-
- Konu Sahibi asminreina
hayırlı olsun sımdıden? kıme amelıyat olcaksın? gorusmelerın nasıl gecti?
bence 1 haafta ızın al..sen suan buyuk ıhtımalle hepimizin eskıden kullandıgı gıbı destteklı kullanyosundur..bende ful desteklı kullanıyodum sımdı buyuklugu o kullandıklarım kadar ve eskıden hep desteklı kullndıgım ıcın kımse farketmedı..bır kaç kız arkadas var bılıyolar amelıyat oldugumu ama solemesen anlasılmaz ddedıler..o yuzden cok kısının anlayacagını dusunmuyorum..
ılk 4 gunku agrı daha cok yatıp kalkarken oluyo ama guclu agrı kesıcıler var kugatsunun dedıgı gıbı..korkma sakın olduktan sonra sende dıceksın neden bu kadar ertelemısım..senı zorlayacagı 3-5..yurumede oturmada skıntın olmaz ama alısık olmadıgın ıcın agırlık varmıs gıbı hıssedersın oda zamnla gecıyo..
evet ozellııkle bandajlıyken cok one cekıyo kambur gıbı duruyosun ama bır hafta sonra sporcuya gecınce o hıs gıdıyo.alışıyosun..
ben gordum resımlerı cok guzel olmus ve vucuduna coook yakısmış..gule gule kulan..konu acma zamanı gelmedı mı :))
canım bende onu 3 ay duzenlı kullandım ama cenk bey mucıze yaratmıyo dedi bıraktım..masajları unutuyodum onu surerken masajımıda yaptıgım ıcın 3 ay kullandım..
eurojelde var bı medıkal tanıdık soledı bnm amelıyttan 5 ay sonra cok ıddıalı 10 yıllık ızı gecırıyo dedı ama kullanmadımm..o yusden etkısını bıllmıyorum..istersen bır arastır canım..
canım 2. ve 3. aydan sonra soluklasıyo yavas yavaş ve 1-1.5 yılda farkedılmıyo bıle..bnm suan hıc bellı degıl..
Bende albüm yaptım birkaç resim koydum şimdilik yorumlarınızı bekliyorum....
Anladım cnm çok teşekkür ederim...Banada mucize bekleme demişti ama yinede kullanıyorum tam anlamıyla geçmicek biliyorum sadece izlerim soluklaşsın yeter oda 2-3 aydan sonra diyosun bundan sonrada yine biraz sabır önemli sanırım birde masaj yaparken benim hala göğüslerim acıyo o nezaman geçicek acaba cnm sende ne kadar sürmüştü yani acı dediysem o dairesel harekette bastırırken masaja engel değil ama yinede acıyo!Ben konu açmayı düşünmüyorum cnm arada burdan takip ediyorum sonuçta bende senin bu konun sayesinde cesaretlendim cenk beyi tanıdım yardımcı olmam gerektiğinde bende bu başlık altında yazarım sakıncası yoksa:))))
Canım çok begendim ben gögüslerini.Çok güzel olmuşlar güle güle kullan,saglıkla inşallah..
canım ılk zamanlar bıraz acı oluyo..dıkıslerının oldugu yere dogru cok bastırma..dıkıslerının arasından masaj sırasında cok acık renkte sarı bı su gelebılır kabuk attıgında damla damla seklınde ama onemsencek bısey degıl..ıcerdekı dokularının ıyılesmesı anlamına gelıyo..ben cok panık olmustum..oylle bı durumla karsılasırsan panık olmana,korkmana gerek yok
senınde bı konun olmasını ıstersın belkı o acıdan soyledıım..yoksa canım benım ayıp edıyosun ne sakıncası olacak..ıstedıgın gıbı kullan,yaz, cız)
perşembe günü saat 10:00 a randevu aldım cenk beyden .. çok tırsıyorum bir sürü korkularım var gizem beni gaza getirdi resmen ve bi hışımla aradım sanırım benim sonumda laktu gibi olacak :))))
Canım hiiççç tırsmaa...Cenk bey mükemmel sonuçlar çıkarıyor.Böyle başarılı bir cerraha kendini teslim ettikten sonraaa...hiçbirşeyden korkmana gerek yok Doktoruna güven ve kafanda hiçbir soru işareti kalmasın canım.Emin olki Cenk bey senin için en iyisini seçecek ve tercih edecektir...
Canım hiiççç tırsmaa...Cenk bey mükemmel sonuçlar çıkarıyor.Böyle başarılı bir cerraha kendini teslim ettikten sonraaa...hiçbirşeyden korkmana gerek yok Doktoruna güven ve kafanda hiçbir soru işareti kalmasın canım.Emin olki Cenk bey senin için en iyisini seçecek ve tercih edecektir...
arzum canım ben fotoğraf görmek istiyorum fakat bu mümkün olmuyo sana özeldende ulaşamıyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisin :)
Canım yeni üyesin,mesaj sayın yetersiz oldugundan göremezsin.Kotan dolunca görebilirsin ancak,yorum yazmaya devam
Bende yeniyim burada, fotoğraf nasıl konur, nasıl görülür bilmiyorum henüz. Öğreneceğiz bakalım, şu acemilik bir bitsin önce.. :)
25 adet mesaj yazacakmışız yoksa albümleri göremiyoz( malesef
Onu anladım da.. Ben nasıl resim koyabirim onu çözemedim.. Ama çözerim her harhalde..
Onu anladım da.. Ben nasıl resim koyabirim onu çözemedim.. Ama çözerim her harhalde..
ben anlamam valla :)
Kızlar yeni üyesiniz,mesaj sayınız ne albüm görmenize nede albüm yapıp foto eklemenize müsade etmez.O yüzden bol bol yorum yazmaya devamProfilinize girin,aşşagıya dogru indiginizde sag tarafta albüm bölümü olacak tıkladıgınızda ne yapacagınız yazacak,sizi yönlendirecek zaten.Sıkı bir bilgisayar kullanıcıysanız çözebilirsiniz olayı zaten.Mesaj kotanızı doldurmaya bakın şu anda foto konusunda tekrar yardımcı oluruz gerekirse...
perşembe günü saat 10:00 a randevu aldım cenk beyden .. çok tırsıyorum bir sürü korkularım var gizem beni gaza getirdi resmen ve bi hışımla aradım sanırım benim sonumda laktu gibi olacak :))))
tesekkur ederım cnmGeçmiş olsun canım..
canım benim perşembe günü randevum var ve gitmeden önce bi fikrim olur diye fotoğraf görmek istedim :)) bana fotoğraf gönderecek bi hatun yokmu yaabi el atın bakiim bana :))