izmirde gögüs büyütme ameliyatı

"Harika geçti her şeyden çok memnunum daha iyisi olamazdı doktorum hemşirem kaldığım hastane muhteşem konforlu ağrım sızım yok dikiş izim kalmayacak tam vücuduma göre oldu ne eksik ne fazla dik dolgun büyük tek bir şikayetim bile yok" deyip
Üstüne bir de doğal yöntemlerle göğüs büyütülmez, çocuk emzirmede bir zararı olmaz, diye ahkam kesip sadece meme protezi hakkında sayfalarca yorum yazıp her fırsatta doktorunun ne kadar profesyonel olduğunu vurgulayanlara ne kadar güvenilir ki bilemiyorum???
Dokunulunca silikon hissedilmez de ne demek ya? Bunu hiçbir doktor inkar etmiyor protezler asla doğalı kıvamında olmuyor. Hem kendi göğüsleri önceden çok küçükse kaç tane dolgun göğüse dokundular da kendilerininkinin de doğal göğüslerin dokusuyla aynı olduğunu iddia ediyorlar?
Hayatta hiçbir şey mükemmel olamazken bir meme silikonun bu kadar muhteşem olması bana garip geliyor

burdakı yorumlar ve arkadasların ekledıgı resımler sadece amelıyat olmak ısteyen arkadaslara fikir vermek için..bu sayfadakı yada dıger arkadasların sayfasındakı yorumları okuyan ve amelıyat olmak ısteyen arkadasların kendı akılları var,gerizekalı değiiler ve yorumları ıdrak edebılıyolar , dusunme yeteneklerıde var vee bırakta kararı onlar kendılerı versın...ısterlerse gıder gorusurler ısterlersede gorusmezler.bu onları ılgılendırır..zaten cerrahlarda sılıkonun nasıl bısey olacagını kıvamının nasıl olacagını baska hastalardan cıkardıgı ve sterıle edılen protezlerle gosterıyo..karar verıp amelıyat olmak kısılere kalmıs..
ayrıca bende hıpofızdekı bı sorundan dolayı gogus gelısımı olmadı ve sureklı endokrınolojı doktorunun kontrolundeyım ben doktorumun dedıklerını aktarıyorum...dogal yolla buyuse 4senelık cerrahımın bana onerecegı bısey olurdu dımı bana 4000 tl odetmezdı..demekkı yokkı oda sılıkonu oneriyo..
ha sen bu kadar karsıysan yorumları okumazsın ve kendınde sılıkon protez yaptırmazsın olur bıter..
ben annemın memesıyle kendı memem arasında bı fark gormuyorum sadece onunkıler bıras sarkmıs ama benımkıler dımdık..
sende bı bayansın hıcmı kız arkadaslarının goguslerını gormedın yada dokunmadın valla ben amelıyat oncesı cevremde gogusu olan bayanlara dokundum..
ha eger bu sana anormal geldıyse bılemem..oda senın dusuncen saygım varr..

Son düzenleme:
benimde merak ettiğim bir şey var.doktor ahmet seyhan ilk görüşmede muayene ücreti falan alıyor mu? izmirdeyim bende.

benimde merak ettiğim bir şey var.doktor ahmet seyhan ilk görüşmede muayene ücreti falan alıyor mu? izmirdeyim bende.

Kesinlikle almiyor canim hatta ben amelliyatan once 3 kere gittim hic bir ucret almiyorlar. Tabiki sonrasindaki muayenelerdede alinmiyor.tavsiye ederim bence bi git gorus

Kesinlikle almiyor canim hatta ben amelliyatan once 3 kere gittim hic bir ucret almiyorlar. Tabiki sonrasindaki muayenelerdede alinmiyor.tavsiye ederim bence bi git gorus

çok teşekkür ederiimm:)) alsancaktaymış sanırım yerii araştırıp gideyiim mutlaka o zaman =)) artık bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum bende.

çok teşekkür ederiimm:)) alsancaktaymış sanırım yerii araştırıp gideyiim mutlaka o zaman =)) artık bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum bende.

evet alsancakta. ilk görüşmede çok bilgi sahibi olacağına ve iyi elektrik alacağına eminim.... gidersen habersiz bırakma bizi....

bizler onca başarımıza rağmen yıllardır güven eksikliği yaşadık (ve halen yaşıyor benim gibi henüz ameliyat olmamışlar) bir bayanın kendini dişi hissedebilmesi çok önemli. bunu yaşamayan bilemez. öeneğin ben, göğüslerimin yokluğunu düşünmediğim tek bir günüm geçmedi... öyle büyük bir yokluk ki bu, narkoz yemeye, sıkıntı çekmeye, yıllarca birikim yapıp harcamaya katlandırıyor insanı.
size ve sizin gibi düşünmeden yazanlara rica ediyorum, insanların, hele hele fiziksel noksanlıklarıyla ilgili güven yıkımlarına karşı saygılı olun....

duygularıma bu kadar güzel tercüman olunurduu eline sağlıkk çok güzel demişsiin..yaşamayan anlayamaz gerçekten.herkes yazın bikinisini dekoltesini sergilerken kendinde öyle bir eksikliğin olmasıı korkunç derecede zoor.bir de sevgilin varsa daha kötü ileriyi düşünüyorsun ya beni köt bulursa ya başkalarına bakarsanın tedirginliği.karakter olarak kendine çok güveniyo olabilrsin ama bu konuda güven eksikliğini yaşamak o işte çok zoruna gidiyor insanın.

sırf bu eksiklik yüzünden sevgili edinememeye ne dersin? bu duygular altında ezilen o kadar genç kız ve kadın var ki... benim de çok zoruma gitti yıllarca bu duygu yıkımları. üstelik küçük göğüs olayı da değil çoğumuzun. ben sadece atlet giydiğimde erkek gibi görünüyorum. dolgulu giyinmesem, yetmezmiş gibi içini de epeyce bir doldurmasam kendime gelemiyorum. üstelik son zamanlarda bu yapay ağırlıklardan sırtım, boynum ağrımaya başladı. sadece sabretmeye bakıyorum.

arkadaslar sıkmayın canınızı..bu durumu yasamayan bılemez..klavye basında ahkam kesmek herkes ıcın kolaydır sonucta ama empatı kurmakk cook zorrrrr!!!! ve toplumumuzdada gelısmemıs..bız burada surecımızı paylasıyoruz ve sız cerrahınızın yanına gıttıgınızde daha bılınclı gıdıyosunuz ve sonucta bu amelıyatı 1 kez olacaksınız..
bana göre kendını bu konuda eksık hısseden kısının yaptırması gereken bır amelıyat..ben eksıklıgını cok yasadım..cevrem cok genıs,sosyal bır ınsanım ama grup halınde hadı kusadasına gıdelım yada okurken kıbrısın en guzel beach clup larına gıdelım dendıgınde bahane uretırdım..gıtmezdım.. o yuzden bnım yaptırdıktan sonra özguvenım tavan yaptı ve sılıkonlarım bazılarına gore suni olsada benı aşırı mutlu edıyo ve plajlardan kacmıyorm..ılerde evlenırsem veya sevgılım olursa benımde onun gıbı dumduz goguslerım var gıbı bı mantıkla redddetmıyorum eskıden yapıyodum bunu..
nasıl olurda sılıkonla bu kadar mutlu olunur dıyen arkadas;yaşamayan bılemez,madem estetıge bu kadar karsısın,kendınle barısık olup burnunu yaptırmasaydın,,

Son düzenleme:

benden alıntılamışsın, okuyan da bana kızmışsın gibi anlayacak gizem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…