izmirde gögüs büyütme ameliyatı

resımlerın varmı cnm albumunde. arkadas olarak ekledım senı varsa resımlerın gormek ısterım sonucunu

Canım resimleri ekleyemedim daha.Daha yeni aktif kullanıcıyım 25 mesajı aşmamız gerekiyormuş sanırım öyle bir kural varmış Bu arada sende çok memnunmuşsun sonuçtanyazılarını okudum.Sonuçta bizler deneyim sahibi olarak herkesi bilinçli, sonuçtan memnun pişman kalacağı doktorlara yönlendirmiş olmak buradaki arkadaşlar adına çok önemli ve bu konuda çok şanslılar

Geçmiş olsun canım,ameliyat sonrasında sonuçtan bu kadar memnun kalmanız çok hoş Umarım bundan sonraki süreçtede hep mutlu olursunuz ve sorunsuz bir süreç yaşarsınız..Ufuk beyin ismini daha öncedende duymuştum ama Cenk bey kadar harika sonuçları varmı bilmiyorum tabi Fotograflarınız yüklenince Ufuk beyin ameliyat sonucunuda görürüz hep birlikte inşallah,büyük bir merakla bekliyorum bende

sekoyacım bana ulasır mısın ufuk bilkay la ilgili ???

merhabalar brc2011 acaba fotoğraflarını görebilirmiyim ben de ufuk bilkaya revüzyon ameliyatı olmayı düsünüyorumda

Cenk beye olan kaç kişi var ?ön görüşme ne kadar ?

selam. ben geçtiğimiz haziranda cenk beye ameliyat oldum. gerçekten işinin erbabı. ben tembelliğimden ya da hiçbi sorun yaşamadığımdan mıdır bilmem 4 aydır kontrole gidemedim.ama bu hafta gideceğim. arzum77 tavsiyesine uyacağım. ince uzun bir yapım vardı ama illa ki büyük olsu diye tutturmuştum cenk beye, ama o sağolsun vücuduma en uygun ve en olağan dolgunluğu sağladı. 325 cc high profile mentor kullandı. çok ilgili ve anlayışlı biri. olmayacak bir şeyi sen yalvarsan da dunyanın parasını da döksen yapmıyor.

Gizemde high profile mentor dual ile oldu sanirim .
Izlerin ne durumda ,protezin meme kivaminda mi ve elle geliyor mu ?
Kafam cok karisik benim .

Iyi gönler
bende Gögsümü büyütme düsünüyorum ama hanki doktorlari tavsiye edersiniz ?
3 Hamilelikten sonra baya kücüldü ve isi bos.
Manisada da doktor tavsiye edebilirmisiniz ?
Fazla büyüzmek istemiyrum tek dogal olsun.
SLM

o bolgeden cenk tokatı tavsiye ediyorlar .
gizli saklı olmak istiyorum ben de ama nasıl olacak hiçbir fikrim yok.

benim 7 ay oldu. izler iyice sönükleşti diyebilirim. tabiki sıfır bir cilt yüzeyi gibi olmaz diye tahmin ediyorum. ince kısa bir çizgi olur herhalde. ama protez kendini zamanla saldığı için o çizginin görünmesi imkansız. yani elinle göğsünü kaldırman lazım. protez yumuşaklığına gelince, masajlar çok etkili oluyor. ama şu bir gerçek ki, öyle annelerin yumuş yumuş memesi gibi beklememek gerekiyor, derinin esnekliği de arttıkça daha iyi oluyor. evli olsam ya da sevgilim olsa yorumlarını paylaşırdım sizle ama maalesef kendi hissettiğim yumuşaklıl tarifi bu. doktorumdan memnundum. zaten ufuk bey ve cenk beyden bahsediliyor genellikle. sanırım ikisi de bu anlamda kaliteli insanlar.

Cenk beye olan kaç kişi var ?ön görüşme ne kadar ?

canım yılbasından sonra degısmedıyse 100 tl ve amelıyat oldugunda o 100 tl yı amelıyat ucretınden dusuyo.

evet canım benım 375 cc, hıgh profıle ,yuvarlak, dual plan ve mentor
izlerım bellı degıl cook coook yakından bakılınca anlasılıyo dıkkatlı bı sekılde o bolgeye bakarsan. benım 2 sene 6 ay oldu

manısayla ılgılı bı bılgım yok ama izmir dusunursen ben cenk beyden memnunum. öneririm.

Merhaba; kolaltı mı oldu ameliyatın? Birde normal meme yumuşaklığına ulaştı mı?

Canım izi eskisi kadar takmıyorum .Önemli olan hissetmemek .Sen hiç hissetmiyorsun değil mi ,lütfen net bir cevap ver bu konuda.
Hissedersem kendim, çıkartırırım çünkü

Bir de seninkisi mentor pütürlü yüzey jel silikon muydu ? kapsül oluşturma daha azmış pütürlülerde sanki .

Son düzenleme:
Merhaba; kolaltı mı oldu ameliyatın? Birde normal meme yumuşaklığına ulaştı mı?

yok canım benım meme altı kesısı. kolaltından memeye uzak ve dokular cok zedelenıyo dıye doktorum onermedi ama ıstıyosan yaparım benım ıcın sorun degıl demıstı.. bende ona bıraktım sonucta benden daha bılgılı ve neyın ne oldugunu bılıyo.
yumusaklıgı ne cok yumusak nede cok sert..normal meme kıvamında belkı cok az daha sert olabılır ama bı arkadasım baktım hıc bellı degıl benım memem gıbı dokusu.soylemesen anlamam demıstı.
mentorun derecelerı var mesela bendekı 1 derece yanı en yumusagı.3 derecesı var. yumusak, orta yumusak ve sert sekınde.

evet canım mentor pütürlü yüzey jel sılıkon..evet duz yuzeye gore kapsul olusma rıskı daha az.
benım 2,5 yılı gectı..ilk 3 ay sertlıgınden ve cebe yerlesmedıgınden dolayı hıssedıyosun yanı agırlıgına ve sertlıgıne alısamıyosun amazamanla cebe yerlesıpp yumusyınca sılıkon oldugunu hıssetmıyosun..
benım suan normal memem gıbı. hıs kaybı olmadı ve sılıkon yokmus gıbıyım.
ılk zamanlar alısamayabılırsın.sert oluyo, cebe oturmadıgı ıcın yapay oluyo ama zamanlada guzellesıyo ve sen bıle unutuyosun sılıkon oldugunu

Ay canim senin baya olmus yaptirali .
Ne guzel protezi hissetmemen ,gorutusude kusursuz .ama ben nagor ya da arigon isteyecegim .

Local anestezi ile olabiliyor mu ki ?
Kimseye soylemeden gizli sakli tek basima olmak istiyorum .
Cakarsa yakinlarim hic hos olmaz .

Bir de indirim ve taksit yapiyor mu ?
Benim 3.000 tl hazirda gerisini yaza kadar toparlayacagim .

garantıye taksıt yapıyodu o zmanlar ama sımdı nasıl anlasması bılmıyorum.

yarına bir telefon açayım cenk beye canım .
kesin olacağım kafaya taktım artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…