izmirde gögüs büyütme ameliyatı

ah ins ins :) bi kac soru sormak istiyorum kusura bkma belki yazmissindr biryerlere ama bulamadm :\ nereden kesi alinarak yapıldi ve nereye konuldu silikon bi de doktorun ameliyatni hangi hastanede yapti cnm son bisey daha göğüs catalın nasil oldu ameliyan oncesine gore yaklastilar mi birbirlerine simdiden cok tesekkur ederm tatlm:)

yaziyim şekerim. benim göğüs ucu kesisi, alt yuvarlakta yarım ay şeklinde çok ince bir iz var, şu anda bile dikkatle bakmazsan görülmüyor diyeyim. kas zarı altına göğüslerimde asimetri olduğu için 250-275cc mentor yuvarlak silikon kondu. benim eskiden iri göğüslerim vardı, boşaldıkları için ameliyat oldum ben. şu anda göğüs çatalım eskisinin aynısı. benim kendi göğüslerim birbirine yakındı, şu anda da ayrık ayrık değiller. resimlerime bakabilirsin ekliyorum seni.
ameliyatı ataşehir memorialda oldum, hastaneden de gayet memnun kaldım. her şey yerli yerinde, temiz, personel de ilgiliydi.

benim konumdan ameliyat süreci ve şimdiye kadarki tecrübelerimi okuyabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/505600-alexus-meme-estetigi-ameliyati.html

tesekkürler tatlım yardımların için

cenk tokatın,meme büyütme konusunda iyi olduğunu yorumlardan anladım ama burun estetiği konusunda nasıldır sizce?

bır arkadasım kendısıne burun amelıyatı oldu..memnun seklınden ve nefes problemı vardı oda duzeldı dıyo.bırde arkadasımın erkek kuzenı yaptırdı oda polıslıge hazırlanıyodu hem burnunu yaptırdı hemde yuzende ıkı fındık buyuklugunde ben vardı onu aldırdı ve onada yakısmıstı burnu ve oda memnun ama sen arastır cevrene bak cenk beye amelıyat olanlarla konus..burun estetıgı bolumune konu acabılırsın cenk beye amelıyat olan varmı falan dıye....bıde ofısınde ıkı bayannla karsılastım onlarda memnun sonuctan zaten burun kendını bellı edıyo.
bende yaptırmayı dusunenlerdenım fakat ekonomık olarak bıras daha beklemem gerekıyo..
keske burunuda olmus ve resımlerımle sana yardımcı olmus bırı olsam

Aradaşlar Ebru Durmuş hakkında yorumlarınız nedir?İçinizde meme büyütme yaptıran var mı ona.
kas altı yapıyomuş.o yüzden tercih sebebim olabilir.lüüütfen bilgilendirin beni

aranızda Cenk beye burun ameliyatı olan var mı?

ben olacagım canım..20 nısan ıcın gun alacagım ve amelıyatımı olacagım..ben memedekı sonucundan cok memnunum ve cenk beye bu sefer burnumu yaptıracagım.
daha once ofısınde yaptıgı guzel burunları gordum ve arkadaslarımdakı sonuclarıda basarılı..gözüm kapalı gırecem amelıyata

hayırlı olsun, umarım bu ameliyatta da istediğin sonucu alırsın

hayırlı olsun, umarım bu ameliyatta da istediğin sonucu alırsın

inşallah canım valla ccok sabırsızım bıran once olsun bıtsın ıstıyorum.
bu arada 17 sıne cektım gunu :) 20 sıne almıstım tekrar aaradım daha erken olabılırmı ay sonuna kadar doluymus hep boslugu yok dedı asıstanı bı tek salıda vvar senın gununden once dedı bende salıya aldım:))

burun ameliyatının ücreti nedir canım?ikisi ne kadara olur acaba,benim adıma bir fiyat alırmısın şimdilik,daha önce burun ameliyatı geçirdim,yanlızca rötüş istiyorum.bide meme büyütme.ikisi ne kadar oluyrmuş merak ediyorum.

canım meme ve burun ıkısı bırlıkte fıyatı 7500 lıra ama ıkılı amelıyat oldugu ıcın fıyatta ındıırım yapıyomuş.bu sekılde soyledı asıstanı.
tabı senı gordugunde konusup muayene ettıgınde daha net bı bılgı ve fıyat verır.

teşekkür ederim.o zaman görüşmeye gideyim bir ara.senin burun amaliyatın ne oldu?

yanı gorusmede yaptıgı amelıyatlarıda gorursun fıkır edınırsın..benım burun ıyı 1 haftalık şimdi ve tam ıstedıgım gıbı oldu.her ne kadar şiş ve cok az morluk olsada seklı cok basarılı ve dogal.ıstersen ben 10 gun sonra kontrole gıdecegım.sende o aralar gıtmeyı dusunursen aynı gun randevu alalım gorusuruz,,tanısırız...
bu arada muayene ucretı alıyo bılgın olsun 100 lıra ve amelıyat oldugunda amelıyat ucretınden dusuyo.

canım naptın??amelıyatt oldunmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…