsene aldığım birsürü pikinim var ve ilk işim içindeki destekleri çıkarmak olucak..sabırsızlanıyorum...ve bana bu konuda en çok cesareti ve deseği gizeml arkadaşım verdi benim bulduğum doktorda yeni ameliyat olmuştu bende sordum ona cenk tokatı çok olumlu konuştu biriki kişidende olumlu cevap alınca muayeneden sonraki gün ameliyata yattımm....zaten evli değilmişsin kimseye açıklama yapmana gerek yok.öyle doğal yapıyorlarkiii sen bile inanamazsınn...anlamazlar bile...yardımcı olabileceğim başka bişi varsa yardım ederim bende bu formda yazılı olan şeyleri çok defalarca okudum...sonuççç ameliyat ....
mutluluk

canım masajada yarın baslatır cenk bey nasıl masaj yapcagınıda gostercek ama ıhmal etme sakın sonrasında bıde kapsulle ugrasma..cenk bey gunde 3 defa dedı ama ben aklıma geldıkce yapıyorum...sımdı sporcu takınca dahada cok begeneceksın..

akşama loyaya gidiyorum 3 tane alıcam sporcu sütyenii......ayyy aman kapsül falan istemem yaparım ben üşenmem öyleee....en önemlisi yaramın kabuk tutması ve iznin kalmaması...krem istiycemm....yaaa...sen sürüyormusunn

akşama loyaya gidiyorum 3 tane alıcam sporcu sütyenii......ayyy aman kapsül falan istemem yaparım ben üşenmem öyleee....en önemlisi yaramın kabuk tutması ve iznin kalmaması...krem istiycemm....yaaa...sen sürüyormusunn

canım cenk bey sana soleyecek hangı kremı kullanman gerektıgını ama sen yınde sor..bana bactropan pomad onerdı onu kullanıyorum..nbb al canım o cok gusel ve cok ıyı toparlıyo..cenk beyde guselmıs ıyı toparlıyo dedi. hem dıerlerıne gore fıyat olarakta uygun.

Son düzenleme:
sl. küçük böcük ameliat için bence 1 hafta gözden çıkaracaksın...ben çok dikkat etim ağrım olmadı....ben seni çok iyi anlayabiliyorum birsürü para verip aldığım pikinilerim istediğim gibi durmuyorlardı içi süngerli yada detekli alıyordum..denizde yanıncada izi çıkıyo büyük gibi bakınca aslında ufak...neyse çok çektim bende 18 ine kadar büyür dediler evlen büyür dediler çocuk yap büyür dediler hatta 2.de büyür dediler yeter dedim durun ya büyüyen falan yokk...doğal büyüteyim dedim çörek otu falan dolgunluk verdi o kötü kokulara karşı yaptım resmen mücadele verdim ama olmadı..eşimde görüyordu rahatsız olduğumu ama gerek yok benim için iyi falan diyodu işin ciddeyitini anlayıncada sen nasıl istersen nasıl rahat edeceksen dedi ve destek oldu..ilk gece hastanede bırakmadı beni refakatcım oldu bütün o reziiliğimi çekti kusma falan ayılma bölümünüü.....şimdi oda karşıdan yorum yapıyo doktorumuda takdir ediyoo işini bilen doktor diyerekten..ben bende çok düşünmüştüm ama düşündükçe zaman akıyo cesaretli olmak lazım ben şuanda çok mutluyum güvenim geldi yerine ..düşünsene aldığım birsürü pikinim var ve ilk işim içindeki destekleri çıkarmak olucak..sabırsızlanıyorum...ve bana bu konuda en çok cesareti ve deseği gizeml arkadaşım verdi benim bulduğum doktorda yeni ameliyat olmuştu bende sordum ona cenk tokatı çok olumlu konuştu biriki kişidende olumlu cevap alınca muayeneden sonraki gün ameliyata yattımm....zaten evli değilmişsin kimseye açıklama yapmana gerek yok.öyle doğal yapıyorlarkiii sen bile inanamazsınn...anlamazlar bile...yardımcı olabileceğim başka bişi varsa yardım ederim bende bu formda yazılı olan şeyleri çok defalarca okudum...sonuççç ameliyat ....
mutluluk

evet canım okudum... konuyu baştan ; bir anda nasıl ameliyat olduğunu ; gizemlnin yardımlarını :)

beni en çok düşündüren kısmı doğal olup olmayacağı... normalde de sadeliği seven biri olarak vücudumda yabancı bir madde fikri pek sıcak gelmiyor bana... ben de doğal yöntemleri denedim biraz ama çörekotu yağı sivilce yaptı mesela... ya da dolgunluk oldu geçti... şimdi hayıt tohumu denemeyi düşünüyorum ama tatil öncesi regl düzenim değişirse diye başlamadım... biraz alakasız olacak ama sen demişsin ya bikini içine dolgu yaptırdım diye ; sünger dışında bir şey miydi... bu tatili en azından öyle atlatabilirim belki ; seneye de bakarsınız fikrim değişir... bir cesaret :)

bir de maliyeti ne oldu ameliyatın ; ben de izmirdeyim çünkü...

evet canım okudum... konuyu baştan ; bir anda nasıl ameliyat olduğunu ; gizemlnin yardımlarını :)

beni en çok düşündüren kısmı doğal olup olmayacağı... normalde de sadeliği seven biri olarak vücudumda yabancı bir madde fikri pek sıcak gelmiyor bana... ben de doğal yöntemleri denedim biraz ama çörekotu yağı sivilce yaptı mesela... ya da dolgunluk oldu geçti... şimdi hayıt tohumu denemeyi düşünüyorum ama tatil öncesi regl düzenim değişirse diye başlamadım... biraz alakasız olacak ama sen demişsin ya bikini içine dolgu yaptırdım diye ; sünger dışında bir şey miydi... bu tatili en azından öyle atlatabilirim belki ; seneye de bakarsınız fikrim değişir... bir cesaret :)

yok o dolgu destek ayrıyetten satılıyoo kendin koyuyorsunn...izmir ykm de vardı..zaten kızlar kendileride söylüyo göğsü küçük olanlara istersende veriyorlar..4000 e mal oldu herşey dahil özel gazi hastanesinde ameliyatım oldu 1 gece kaldım..ertesi gün sabah 9 da taburcu oldumm..ben sonuçtan çok memnun kaldım...öyle yapay değillerki hani bu tvlerdeki bazı kadınlarınki gibi değil vücuda göre yapılıyo doğal değilde olmuşken göze çarpsın dersen tabiki doğal olmaz doktorunu dinlemezsen.....ben dinledim ve güvendiğimide söyledim sonuç doğal ve güzelll...neyse canım umarım sende birgün cesaretini toplayıp kesin sonuca ulaşırsın...kolay gelsinn

canım o zaten sana soleyecek hangı kremı kullanman gerektıgını ama sen yınde sor..bana bactropan pomad onerdı onu kullanıyorum..nbb al canım o cok gusel ve cok ıyı toparlıyo..cenk beyde guselmıs ıyı toparlıyo dedi. hem dıerlerıne gore fıyat olarakta uygun.

tamamdır nbb nin sporcu sütyeni diycem okadar ...alıcam canımm...çok öptümm

valla canım ole mankenlerınkı gıbı abartı durmuyo kı benım protezlerım 375 e 350 gayet dogal duruyolar..ben sımdıden cok alıstım ve doktor 6 ay ıcınde unutacaksın vucudunda sılıkon protez oldugunu dedı..malıyetı 4000 ama garantı kredı kartına 10 taksıt yapıyo..canım bıde erteledınmı ertelenıyoo.sen sımdı belkı korkuyosun yada tedırgınsındır ama laktu gıbı cesaretlı ool bence cunku sonucunda cooookk mutlu olacaksın..bıde dogall yollarla buyumuyo..hapları falan sordum benım endokrın doktoruma onermedı bende sılıkona karar verdım ama alısıyosun yabancı bı madde gıbı gelmıyo..

valla canım ole mankenlerınkı gıbı abartı durmuyo kı benım protezlerım 375 e 350 gayet dogal duruyolar..ben sımdıden cok alıstım ve doktor 6 ay ıcınde unutacaksın vucudunda sılıkon protez oldugunu dedı..malıyetı 4000 ama garantı kredı kartına 10 taksıt yapıyo..canım bıde erteledınmı ertelenıyoo.sen sımdı belkı korkuyosun yada tedırgınsındır ama laktu gıbı cesaretlı ool bence cunku sonucunda cooookk mutlu olacaksın..bıde dogall yollarla buyumuyo..hapları falan sordum benım endokrın doktoruma onermedı bende sılıkona karar verdım ama alısıyosun yabancı bı madde gıbı gelmıyo..

evet benim istediğim de varlığını hissetmemek ve hissettirmemek :)

o zaman biraz daha araştırıp fikre kendimi alıştırmam lazım... tabii maddi olarak da hazırlanmam gerek... 2 sene içinde ancak dersek sanırım o zamana kadar yeterince araştırma yapabilirim :)
yani eminim kendine güven tavan yapıyordur... yaa arkadaşlarımın göğüslerine bakıp iç çekmekten sıkıldım... biraz olsun yeter diyorum o yüzden doğal bişiler deniyorum ama bakalım...

Slm gizemlcim.biliyorsun bugün kontrolüm vardı...sporcuya geçtim ve senin dediğin markayı aldım ..çok zor giyiliyo ama doktorun istediği gibi sıkı..hatta nerden aldın markası falan diye sordu hastalarına tavsiye edecekmiş....pomat verdi...masaja 1 hafta sonra gecerizz dedi..sol göğüste hafif ödem var..ilaçlarımın çoğu biti sadeece antibiyotik kaldı o bitene kadar içicem..fazla zorluğum kalMADI sanki hafif şişlik harici oda iner dedi..eve gelince banyo yaptım çok rahatladım ama giyerken sporcuyu desteksiz olmuyo illaki yardım almak gerekiyo bende öyle oldu sen nasıl kullanabildin..bide içi boş desteksiz80 beden sütyen kullanıcamm deseler inanmazdım dolu dolu 85 var..çok güzell olmuşlarr..çok beğendim tabi eşimde .)))yanlız pomadı kullanmanı hergünmü demişti...söyledi aslında bana ben o aralar uçuşa geçiğim için aklımdan gitmişş...anladığım günde 1 yapılacaktı olmadı neşe hanıma sorarım yarın...şimdilik bukadar..bugün tam 1 hafta oldu çok şükür sanki ameliyat olmamışım gibii...başından beri benlelermiş gibiii psikolojım düzeldi vallahaa:.....

Son düzenleme:
X