- 17 Mart 2012
- 183
- 0
-
- Konu Sahibi asminreina
Canım yorum yapmadan geçmek istemedim, özel mesaj gönderecektim kotaya takıldım :)) Çok hoş gözüküyorsun maşallah. Şimdilik bu kadar.. Görüşürüz.
Merhaba arkadaşlar sayfalarca yorumlarınızı okuduk,öteki hafta ameliyat oluyoruz ve ya istediğimiz gibi olmazsa diye inanılmaz korkuyoruz.iki arkadaş kalkıştık bu işe ve bir haftadır yorumlarınızla yatıp kalkıyoruz kafamızdaki sorulara cevap bulabilmek için ikimizinden istediği ölçü ve doktorumuzunda önerdiği ölçü 80 b yalnız bunun kaç cc sonucu oluşacağını bilmiyoruz bi çok arkadaş 300 küsür ccden bahsetmiş çok büyük olmuyormu kaç bedene eş değer oluyor,birde high profile ve moderate arasındaki fark nedir?
Gizeml ciimm nasılsın? Uzun zamandır gorusemedık. okul hayat derken ugrayamadım hıc. Umarım ıyısındır. Öpüyorum senı çok gorusmek uzere.
bana yazdıysan tesekkur ederım..en guzellerı senın olsun
Merhaba arkadaşlar hayırlı olsun öncelikle umarım istediğiniz gibi olur hepimiz bu ameliyatı mutlu olmak için yaptırıyoruz sonuçta...ben kendimden örnek veriyim size boyum 1.66 kilom 60 ameliyattan sonra kilo verdim benim göğüs dokum biraz vardı birkaç fotada ekledim dilerseniz bakabilirisiniz 75 b takıyodum ama üstleri kilo alıp vermekten boşalmıştı göğüs dokum biraz olduğu için doktorum kasüsütünü uygun gördü mentor marka 375cc moderate marka protez kullanıldı sonuçtan çok memnunum dolgun ve dik göğüslere sahip oldum çok mutluyum bugün kendime sütyen aldım şuan 90 b olmuşum 85 te oluyor ama üstlerden taştığı için 90 daha iyi oldu benim kasüstü olduğu için moderate tercih ettim daha doğal olsun top gibi durmasın diye ama kasaltı olsaydım high profili tercih ederdim ama cc daha düşük belki 325 350 falan çünkü high profilin yandan bakıldığında çıkıntısı daha fazla Eki Görüntüle 375995 örnekte görüldüğü gibi umarım yardımcı olabilmişimdir bol şans size:)))
Bizim kas alti olucak ve gogus alti cizgisinden yapilacak bizim doktordan istedigimiz olcu 80bedeni dolu dolu dolduran 85e yatkin bi olcuydu ama sizin yorumlardki ccleri okuyunca acaba kucukmu olur. doktorumuz siz bana birskin vucut yapiniza uygun cok dogal bi gogus olucak dedi ama insan illaki heyecan yapio ya olmazsa die bide ameliyat sonrasi takilan sporcu sutyeni olrak ne tercih ettiniz ve bedenini nasil ayarladiniz? kizlar feci heyecanliyim bir an oncr olmak istiyorum bi bayan icin cok buyuk bi eksiklik umarim sizin gibi sonuctan memnun kaliriz.Odem ne kdr surede gecti sizde ne kdr sure sonra kollarinizi rahatca kullanip rahat hareket edebildiniz? bide yazin bikiniden dikis yerlerim gozukurmu die endiseleniyorum
yardimci oldugun icin cok sagol burda yorumlari okumak fikir yurutebilmek cok iyi geliyor insana :)))
bana yazdıysan tesekkur ederım..en guzellerı senın olsun
Rica ederim...Siz cc lere aldanmayın çünkü boy kilo omuz ve göğüs kafesi genişliği çok önemli kimisinde 280 dolu dolu durur kimisinde 400 bunu doktorunuz daha iyi bilir önemli olan sizin ne istediğiniz bunu çok iyi ifade edin.Bende ilk görüşmeye gittiğimde çok büyük olmayan doğala yakın bir göğüs istiyorum dedim bende burda okuduklarımdan yola çıkarak en fazla 275 istiyodum doktor önce 325 deyince çok büyük olur dedim fikrinin değiştirmeye çaliştım ameliyattada 375 koydum deyince tamam dedim kocaman göğüslerim oldu ben hep küçük olsun diyodum korkuyodum büyük olur diye ama o kadar güzel olmuş ki boyu şekli iyi ki 375 olmuş daha küçüğü mutsuz ederdi beni şuan tam normal oldu vucuduma göre insan yaptırmışkende biraz büyük dolgun olsun istiyo yıllarca göğüssüz gezdik ztn:))))yani kızlar doktorunuza güvenin size yakışanı yapıcaktır çok küçükte yaptırmayın sonra pişman olursunuz bu forumda genel olarak kişiler küçük oldu diye üzülüyo çünkü ilk açıldığında görüyosun süper dolgun 2 hafta sonra ödemler inmeye başlıyo göğüs yumuşuyo şekli doğallaşıyo ve haliyle ödemli halinin yanında gözüne baya küçük geliyo...Kollarınızı 4 gün sonra rahat rahat oynatırsınız kişiden kişiye değişir tabi belki 2 gün belki 1 hafta....meme altı kesisi oldu bendede bikinin altından görünmüyo merak etmeyin 3. aydan sonra rengi soluklaşıyomuş ztn bende suan kremimi kullanıyorum..sütyene gelince doktorum bana en az beden 85 olacağımı söylemişti bende nbb nin 85 beden sporcusunu aldım rahatım arzum77 arkadaşımızda ay yıldız'ı tavsiye ediyor önden açılabiliyormuş ay yıldızın sitesinden sipariş verilebilirmiş tercih sizin.Sizin boy kilo nedir?Doktorunuz kaç cc ve nasıl protez önerdi??
Biz bir arkadaşımızla sohbet ederken onun arkadaşının silikon yaptırdığını ve çok memnun kaldığını bir zararı olmadığını sölemesi üzerine ve araştırma yaparken forumdaki yazıları okumanın gazıyla soluğu doktorun yanında aldık bütün aklımızdakileri sorduk sadece görsel olarak şöyle olacak diye bi foto. göremedik muayehanesinde tadilat varDI ortalık biraz karışıktı diye acele ettik açıkçası ama ben size full b yapıcam dedi cc sini konuşmadık yuvarlak protez tercih ediyormuş kas altında daha güzel durduğunu söyledi bizde aynı fikirde olduğumuz için kabul ettik bu arada ameliyatı olan o arkadaşımıza kaç cc taktırdığını sorduk 230 cc deyince biz ufaktan bi panikledik kızı hiç görmedik çünkü ya bizede 230 cc takarda küçük olursa okdr ameliyat oluyoruz bide istediğimizden küçük olursa diye bir telaş sardı çünkü sizin yorumlarınızda genel olarak 300 ve üzeri ccler konuşuluyo o yüzden kafamız fena karıştı benim boyum 1.60 kilom 45 dediğin gibi vücut yapısına orantılı olduğundan 230 cc o arkadaşta normal ve güzel durmuş olabilir ama insan yıllarca göğüssüz gezdikten sonra bu ameliyatı olurda istediği ölçüye erişemezse diye daha çok panikliyor o yüzden de doktorumuza bikaç fotoğraf gönderip ayrıca kendisinden de ameliyat olan hastalarından gösterebilceği örnek istemeye karar verdik.Sporcu sütyeni konusunda birlikte ameliyat olcağım arkadaşımda ayyıldız almamız gerektiğini önden açıldığı için giyerken daha az zorlanıcağımızı düşünüyor.Yani uzun lafın kısası ödem geçtikten sonra göğüs doğal haline gelince keşke daha büyük yaptırsaydım demekten çok korkuyorum günler hızla geçiyor diğer cumrtesi ameliyat olucaz umarım istediğimiz gibi olur birde senin eklediğin foto.yu göremiyorum ve hangi kremi kullanıyorsun?
Anladım cnm doktorun dediği doğrudur sonuçta zayıf birisin artı high profil yaparsa sonuç seni memnun eder sanırım çünkü high profil moderate göre daha büyük duruyor hayırlısı olsun umarım herşey istediğin gibi olur sonuçları paylaşırsın bizimlede merak ediyorum şimdiden:)resimleri görmen için 25 msj sayısını doldurman gerek cnm seni arkadas olarak ekledim ztn...Contractubex kullanıyorum meme altı kesisi oldu benimde izlerin geçmesine yardımcı olan bir jel bakalım bir 5 ay daha kullanıcam artık...
teşekkür ederim ya walla seninde kafanı ağrıttım ama insan heyecan yapıyo deneyimli birilerinden akıl almak iyi geliyo :))
haber veririm tabiki o kremi duymuştum çok etkiliymiş ameliyat izlerinde hatta sivilce lekelerine bile kullanan varmış çok teşekkür ederim tekrardan doktorla konuştuktan sonra yine soru bombardımanına tutarım artık seni ameliyat olana kadar bıktırmam inşallah :))
görüşme yapan arkadaşlar fiyat hakkında bilgi verebilir mi ? yardma ihtiyacım var
görüşme yapan arkadaşlar fiyat hakkında bilgi verebilir mi ? yardma ihtiyacım var
canım ben de 1,5 ay önce 5.000tl.ye ameliyat oldum.
bak arzum çok iyi takip eder, bilgilenir bilgilendirir. bütçeni söylersen ona göre yönlendirsin seni
canım ben de 1,5 ay önce 5.000tl.ye ameliyat oldum.
bak arzum çok iyi takip eder, bilgilenir bilgilendirir. bütçeni söylersen ona göre yönlendirsin seni
saolsun yardmci oluyo coksen kime olmustun cnm ameliyatı , hatirladığım kadaryla cok memnundun :) gúle gúle kullan darisi basıma ins :)