-
- Konu Sahibi asminreina
profil resmindeki gibi oluo mu gerçekteeeeennnnn :)))))))) bu cenk beyin soyismi ne acilen gitmem lazım geçmiş olsun cnm
profıl resmım bana ait değil canım benım resımlerım albumlerde var..profıle koymadım begendıgım bır avatAr sadece o.. soyadı tokat.
Gizeml....Günaydın canım...Nasılsın?
gunaydın canım benım..ıyıyım sen nasılsınn..omzun nasıl oldu?
albümleri henüz göremiorum en kısa zamanda bende ameliyat olucam tabi doktorumu seçebilirsem profildeki resim gibi yapacak bi doktor:::::))))))))
Omuzum daha iyi şükür...Eşimi işe,çocuguda kursa gönderdim.Evde tek başıma kaldım yatıcam biraz daha
bol şanş..doktoruna guvenmeden amelıyat olma..hangı cerrah olursa olsun içine sınmedımı ele,baskasıyla gorus..
bu amelıyatta doktor secımı cok onemli.senı vezırde eden rezilde eden sececegın cerrahtır.
günaydın
nasıl oldun?
çok teşekkür ederim senin ağrın yada kalıcı bi izin falan oldumu bide tam olarak nereden yerleştirdiler kas altımı üstümü koltuk altı meme altı yada başı hangisi daha sağlıklı bilgin var mı
Kızlaaaaaaaaar günaydıııın
günaydın
nasıl oldun?
İyiyim çok şükür. Ufak tefek sıkıntılar dışında herşey yolunda. Senden naber
bnm agrım ılk 4 gun oldu..oda yatıp kalkarkenn. kı bu amelıyatın en zor asamasıdır ılk 4 gun...aman aman bı agrınn olmaz belkı ama o yatıp kalkma cok zorlar..sonrası daha rahat gecıyoo..yatıp kalkarkenn 4 gun boyunca bırının sırtından destek vermesı gerekır mutlaka..
bnm memealtından yerlestırıldı..dual plan yontemı.. yuvarlak hıgh profıl..
koltukaltı memeye uzak oldugu ıcın dokuların fazla zarar goruyo ve genelde kltukaltından jel protez yerlerstırmıyolar..ıcı tuzlu su dolu protez kullanılıyo.bu sekıl protezde ıcındekı suyu hıssedersın yada zamnla su sızıntı yapar seklı degısır kuculur ve bırı dıgrınden farklı gorulur..genelde cerrahların cogu jelı tercıh edıyo cunku yırtılma ıhtımalı cok zor ama kı yırtlıdı dıyelım dagılmıyo..
memeucu guzell bı yontem ve ızın en belırsız oldugu ama bunuda emzırme ısnı tamamlamıslara daha cok kullanıyolar.. sut kanallarının hangısının calısacagını cerrah bılemez ve sut kanallarının bazıları kesılır ılerde emzıremeyebılırsın..
meme altı ıse cerrahın memeyı en ıyı gordugu yerdır ve genelde cogu cerrahta bu kesıyı tercıh eder..ılk 3-4 ay ız kırmızıdır ama sonrasında zamnlaa tenının rengını alıyo ve 1-1.5 yıl sonra bellı olmuyo bıle..
maaşallah diyelim. benim tam 1 ay oldu sıkıntı hiç yok. bi alışverişe çıkmam lazım
Kızlaaaaaaaaar günaydıııın
Günaydın tatlım...Uyuyacaktım ama bu gidişle uyuyamayacagım galiba...
Uyumaaaaa kızz uyumaBiz uyuyomuyuz bak . Geldik işe çalışıyoruz harıl harıl :126: