izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Aaa süper güle güle kullan :) Ben de light bir kahvaltı yaptım. Bu ara rejimde gibi bişeyim Dikkat ediyorum bu aralar. Yaz geliyor malum.

Aaa süper güle güle kullan :) Ben de light bir kahvaltı yaptım. Bu ara rejimde gibi bişeyim Dikkat ediyorum bu aralar. Yaz geliyor malum.

Afiyet olsun canım... Evet yaz gelince,havalar ısınıpta sıcaklar yüzünü gösterince bir telaş hemen rejime başlanıyor zaten.. Biraz dikkat etmek lazım tabi,sahilde dikkatlerin göbişe degil memişlere olması lazım degilmi İnce bir bel,dolgun kalçalar ve dolu dolu memeler... Off Offff..Yaz gelsin artıkkkk...

Senin hiiiiiiç rejim yapılcak bir yanın yok Gayet formumdasın maşallah. Çocuktan sonra ben senin gibi kalabilsem varyaaaaa süpppeeer olurr. Benim tek derdim göbişimle. Bir de hala tam ödemi atamadım üstümden. Sinir oluyorum.

Son düzenleme:

Vücuttaki ödemlerden ve şişliklerden kurtulmak için ödem çayı tarifi....

1 Adet yeşil elmayı küçük parçalara ayırıp,1 dal tarçın,1 çay bardagı kiraz sapı,1 yemek kaşıgı yeşil çayı yarım litre kaynar suya atıp 15 dakika demleyin.Hergün taze olarak hazırlayın bu karışımı..Faydasını göreceksiniz...İnşallah... Yada bol bol su için
Canım göbiş zaten erimesi en zor olan yer malesefki,yemene dikkat edersen ve kabızlık problemin yoksa biraz daha inecektir tabi İnşallah yaza kadar istedigin görünüme gelirsin canım..

Arkadaşlar konuyu sohbete döndürecekseniz geyiğe taşıyalım. Son 3 sayfa günaydın, nasılsın, ben iyiyim sen nasılsın vs vs şeklinde gidip gelmiş. Gerçekten konu ile ilgili bilgi almak için girene ayıp oluyor

ahmet aksoylara ameliyat olucam burdan kimse yok mu ona yaptıran?

canım ısmını duydum ahmet beyın ama hiç ameliyat olan bırıne denk gelmedım forumdaa.. muayenehanesıne gıtmedıyseen gıt bı goruş,amelıyt yaptıgı hasta resımlerıne bak..ona gore karar verırsın..bol şans..

Son düzenleme:
tatlım izin problemim var maalesef:S acaba cenk bey rapor ayarlayabilir mi?:S bi fikriniz var mı?

Canım Ben almadım rapor ama Cenk bey yazabilirim demişti bana. Onun bağlı olduğu sağlık ocağına gidip onaylatıyormuşsun. Raporun içeriği olarak da çok anlaşılmıcak şekilde birşeyler yazarım demişti. Yani göğüs büyütme değil de asimetri düzeltme gibi...

merhaba gizemli bende bayadır ameliyayat için iyi bir doktor araştırmaktayım. sanırım sen cenk tokata olmuşsun ve memnunsun. benim ilk kriterim büyük implant. bazı doktorlar gerçekten belli bir büyüklüğün üstüne çıkma istemiyor. cenk bey nasıl bu konuda sence..

gizeml kullanıcısından alıntı
ben cenk beyı onerırım..yontem konusunuda gıdecegın doktora bırak bence..sana en uygun olan neyse onu yapacaktır..
ama benım fıkrımı sorarsan koltukaltı dıye ısrarcı olma..bende ılk basta dusundugum ve sıcak baktıgım yontemdı ama bazı rısklerı var..
memeye uzak bır bolge o yusden dokuların zarar gorebılıyo ve bazen protez tam oturmayabılıyo..ben sadece yuvarlak protez ve buyuk olsun dedım, gerısını cerraha bıraktım..
sen ız konusunda terddutlusun sanırım ama benım neredeyse 1.5 sene oldu yaptıralı hıc bı sekılde ızlerı bellı degıl ancak aynanın karsısına gecıp dıkkatlıce ıncelersem gorebılıyorum.arkadaslarım dıkıs ızın nerede dıe soruyolar..bana doktorum memealtı kesısını onerdı..memeucuda olabılırdı ama onuda bekar oldugum için,sut kanallarına zarar verır dıye onermedı.. o yusden sen bı kac cerrahla gorus ve fıkır al.
hangısı ıcıne sınersede onu tercıh edersın.

birde niçin yuvarlak tercih ettin???

bugün cenk beye gittim konuştuk hoşuma gitti doktor sıcak kanlı. benim istediklerimi söyledim oda nasıl olması gerektiğini anlattı. benim göğsüm küçük değilmiş normal diyo oysa bana hep küçük geliyodu sadece biri diğerinden biraz daha küçük onuda ayarlarız dedi meme dokum varmış sarkma yokmuş daha tam belli değil ama 200 takacakmış bana çok az geldi.. ama ben zayıf olduğum için sana daha büyük yapamam hoş durmaz dedi bide zaten göğüslerin iyi diyo küçük değil diyo ben anlamadım.. orada birsürü fotoğraf gösterdi onlara bakarak benim göğsüm gerçekten iyi ama protez konulursa hem asimetrisi düzelir hemde hoş olur diye düşünüyorum.. gizeml albümden meme büyütme albümlerini bulamıyorum nasıl bulcam okadar aradım hep burun estetiği ve başka fotolar var bi yardımcı ol arkadaşım yaa :))

cok saol tatlım cevapladığın için...o zaman bir problem kalmaz bnm için...hep aklımda o soru işareti vardı nasıl rapor ayarlarım diye...birde anlaşılmayacak bişey yazması gerekli ki açıklamasını yapabileyim...umarım artık hayallerime kavuşurum...:)

canım benımde ılk krıterım buyuk olmasıydı..yanı ben olmusken vucut yapıma uygun buyukluktee abartı olmayacak bısey ıstemıstım..cenk beyede ozeellıkle hıc bır amelıyat detayına karısmıyorum ama buyuk ve yuvarlak protez olsun demıstım..
cenk bey buyukluk konusunda cıkabılıyo ve ben 500 cc taktıran hastasının oldugunuda bılıyorum ama o kadının oncesıde sılıkonmus ve cıkartmıs daha buyugunu yaptırmıs..
hastam ozellıkle 500 cc ıstedı bende yaptım dedı..oyle yanı bana bıle amelıyat oncesınde dedıgının 25 cc ustunu kullanmıs yakısmadı gizem dedı buyukte ıstıyosun zaten bende yakısanı yaptım dedı ve cıdden bunun kucugu olsaydı yada ıstedıgım gıbı olmasaydı cok uzulurdum..

birde niçin yuvarlak tercih ettin???[/QUOTE]

canım yuvarlagı secmemın nedenı benım goguslerımın dümdüz olmasıydı yanı bıldıgın dumduz erkek gögsü gıbı sadece bırı dıgerınden bıras yanı bı cevız buyuklugunde cıkıntıydı..forumda ılk olarak zaynep dıye bı arkadas var onun resımlerını gordum..yuvarllak yaptırmıs memnundu ve dekolteesının de guzel oldugunu ayrıca goguslerının ust kısımları boşşa sende yuvarlak tercıh et dedıgınde aklıma yatmıstı..sonra cenk beye muayene olunca oda dedı ben damla kullanmıyorum dedı ve tercıhm yuvarlak dedı..nedenıde hıc meme dokusu olmayan bırıne damla yapsam 6 ay sonraa memnun degılım dıye gelır demıstı cunku damlanın dolgunluk alt kısmında yuvarlagın ıse heryerınde ve yuvarlak olursa ustlerın bos ıstedıgın gıbı olur dedii..benımde zaten oncesınde forumda okudugum yazılarda genellıkle yuvarlak tercıh edılmıs ,cenk beyın ofısınde bakıgım resımlerdede yuvarlaklar daha guzel duruyo o yusden yuvarlagı tercıh ettım..
zevk meselesı bırazda..damlayı cok sevenlerde var ama ben begenmıyorum..

canım evet mutevazı ve sıcakkanlı bırı..benımde senınkı gıbıydı bırı dıgerınden daha kucuk..ama bana ıkısıde aynı gıbı gelırdı onun yaptıgı olcumde farkettım bırının dıgerınden az bıras fazla oldugunu ve onuda bırıne dıgerıne gore kucuk protez koyarak dengeleyecek..
senın gosterdıgı resımlerde begendıgın varmıydı ve genellıkle senın vucut yapına meme dokuna yakınları gosterıyo..sana az geldıyse ben bıras daha buygunu ıstıyorum de..
ben hep oyle dedım buyuk olsun ama kucuk olmasın dıyee ve sonuc tam ıstedıgım gıbı..
200 cc demısse vardır bı bıldıgı mesela bana 200 cc deseydı ben amelıyat olmazdım ve kendısıde dedı zaten amaelıyatta 325 bıle senın ısteyecegın sekılde olmadı dıye..
bende normal duran 375 sende asırı buyuk durabılır..beklentını anlatan bı resım götur yada göstedıgı resmlerden begendıgını goster..
bnm albumlerımde burun yok canım..sen genel albume baktın sanırım orada herkesın albumlerını gorebılırsın..sen benım ısmıme tıkla profıl bılgıleını ısaretle benım profılı goreceksın sonrada solda altta albumum var..ordan resımlere bakabılırsın

canım çok teşekkür ederim cevapladığın için. bende göğüs dokusu var sanırım damla olur. fiyat konusunda nasıl. bide konaklama imkanalrı nasıldır?

canım çok teşekkür ederim cevapladığın için. bende göğüs dokusu var sanırım damla olur. fiyat konusunda nasıl. bide konaklama imkanalrı nasıldır?

rıca ederım canım..yuvarlak ve damla her ıkısının de sonuclarına bakarsın hangısı hosuna gıderse onu tercıh edersın..
cenk bey 4500 tl ye yapıyo ve 100 lıra muayene ucretı var amelıyt olursan bu aldıgı muayene ucretını fıyattan dusuyo..
hastane konforlu orda kalablırsın..hemsırelerde cok ılgılı..onun dısında otel falan ayarlıyolarnı bılmıyorum.

canım seyahat için sence ne kadar beklemem gerekir. birde ameliyattan sonra çok kontrol oluyor mu?

canım seyahat için sence ne kadar beklemem gerekir. birde ameliyattan sonra çok kontrol oluyor mu?

ben ızmırde oldum aydında yasıyorum amelıyatımın ertesı gunu sabah cıktım eve geldım.1.5 saat yoldu ama en ufak bı sarsıntıda canın yanıyo..uzak mesafe gıdeceksende 3 yada 4.gun derım..bıras toparlanırsın oyle cıkarsın yola..kontrol onemlı ozellıkle ılk 6 ay..ılk 1 ayda 5 kez kontrole gıttım ama yurt dısından gelıp amelıyat olup ulkesıne donen var kontrole gelmeyen..
bnce yasadıgın sehırde yada yasadıgın sehre yakın oln bı yerde doktor arastır,kontrole gıdıp gelmen kolay olur ve beklenmedık bı durumda cerrahına ulsmnda rahat olur..yınede sen bılırsın senın kararın..

teşekkürler canım. çok aydınlatıcı oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…