- 10 Mart 2011
- 396
- 102
-
- Konu Sahibi asminreina
resımlerın varmı cnm albumunde. arkadas olarak ekledım senı varsa resımlerın gormek ısterım sonucunu
resımlerın varmı cnm albumunde. arkadas olarak ekledım senı varsa resımlerın gormek ısterım sonucunu
Canım ben sana ısrarla Ufuk Bilkayı'ı öneririm.Kesinlikle pişman olmayacağın bir karar almış olursun.Zaten konuşmaya gittiğinde sana açıklamalı,sorularını yanıtlayarak ameiyatın tüm evrelerini anlatıp seni bilgilendirecektir.Ben çok memnunum iyki diyorum,seçimimden asla pişman değilim.Başka bir operasyona ihtiyacım olduğundada yine kendisini tercih ederim hiç tereddüt etmeden:)
arkadaşlar ben de meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.aklımda Ufuk Bilkay var. bu gün randevu için aradım sekreteri pzt. sabah arayın dedi.eylül sonu gibi de ameliyat olmayı düşünüyorum.ben de 1.64 boyunda 57 kiloyum. göğüs altı çevrem de 79 cm.küçük olup da hayal kırıklığı olsun istemiyorum. yaptırdıma değsin istiyorum.zaten yok gibiler.350 veya 375 cc gibi düşünüyorum ufuk beye meme büyütme ameliyatı olan var mı
Canım ben sana ısrarla Ufuk Bilkayı'ı öneririm.Kesinlikle pişman olmayacağın bir karar almış olursun.Zaten konuşmaya gittiğinde sana açıklamalı,sorularını yanıtlayarak ameiyatın tüm evrelerini anlatıp seni bilgilendirecektir.Ben çok memnunum iyki diyorum,seçimimden asla pişman değilim.Başka bir operasyona ihtiyacım olduğundada yine kendisini tercih ederim hiç tereddüt etmeden:)
Cenk beye olan kaç kişi var ?ön görüşme ne kadar ?
selam. ben geçtiğimiz haziranda cenk beye ameliyat oldum. gerçekten işinin erbabı. ben tembelliğimden ya da hiçbi sorun yaşamadığımdan mıdır bilmem 4 aydır kontrole gidemedim.ama bu hafta gideceğim. arzum77 tavsiyesine uyacağım. ince uzun bir yapım vardı ama illa ki büyük olsu diye tutturmuştum cenk beye, ama o sağolsun vücuduma en uygun ve en olağan dolgunluğu sağladı. 325 cc high profile mentor kullandı. çok ilgili ve anlayışlı biri. olmayacak bir şeyi sen yalvarsan da dunyanın parasını da döksen yapmıyor.
Tabi izmirde Gecerli .Iyi gönler
bende Gögsümü büyütme düsünüyorum ama hanki doktorlari tavsiye edersiniz ?
3 Hamilelikten sonra baya kücüldü ve isi bos.
Manisada da doktor tavsiye edebilirmisiniz ?
Fazla büyüzmek istemiyrum tek dogal olsun.
SLM
Iyi gönler
SLM
Gizemde high profile mentor dual ile oldu sanirim .
Izlerin ne durumda ,protezin meme kivaminda mi ve elle geliyor mu ?
Kafam cok karisik benim .
Cenk beye olan kaç kişi var ?ön görüşme ne kadar ?
Gizemde high profile mentor dual ile oldu sanirim .
Izlerin ne durumda ,protezin meme kivaminda mi ve elle geliyor mu ?
Kafam cok karisik benim .
Iyi gönler
SLM
canım yılbasından sonra degısmedıyse 100 tl ve amelıyat oldugunda o 100 tl yı amelıyat ucretınden dusuyo.
evet canım benım 375 cc, hıgh profıle ,yuvarlak, dual plan ve mentor
izlerım bellı degıl cook coook yakından bakılınca anlasılıyo dıkkatlı bı sekılde o bolgeye bakarsan. benım 2 sene 6 ay oldu
manısayla ılgılı bı bılgım yok ama izmir dusunursen ben cenk beyden memnunum. öneririm.
canım yılbasından sonra degısmedıyse 100 tl ve amelıyat oldugunda o 100 tl yı amelıyat ucretınden dusuyo.
evet canım benım 375 cc, hıgh profıle ,yuvarlak, dual plan ve mentor
izlerım bellı degıl cook coook yakından bakılınca anlasılıyo dıkkatlı bı sekılde o bolgeye bakarsan. benım 2 sene 6 ay oldu
manısayla ılgılı bı bılgım yok ama izmir dusunursen ben cenk beyden memnunum. öneririm.
Merhaba; kolaltı mı oldu ameliyatın? Birde normal meme yumuşaklığına ulaştı mı?
Canım izi eskisi kadar takmıyorum .Önemli olan hissetmemek .Sen hiç hissetmiyorsun değil mi ,lütfen net bir cevap ver bu konuda.
Hissedersem kendim, çıkartırırım çünkü
Bir de seninkisi mentor pütürlü yüzey jel silikon muydu ? kapsül oluşturma daha azmış pütürlülerde sanki .
evet canım mentor pütürlü yüzey jel sılıkon..evet duz yuzeye gore kapsul olusma rıskı daha az.
benım 2,5 yılı gectı..ilk 3 ay sertlıgınden ve cebe yerlesmedıgınden dolayı hıssedıyosun yanı agırlıgına ve sertlıgıne alısamıyosun amazamanla cebe yerlesıpp yumusyınca sılıkon oldugunu hıssetmıyosun..
benım suan normal memem gıbı. hıs kaybı olmadı ve sılıkon yokmus gıbıyım.
ılk zamanlar alısamayabılırsın.sert oluyo, cebe oturmadıgı ıcın yapay oluyo ama zamanlada guzellesıyo ve sen bıle unutuyosun sılıkon oldugunu
Ay canim senin baya olmus yaptirali .
Ne guzel protezi hissetmemen ,gorutusude kusursuz .ama ben nagor ya da arigon isteyecegim .
Local anestezi ile olabiliyor mu ki ?
Kimseye soylemeden gizli sakli tek basima olmak istiyorum .
Cakarsa yakinlarim hic hos olmaz .
Bir de indirim ve taksit yapiyor mu ?
Benim 3.000 tl hazirdagerisini yaza kadar toparlayacagim .