sl. küçük böcük ameliat için bence 1 hafta gözden çıkaracaksın...ben çok dikkat etim ağrım olmadı....ben seni çok iyi anlayabiliyorum birsürü para verip aldığım pikinilerim istediğim gibi durmuyorlardı içi süngerli yada detekli alıyordum..denizde yanıncada izi çıkıyo büyük gibi bakınca aslında ufak...neyse çok çektim bende 18 ine kadar büyür dediler evlen büyür dediler çocuk yap büyür dediler hatta 2.de büyür dediler yeter dedim durun ya büyüyen falan yokk...doğal büyüteyim dedim çörek otu falan dolgunluk verdi o kötü kokulara karşı yaptım resmen mücadele verdim ama olmadı..eşimde görüyordu rahatsız olduğumu ama gerek yok benim için iyi falan diyodu işin ciddeyitini anlayıncada sen nasıl istersen nasıl rahat edeceksen dedi ve destek oldu..ilk gece hastanede bırakmadı beni refakatcım oldu bütün o reziiliğimi çekti kusma falan ayılma bölümünüü.....şimdi oda karşıdan yorum yapıyo doktorumuda takdir ediyoo işini bilen doktor diyerekten..ben bende çok düşünmüştüm ama düşündükçe zaman akıyo cesaretli olmak lazım ben şuanda çok mutluyum güvenim geldi yerine ..düşünsene aldığım birsürü pikinim var ve ilk işim içindeki destekleri çıkarmak olucak..sabırsızlanıyorum...ve bana bu konuda en çok cesareti ve deseği gizeml arkadaşım verdi benim bulduğum doktorda yeni ameliyat olmuştu bende sordum ona cenk tokatı çok olumlu konuştu biriki kişidende olumlu cevap alınca muayeneden sonraki gün ameliyata yattımm....zaten evli değilmişsin kimseye açıklama yapmana gerek yok.öyle doğal yapıyorlarkiii sen bile inanamazsınn...anlamazlar bile...yardımcı olabileceğim başka bişi varsa yardım ederim bende bu formda yazılı olan şeyleri çok defalarca okudum...sonuççç ameliyat ....
mutluluk