- 5 Şubat 2012
- 7
- 0
-
- Konu Sahibi asminreina
izmirde gögüs büyütme ameliyatı olacak kişilere tavsiyem cenk tokat.. kendısıyle doktorlar sitesi vasıtasıyla ıletısıme gectım..12 temmuzda amelıyat oldum..benım meme dokum yok denecek kadar azdı ve ben beklentılerımı anlattım. bana 375 e 350 high profıl yuvarlak protez kullandı ve sonuc tam ıstedıgım gıbı.eli cok hafif oyle aman aman bı agrım olmadı sadece yatarken ve kalkarken zorlanıyodum oda gayet normal yani..ılk gorustugum zamankı bılgılendırmesı, amelıyathanedekı rahatlıgı ve amelıyat sonrası takıbı hosuma gıttı...
amelıyatımı da gazı hastanesınde oldum hastanede cok konforlu ve personelıde cok ilgili..
benım görüp iletişime geçtigim ilk doktordu ve gercekten yerınde bır karar vermısım..acaba nasıl olcak dıe cok merak edıyodum buyuklugunu saolsun doktorum tam benım beklenntılerıme gore yapmıs dolgun ve dık:)
gönül rahatlığıyla cenk beyi tavsıye ederım amelıyat olacak arkadaslara.hihoyyyt
23 yaşındayım ve artık büyümicek olan göğüslerimle yaşamak , dolgulu sutyenler , dolgulu bikiniler giymek , kaldığım yurtta diğer kızlara bakarak neden her dişiyi aynı yaratmıyosun tanrım diye dua etmekten bıktım . önceki sene krem ve hap aldım ama yutulmıcak kadar büyük olan haplardan 1 tanesini bile zorla içtim . kremi kullandığım zaman dolgunluk hissi olur gibi oldu ama içerisindeki etken maddeler kadınlık hormonu vs .. içerdiği için rahimde kansere bile sebeb olabilirmiş , öğrenmeme rağmen kullandım nolcaksa olsun ne fark ederki sanki böyle yaşamak çok mu güzel diye düşündüm . anneme anlattığım da pek önemsemedi . insanlar nelerle uğraşıyo kafana taktığına bak diye beni eleştirdi. henüz ayrılmamış olduğum erkek arkadaşım tv de yada başka biyerde göğüsleri büyük bi bayana baktığında , kendi kendime üzülürdüm , beni beğenmediğini düşünerek . çok uzun zaman oldu ayrıldık . artık ne erkek arkadaş istiyorum ne bi erkekle görüşmek nede ilerisi için evlenmek . düşünüyorum ben erkek olsam göğüsleri gelişmemiş bi insanla evlenirmiyim birlikte olurmuyum . yatağa sırtüstü yattığım zaman bakıyorum dümdüz . ben bi kız olarak kendimi beğenmiyorum bi erkek nasıl beğenebilirki . sonuç olarak araştırdım araştrdım en doğru yöntemin estetik ameliyatı olduğuna karar verdim . 3 haftalık tatilimin başında tekrar annemle konuştum . eğer yardımcı olmazsa kredi çekip çalışıp yaptırmak için bi yolunu bulacağımı söyledim . ergenlik çağında kiloluydum yaklaşık 15 kilo kadar verdim . annemde o nedenlede küçülmüş olabilceğini söyledi . sırf büyümesi için 15 kilo mu almalıyım yani . sonunda ikna ettim annemi . önce devlet hastanesine gittik . doktora muayene oldum . evet küçükmüş diyince annem haklı olduğumu daha iyi anladı. yaklaşık olarak 2.000 civarı olucağını söyledi doktor. kaç cc olduğunu hatırlamıyorum . yuvarlak , damla protez hiç bir şey söylemedi . kan alındı , röntgen, ekg hepsini hallettik . cuma günü gitmiştik salı günü gelin dedi . devlet hastanesi olduğu için pek içimiz rahat etmedi ve bir başka doktora daha sormamız gerektiğini düşündük.derken cuma günü akşamı çok kötü ateşim çıktı . acayip bi boğaz ağrısı . ilaç içip uyudum bir an önce geçmesini umud ederek , tek istediğim bir an önce ameliyat olmaktı , hiç bir şey buna engel olsun istemiyordum . ne yazıkkı geçmedi ertesi gün daha da kötü oldum. her şeye rağmen pes etmedim .pazartesi günü bir tanıdık aracılığıyla özel muaynanesi olan bir doktora gittik . biraz asimetri olduğunu, birinin dokusunun biraz daha fazla, diğerine ise gelişmemiş meme diyoruz dedi ikisine farklı protez takılması gerektiğini söyledi . yine cc lerini hatırlamıyorum daha önce bu sitedeki ameliyat olan kişilerin paylaşımlarını okusaydım daha dikkatli dinlerdim sanırım . damla protez dedi yapılması gereken masajlardan bahsetti . aynı gün arabayla eve giden hastalarım oldu dedi . çok sıcak kanlı bi bayandı devlet hastanesinden sonra bu şekilde ilgi görmek kafamı karıştırmıştı . fiyat 5.000 civarı oluncada ... 2000 ve 5000 arasındaki fark , tabiki özel hastanede ameliyat yapılcak olmasıda etkilidir fiyatta.. sanki kullanılan malzeme daha kötüdür gibi gelmişti nasıl bukadar fark olabilir gerçekten anlamak zor nedenini . özel muaynanesi olan doktora muayne olmadan önce grip olduğumu söyledik ve dahiliye uzmanına kbb ciye gidip muayne oldum anestezi alabilirmiyim ameliyat olabilirmiyim gripken diye sormak için . geçmesini beklemem gerektiğini söylediler . bir an önce ameliyat olup okuduğum yere iyileşip gitmek istiyordum . tatilimin bitmesine zaten 2 hafta varken ... salı günü son sonucu almak için devlet hastanesine gittik zorla yataktan kalktım ama okadar çok istiyince insan bi şekilde hastada olsam doktor bi görsün belki olabilirim umuduyla ... malesef geçmesi gerektiğini, anestezi eğer risk alırsa olabilir bir sorun dedi, malesef risk almak istemediler ... haftaya salı yaparım dedi ama benim çarşamba akşamı yola çıkmam ve perşembe de okuldaki işlerimi halletmem lazım .... bugün günlerden artık cuma sayılır ... hala iyileşmedim ..