izmirde gögüs büyütme ameliyatı

anladım kızlar. çok sagolun destekleriniz için...tabii birden gögüsler o kadar büyüyünce agırlık olur onada sabretmek gerek...gelişmelerden haberdar ederim sizleri..

Anladım cnm çok teşekkür ederim...Banada mucize bekleme demişti ama yinede kullanıyorum tam anlamıyla geçmicek biliyorum sadece izlerim soluklaşsın yeter oda 2-3 aydan sonra diyosun bundan sonrada yine biraz sabır önemli sanırım birde masaj yaparken benim hala göğüslerim acıyo o nezaman geçicek acaba cnm sende ne kadar sürmüştü yani acı dediysem o dairesel harekette bastırırken masaja engel değil ama yinede acıyo!Ben konu açmayı düşünmüyorum cnm arada burdan takip ediyorum sonuçta bende senin bu konun sayesinde cesaretlendim cenk beyi tanıdım yardımcı olmam gerektiğinde bende bu başlık altında yazarım sakıncası yoksa:))))

canım ılk zamanlar bıraz acı oluyo..dıkıslerının oldugu yere dogru cok bastırma..dıkıslerının arasından masaj sırasında cok acık renkte sarı bı su gelebılır kabuk attıgında damla damla seklınde ama onemsencek bısey degıl..ıcerdekı dokularının ıyılesmesı anlamına gelıyo..ben cok panık olmustum..oylle bı durumla karsılasırsan panık olmana,korkmana gerek yok

senınde bı konun olmasını ıstersın belkı o acıdan soyledıım..yoksa canım benım ayıp edıyosun ne sakıncası olacak..ıstedıgın gıbı kullan,yaz, cız )

Son düzenleme:

Peki, cnm tşk ederim sayende cenk beye bşy sormama gerek kalmıyo iyi ki varsın

perşembe günü saat 10:00 a randevu aldım cenk beyden .. çok tırsıyorum bir sürü korkularım var gizem beni gaza getirdi resmen ve bi hışımla aradım sanırım benim sonumda laktu gibi olacak :))))

perşembe günü saat 10:00 a randevu aldım cenk beyden .. çok tırsıyorum bir sürü korkularım var gizem beni gaza getirdi resmen ve bi hışımla aradım sanırım benim sonumda laktu gibi olacak :))))

Canım hiiççç tırsmaa... Cenk bey mükemmel sonuçlar çıkarıyor.Böyle başarılı bir cerraha kendini teslim ettikten sonraaa...hiçbirşeyden korkmana gerek yok Doktoruna güven ve kafanda hiçbir soru işareti kalmasın canım.Emin olki Cenk bey senin için en iyisini seçecek ve tercih edecektir...

ya ben aslında acıya dayanıklı biriyim acıdan filan korktuğum yok tek korkum hayal kırıklığı yaşarmıyım diye yada kesik izi kalırmı diye yeni üye olduğum için fotoğraflarıda göremedim merak ettim doğrusu.. karışığım anlıyacağın

arzum canım ben fotoğraf görmek istiyorum fakat bu mümkün olmuyo sana özeldende ulaşamıyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisin :)

arzum canım ben fotoğraf görmek istiyorum fakat bu mümkün olmuyo sana özeldende ulaşamıyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisin :)

Canım yeni üyesin,mesaj sayın yetersiz oldugundan göremezsin.Kotan dolunca görebilirsin ancak,yorum yazmaya devam

Bende yeniyim burada, fotoğraf nasıl konur, nasıl görülür bilmiyorum henüz. Öğreneceğiz bakalım, şu acemilik bir bitsin önce.. :)

Canım yeni üyesin,mesaj sayın yetersiz oldugundan göremezsin.Kotan dolunca görebilirsin ancak,yorum yazmaya devam

canım benim perşembe günü randevum var ve gitmeden önce bi fikrim olur diye fotoğraf görmek istedim :)) bana fotoğraf gönderecek bi hatun yokmu yaa bi el atın bakiim bana :))

Onu anladım da.. Ben nasıl resim koyabirim onu çözemedim.. Ama çözerim her harhalde..

ben anlamam valla :)

Kızlar yeni üyesiniz,mesaj sayınız ne albüm görmenize nede albüm yapıp foto eklemenize müsade etmez.O yüzden bol bol yorum yazmaya devam Profilinize girin,aşşagıya dogru indiginizde sag tarafta albüm bölümü olacak tıkladıgınızda ne yapacagınız yazacak,sizi yönlendirecek zaten.Sıkı bir bilgisayar kullanıcıysanız çözebilirsiniz olayı zaten.Mesaj kotanızı doldurmaya bakın şu anda foto konusunda tekrar yardımcı oluruz gerekirse...

mersi şekerim :)))

:)) yazdıklarımdan gaza geldın sanırım ama oyle korkulcak bır amelıyat degıl kı..sadece 4-5 gun yatıp kalkarken zorluyo..onunn dısında hızlı bır ıyılesme suren var..cenk bey basarılı bır cerrah ekıbıde oyle..ben narkozdan cok korkuyodum kı 3 amelıyat oldum farklı farklı hepsıne gırerkende bu korku vardı..hatta cenk beye demıstım ben sıze cok gguvendım ama bu narkozdan cok korkuyorum..oda demıstıkı hıc korkma oda en az bnm kadar basarılı..ve gercektende o ccerrahın adını bılmıyorum ama gercekten bnm uyuturkenkı zamanlaması cok guzel hıc fazlada vermedı narkozu ve amelıyat bıttıkten 30-40 dakıka sonra uyanmısım..
randevu almıssın korkularını anlat cenk beye..aklına takılan ne varsa sor cunku acıklamaları senın anlayacagın dılle anlatıyo gayet net bı sekılde..

Geçmiş olsun canım..
tesekkur ederım cnm

canım benim perşembe günü randevum var ve gitmeden önce bi fikrim olur diye fotoğraf görmek istedim :)) bana fotoğraf gönderecek bi hatun yokmu yaa bi el atın bakiim bana :))

sanırım yoorum sayın yettı ve artık albumlerı gorebıleceksın..ayrıca gıttıgın zaman muayeneye doktorun ssana gosterır amelıyat ettıgı hastaların resımlerını..senın vucuduna yakın olan orneklerden begendıgın gosterebılırsın yada begendıgın bı resmı gosterıp buyukluk ve sekıl olarak ıstedıgını aktarabılırsın..
ama cenk beyde karar verrırsen o sana en yakısanı yapcak..ben hep buyuk ıstedım yapılı bırıyım bıras uzun boylu genıs omuzl falan bana yaptıkları cok guzel oldu cunku ıstedıgımı bılıyodu zaten..bol sans sana sımdıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…